• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BAAL
    BAAL --- ---
    DRACONIK: jj, tam to většinou skončí
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: my tam prestali chodit protoze to fakt neslo... ta obsluha je tragedie a ta hospoda celkove ztratila komplet ducha. nakonec si rikam, ze to meli radsi nechat umrit nez to takhle zkazit.
    ale co musim rict, tak ten beer bar na veseli je i pres zvlastni obsluhu fajn :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Co se to děje s Klokočníkem máte někdo nějaké insider info? Měl jsem ho rád dřív samozřejmě, od znovu otevření jsem tam několikrát byl a říkal jsem si, jasný začínají nemají to zajeté.

Letos jsem to tam zkusil asi 2x a pokaždé vysoce nepříjemná obsluha, dlouhé čekání i přes prázdno, podmíráky na palec, takže zjevně posun nula.

Škoda toho místa.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Nekecej. Já uronim kroupu.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dnes odtahli vrak na rohu cestmirove a rostislavove u vietnamce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    L4MA: mno, 5 dní po plánovaným termínu porodu je to víc nevhod, než kdy jindy, ale podělím se o dobrou zkušenost:
    Jindřich Zajíček, 603 504 239, 773 094 610, je to firma APM servis, levný to nebylo, ale včera domluveno, dneska přijeli, pán naprosto v pohodě, už peru :-) Jsou P10.
    L4MA
    L4MA --- ---
    GUDRUN: kdy by teoreticky nastala situace "jak na zavolanou se vysypala pracka, kdyz se mi to zrovna hodi"?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte nějakýho opraváře praček na P4? Zrovna teď takhle nevhod se asi vysypala pračka...
    LEONTINA
    LEONTINA --- ---
    Díky moc všem! Už se rozhlížíme.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    THAIGRR: Nahoře ve Viktorinově jsou skauti, tyhle můžu doporučit.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEONTINA: v jaromírové je nízkoprah pro děti - nechceš ho tam poslat na nějakou akci?
    NZDM Klub Beztíže 2 (Jaromírova 63, Praha 2)
    Kontakt: 773 760 722, Barbora Šiklová, garantka Klubu Beztíže2: 775 415 018, siklova@ulita.cz, FB stránka
    Cílová skupina: děti a mládež ve věku 11-18 let včetně z Prahy 2 a okolí
    Otevřeno: úterý, středa, pátek 14–19h (i v některé svátky a o prázdninách)

Klientům nabízíme:

hudba (klienti si mohou pouštět to, na co je nálada a co se líbí)
    hry (deskové hry, petangue)
    počítač a internet (učení, referáty, Facebook, focení)
    workshopy (rapový workshop, vaření, keramické dílny a další výtvarné vyžití)
    společenské hry (aktivity, dixit, černé historky, kostkový scrabble, tik ťak bum, twister, jungle-speed a spousta další her)
    karetní hry (žolíky, prší, bang, uno, dobble)
    hudební sekce (mikrofony, kytara, flétny)
    sportovní vybavení (hakis, míče, fotbálek, petanque, šipky)
    Pravidelné aktivity: Open mic – ukaž co je v tobě (každý pátek 16:30-18:00)
    Každý měsíc nové téma, které se promítá do našich aktivit: diskutujeme o něm, pouštíme si tematické filmy, zveme si hosty, zpracováváme ho na výtvarných dílnách a při dalších rukodělných činnostech
    Pracovní tým:

Mgr. Barbora Šiklová (garantka Klubu Beztíže2), Bc. Hana Janatová, Jan Horyna, Alice Jana Forgácsová
    Kluby Beztíže
    http://beztize.ulita.cz/kluby-beztize
    LEONTINA
    LEONTINA --- ---
    Ahoj, vpluju sem s trochu jiným tématem, snad to nebude vadit. Mám 11ti letého syna, který jezdí do školy na Opatov (proč, se mi tady v kostce nechce vysvětlovat), bydlíme na Náměstí Bratří Synků a bohužel za těch pár let co tady bydlíme si neměl moc šanci najít v okolí kamarády. Čím je starší, tím je mi ho v tom víc líto, často se nudí a nemá jít s kým ven, nebo koho pozvat na návštěvu a tak.. Nemáte někdo podobný problém, podobně staré dítě, se kterým by se mohl syn seznámit? Je to asi trochu divná forma, ale zkouším to..
    IKI
    IKI --- ---
    JENDAVB: Nevim, jestli to neni už 10 let takovej trolling magistratu.. o žádné projektové dokumentaci ani zmínka, jen dokola se opakující Zaplatí to MHMP.
    Metro lepší, nikdo si nebude stěžovat, že to neni vidět :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: to se akorat dořešovalo, když jsem přišla, takže jsem se už nezorientovala. zajímavý, díky. kde by se muselo bourat?
    CABI
    CABI --- ---
    GUDRUN: Ten bod 2 je spatne pojmenovany. Byla tam i druha petice kvuli tomuto bodu. Jde o spojeni z Otakarovy az do ulice Nad Vinnym Potokem mostem pres Botic. Trasa by vedla vlastne jak ted vedou koleje (na Otakarove najezdova rampa), pak po kolejich a nekde kde je Marketis tak paralelne s Bartoskovou na most pres Botic. Odvedlo by to veskerou tranzitni dopravu z Nuselske az k plynarnam. Za me dobrej napad, ale za barakem by me pak vedly nejen koleje, ale i silnice :(
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: neříkal, že je na to územní rozhodnutí už?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: my odcházeli po sedmý, on to vydržel ještě hodinu? s tím metrem to bylo zajímavý, wtz, i když to nebylo původní téma. Z toho mě zajímá:
    Nusle, bod 7: to jsem z mapy a popisu nepochopila, ale vypadá to, že to je průchod za školou vzadu, tj pokračování schodů přímo z křižovatky Čiklova / Boleslavova.
    Co furt nechápu, je bod 2, tj Komunikační propojení Čiklova - Otakarova, koukám na to do připomínek i IPR a nejsem z toho chytrá.
    CABI
    CABI --- ---
    PISKVOR: No tramvaje byt jezdili jako jezdej v noci pres Zameckou. A Otakarova by mela 3 nastupni ostruvky misto dvou (a i tri vystupy z metra).
    A takhle by se udelal jama jenon v Otakarove a pod Batrettou, nemuseli by se bourat baraky. Coz teda starosta rikal ze by se mel zbourat i ten kde je pizza West a ten vedle. Ale jako to jsou plany, nerikam ze rikal ze to tak bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam