• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPLIFFBOY: V případě aktuální Budějovický (spolu s pár lety nazpět), kdy se dnes už k jedinýmu vchodu do metra musí ráno vyhejbat veškerej dav lidí nějaký pochcaný výjetbě spící mezi svejma kostkama "vína" na schodech, je vykazování imho naprosto ok a proaktivní přístup vysloveně oceňuju.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jsem ty developery asi trochu přechválil...ta pár dní nová/stará fontánka v centrálním parku už mele z posledního a teče tam spíš jen čůrek vody. Pozitiva výstavby jsou ta tam, takže hurá zpět do rutiny posledních X let...hluk, prach, bahno, zavřený chodníky, naklaďáky a jejich buranský šoféři :-(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIDAK: to beru. jako na jednu stranu i me samotnymu prijde vykazovani kohokoliv odkudkoliv dost za hranou a rozhodne bych neocenil, kdyby to delali proaktivne sami. musi k tomu mit duvod. jen tu reaguju na drivejsi diskuzi a stiznosti, ze to neresej vubec, zjevne to jde. osobne budu ale radsi, kdyz budou policajti resit zasadnejsi veci nez vyndany smazky... ty budou nekde vzdycky.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: Ale jo. Musíš nahlásit. Sami od sebe ne.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mestaci a statni spatreni ted na budejovicke, jak vykazuji pochybny existence ze schodu u metra... jak se jim tu tudle spilalo, ze tak necini, tak zjevne i cini
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DRACONIK: my jsme tam sli kratce po znovuotevreni..katastrofa. Dlouho jsem tam nesla znovu..hodne dlouho. A po poslednim failu - cekacka na pivo 15min, donesli jiny jidlo, opet nedochucene a fakt meh - si dam zase pauzu. Asi do zmeny majitele...pinglove se tam toci co tyden.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ZILBER: Tak zjevně pořád lepší než kdyby mu bylo líto, že skončila místní poliklinika...
    ZILBER
    ZILBER --- ---
    BAAL: Majitel je nadšenec neznalý gastroprovozu, bydlící nedaleko, kterému bylo líto že starý Klokočník skončil. Jeho hlavní činností jsou tyhle projekty: www.h3t.cz
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALTY: To bude asi koberec a pokud nemá závlahu, tak za pár dní je na troud.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KORKMAZ: včera jsem kolem šel od Pekařky a říkám si, že všude tráva seschlá a tam zeleň :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Btw. zvelebení části centrálního parku v rámci výstavby nového baráku Parkview (nebo prostě to vedle V tower) už je hotovo. Je tam položen nový trávník (teď celkem chudák), lavičky plus taková ta pozemní fontána a dovádí v tom nahatý děti :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    je někde kolem metra Budějovická sekáč?
    BAAL
    BAAL --- ---
    DRACONIK: jj, tam to většinou skončí
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: my tam prestali chodit protoze to fakt neslo... ta obsluha je tragedie a ta hospoda celkove ztratila komplet ducha. nakonec si rikam, ze to meli radsi nechat umrit nez to takhle zkazit.
    ale co musim rict, tak ten beer bar na veseli je i pres zvlastni obsluhu fajn :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Co se to děje s Klokočníkem máte někdo nějaké insider info? Měl jsem ho rád dřív samozřejmě, od znovu otevření jsem tam několikrát byl a říkal jsem si, jasný začínají nemají to zajeté.

Letos jsem to tam zkusil asi 2x a pokaždé vysoce nepříjemná obsluha, dlouhé čekání i přes prázdno, podmíráky na palec, takže zjevně posun nula.

Škoda toho místa.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Nekecej. Já uronim kroupu.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dnes odtahli vrak na rohu cestmirove a rostislavove u vietnamce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    L4MA: mno, 5 dní po plánovaným termínu porodu je to víc nevhod, než kdy jindy, ale podělím se o dobrou zkušenost:
    Jindřich Zajíček, 603 504 239, 773 094 610, je to firma APM servis, levný to nebylo, ale včera domluveno, dneska přijeli, pán naprosto v pohodě, už peru :-) Jsou P10.
    L4MA
    L4MA --- ---
    GUDRUN: kdy by teoreticky nastala situace "jak na zavolanou se vysypala pracka, kdyz se mi to zrovna hodi"?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte nějakýho opraváře praček na P4? Zrovna teď takhle nevhod se asi vysypala pračka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam