• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CABI
    CABI --- ---
    GUDRUN: Zrovna taky dneska schanim, myslim ze na Nuselsky nekde kolem krizovatky s Taborskou neco bylo, ale mozna to uz zkrachovalo. Dneska tam jdu, dam vedet.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    je někde v Nuslích nebo v Michli textilní metraz? nebo na Pankraci. vim az o Mrazovi ve Vršovicích. Diky!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SINEAD: zkus mobilite.cz oprvuje muj kamarad specializuje se na iphony, ale opravuje i androidy
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Poradite nekdo servis mobilnich telefonu Sony v Nuslich (i Pankrac, Budka apod.)?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jinak jsem se mestakum zasmal pro jejich ubohost a mozkovou slabost a tu stovku jim na svacu za jejich hrdinstvi pri ochrane lidskych zivotu dal.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak jako ja jsem dostal za couvani pri hledani parkovaciho mista u nas v ulici pokutu od mestaku protoze jsem pri tom couvani jel vlastne jednosmerkou v protismeru. no, nacouval jsem asi 30 metru, takze velkej pirat silnic... ony nektery ty veci ve vyhlasce uplne super napsany nejsou, ale stejne si myslim ze to tu mame pomerne dobre nastaveny co se tyce tech zakonu, takze bych na to zas tak nenadaval :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    THAIGRR: Pokud řidič při vyjíždění nevidí, musí...? A to obecně, nejen v této situaci, a to je tam taky už roky. Ale nevadí, ke každému prdu pět specifických zákazů zdarma.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PISKVOR: auto zaparkované v protisměru musí při vyjíždění přejet protisměrný pruh, do kterého pořádně řidič nevidí, jestli něco nejede a celkově to může způsobit nebezpečnou situaci
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    PISKVOR: ono je to dost hloupe, kdyz je obousmerna silnice a na te prave strane ve tvem smeru jizdy je zakaz zastaveni a naopak v protismeru je vyznaceno podelne parkovani.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    THAIGRR: Materiální aspekt přestupku?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ANDRASTE: a bylo zaparkováno v protisměru? protože pokud ano, tak mi na tom nic absurdního nepřipadá
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Jo, me na tom nachytaval i instruktor v autoskole a upozornoval at si davam bacha.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ANDRASTE: Právě proto se divím. Asi někoho napadlo, že je to jednoduchý způsob, jak se napakovat.
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    PISKVOR: V zákoně to je. Ale v životě jsem neslyšela, že by za to někdo pokutu dostal. Já akorát našla jednou za stěračem papírek se smajlíkem od policajta, že parkuju správně. :D
    KETHAMINA: Někdy před měsícem, od měšťáka.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PISKVOR: to se v Pze pokutovalo vždycky, ne?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PISKVOR: Kdepak, i v Piskvorove za to dostal jeden znamy pokutu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAWERICK: §25 Zastavení a stání

(1) Řidič smí zastavit a stát jen

a) vpravo ve směru jízdy co nejblíže k okraji pozemní komunikace a na jednosměrné pozemní komunikaci vpravo i vlevo,

Zastavení a stání, § 25 - Zákon o silničním provozu č. 361/2000 Sb.
    https://zakony.kurzy.cz/361-2000-zakon-o-silnicnim-provozu/paragraf-25/

(A jo, už mě za to pokutovali před řadou let v Sudetech, neb se zjevně nudili a hele Pražák - ale v Praze je to historická novinka)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ANDRASTE: "parkovani v protismeru"? dafuq? to us jsou vazne tak zoufali ze si vymejslej takovyhle kravoviny?:D
    to by me vazne zajimalo cim to jako oduvodnili? (resp. co ti tam napsali za pargraf)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ANDRASTE: o jakej datum se jedná? Myslíš, že je to už z toho "chytrýho auta"?
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    Buzerace s parkováním nekončí. Přišla nám pokuta za parkování v protisměru (Kloboučnická). To je snad ta nejabsurdnější pokuta vůbec. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam