• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: Bavime se o situaci kdy auto blokuje pruchod na chodniku. Ja mam obcas cukani takovymu debilovi ukopnout zrcatko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: tak urcite se shodneme ze stavet se do role soudce a kata urcite neni spravnej zpusob mysleni
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Parkovat ohleduplne k ostatnim je uplne zadarmo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: To od tebe neni hezký, lak stojí kolem 4k za díl
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SINEAD: takze znicit autu lak je lepsi reseni nez to vyresit poldama ktery to tomu cloveku vysvetli s pokutou. hm, fakt reseni.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Podle me to ani nechtej solit, ale maj proste nastaveny tabulky ... a rozdavat pokuty za parkan je to nejjednodussi. Urcity oblasti jsou proste na jistotu a pak maj zevling. Ta horsi verbez dohazuje ksefty odtahovkam.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Jo jako to chapu. Jezdim s kocarem. Ja teda ale fizly nevolam, misto toho zanechavam skrabance :))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jaroslav.vodak@praha4.cz
    tenhle pan by mel mit na starosti obor dopravy na ctyrce. dotazy smerujte jemu :)
    jinak prersne takhle se divim ze jeste nebyla bouracka z Boleslavky do Sezimovy kde je taky uz nejakou dobu cedule "zmena dopravniho znaceni" nebo co to je za canc. Vubec nechapu proc tam nemuzou dat proste trojuhelnik a misto toho nutej ridice k louskani dalsich a dalsich ceduli...
    A vlastne komedie na zacatku boleslavky je taky dobra... Aneb cim vic ceduli, tim lip...
    to, ze tam chybi cedule s oznacenim prechodu, to nikoho asi nezajima :D

MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: Ja byCh rekla, ze je to skrz to spomaleni.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: jojo, je to už nějakej pátek. Mám to přímo pod oknama a dává tam přednost tak jedno auto z deseti....máš pravdu, taky se divím, že se tam ještě nikdo nezčuchnul, smysl mi uniká. Kam by měl člověk napsat, aby se dozvěděl důvod? Na radnici?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: tahle novinka je tam už od června, proč to tak je netuším... vlastně se dost divím, že tam ještě nebyla nějaká pořádná bouračka
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: No na jaře se párkrát stalo, že na horním konci Žateckých se mezi barákem a autama nedalo ani projít, tak to asi někoho nasralo
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co se týče aut, nepochopil jsem teď novinku ve Svatoslavově začíná dávat přednost z prava, prostě už to není hlavní. Jestli byla vize zpomalit provoz nebo o co jim šlo...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: No mít v Praze auto začíná bejt dost komplikovaný. A podobný nárazově šikanózní akcičky ve smyslu číháme na vaší sebemenší drobnou chybu, abysme vás mohli vosolit, protože od toho tu přece jsme, tomu taky úplně nepřidaj. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: No nekecej, ty liny hovada uz fakt nevedi co by...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. jedna drobnost k parkování. Předevčírem mě soused upozorňoval, že jako novinka tu (Lounských/Žateckých) začli fízlové kontrolovat a aktivně rozdávat pokuty za příčný stání za vymezující čarou v zámkový dlažbě resp. za přesahující čumáky aut k domům. Že si mám na to dát majzla.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BIDAK: ve směru od polikliniky normálně slezeš dolů, průchod kolem Rossmana a dalších obchůdků je volný na celou šířku. Na úrovni vstupu do DBK začíná po obou stranách hradba, abys nemohl projít k druhému vestibulu - jsou tam viditelně pořád ty stojky (nevim, tak nějak se těm podpěrám říká?). Plus ve vstupu do metra je to napůl zabarikádované po stranách, DPP tam asi má uskladněný nějaký materiál nebo stroje. Nezkoumala jsem do detailu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: Ok, dík.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ADITU: Já tomu furt nějak nerozumim, jak se teda dá projít?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BIDAK: Jo, PISKVOR. Je teda neprůchozí bazén od jednoho vestibulu k druhému a jižní vstup do metra vypadá poněkud postapokalypticky, ale otevřený to je.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BIDAK: jo, ráno. proč?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam