• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: myslím, že tu diskuzi stáčíš úplně někam kam nepatří. Jednoduše nemáš právo poškozovat cizí majetek, basta, tečka, fidel. Ať třeba stojí na střeše.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja nerikam ze bych to udelal taky, ale ze ji naprosto chapu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: A proc ma nekdo vetsi pravo blokovat chodnik nez ty projit po verejnem chodniku?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Vyber si jakékoliv řešení, které nenese znaky protiprávního jednání.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: tak asi nechceš tvrdit, že někde vznikne neproniknutelná hradba aut přes kterou se nedá projít silnice. Navíc, nemělo by se přecházet po přechodu? A tam se parkovat nesmí, takže na auto parkující na přechodu zavolat policajty mi přijde ok.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: Tomu naprosto rozumím, přesto si každý z nás snad jen pomyslí něco o debilech a popojde kousek dál kde se dá projít než aby ničil cizí majetek.

Jako poškodit cizí věc, auto na ulici nebo cokoliv jiného mi přijde fakt ubohé a ani to, že se někde nedalo projít mi nepřijde jako argument.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A to sam ridim i po meste dost. Ma teda zavolat policajty a pockat nekolik hodin nez se vse vyridi ? Nebo ma proste mavnout rukou?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: Bavime se o situaci kdy auto blokuje pruchod na chodniku. Ja mam obcas cukani takovymu debilovi ukopnout zrcatko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: tak urcite se shodneme ze stavet se do role soudce a kata urcite neni spravnej zpusob mysleni
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Parkovat ohleduplne k ostatnim je uplne zadarmo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: To od tebe neni hezký, lak stojí kolem 4k za díl
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SINEAD: takze znicit autu lak je lepsi reseni nez to vyresit poldama ktery to tomu cloveku vysvetli s pokutou. hm, fakt reseni.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Podle me to ani nechtej solit, ale maj proste nastaveny tabulky ... a rozdavat pokuty za parkan je to nejjednodussi. Urcity oblasti jsou proste na jistotu a pak maj zevling. Ta horsi verbez dohazuje ksefty odtahovkam.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Jo jako to chapu. Jezdim s kocarem. Ja teda ale fizly nevolam, misto toho zanechavam skrabance :))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jaroslav.vodak@praha4.cz
    tenhle pan by mel mit na starosti obor dopravy na ctyrce. dotazy smerujte jemu :)
    jinak prersne takhle se divim ze jeste nebyla bouracka z Boleslavky do Sezimovy kde je taky uz nejakou dobu cedule "zmena dopravniho znaceni" nebo co to je za canc. Vubec nechapu proc tam nemuzou dat proste trojuhelnik a misto toho nutej ridice k louskani dalsich a dalsich ceduli...
    A vlastne komedie na zacatku boleslavky je taky dobra... Aneb cim vic ceduli, tim lip...
    to, ze tam chybi cedule s oznacenim prechodu, to nikoho asi nezajima :D

MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: Ja byCh rekla, ze je to skrz to spomaleni.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: jojo, je to už nějakej pátek. Mám to přímo pod oknama a dává tam přednost tak jedno auto z deseti....máš pravdu, taky se divím, že se tam ještě nikdo nezčuchnul, smysl mi uniká. Kam by měl člověk napsat, aby se dozvěděl důvod? Na radnici?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: tahle novinka je tam už od června, proč to tak je netuším... vlastně se dost divím, že tam ještě nebyla nějaká pořádná bouračka
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: No na jaře se párkrát stalo, že na horním konci Žateckých se mezi barákem a autama nedalo ani projít, tak to asi někoho nasralo
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co se týče aut, nepochopil jsem teď novinku ve Svatoslavově začíná dávat přednost z prava, prostě už to není hlavní. Jestli byla vize zpomalit provoz nebo o co jim šlo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam