• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KORKMAZ: Tj. virtuální antifašisti? :D
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ALDARION: Bezva, tak se můžeme hromadně fašizovat dneska po o u arkád. Tomio bude rozdávat buřty, pivko a zahraje Walda revival. Pokud nás teda nezastraší neomarxistická postmateriální cháska jako včera na míráku.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KORKMAZ: Prošel jsem si vizualizace a popisy toho developera a upřímně řečeno, kdyby to mělo vyrůst třeba v Krčáku, zfašizuje mne to hned... ;)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ALDARION: Ty lidi částečně znám. Jsou to starousedlíci z uzavřený komunity, který mají odpor skoro ke všemu novému, což by znamenalo narušení jejich old school chátrajícího okolí, ale pro ně furt lepší než nová výstavba, protože to znamená nový lidé. Taková trochu fašizující cháska.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CISTICZ: Celej žhavej.
    CABI
    CABI --- ---
    CISTICZ: Jak to Prahu fakt nakopne?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    co volby, uz jste nateseny? ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PISKVOR: Přátelé Prokopského údolí nejsou úplně zelení pošuci, spíš zoufalí zoufalci z oné lokality - chystá se tam developerský projekt a výjimky a povolení na zásah do chráněného území padaly extrémně rychle...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RUDIE: Mně se ten návrh líbí hodně. V tomhle stylu by teda měl být pod Vyšehradem, ale co už, stejně nebude vůbec.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SPLIFFBOY: zvlášť senát je zoufalej :/
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPLIFFBOY: Zelení? Přátelé Prokopského Údolí? Chraňte Zvířátka? Cirkus Praha? (Nejsem si úplně jist, že jsem trefil přesně názvy, a že jsou i na malou radnici, ale na magoš kandidujou všichni)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CLUSMAN: celkem mě mrzí, že ses s tím nechytnul, protože jsem z těhle voleb taky nějak bezradný... a to ne jen do městské části, ale i do senátu, kde mi to přijde taky dost zoufalé.

nicméně tady jede hlavně parkování :) nemá nějaká strana v programu všecky ty auta zakázat? stejně každého jenom obtěžují...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    PISKVOR: to doufam
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Kdyby po tom mostě ale jelo auto, hned bych mu urazil zrcátko!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RUDIE: Boooriiiing ;) To je most duchů, vždycky se zjeví a straší jenom před volbama - sliboval ho kdekdo už v '98 "do pěti let."
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    trochu se vám ta debata zasekla)

pojďte radši nadávat na most, kterej stejně nikdy nebude stát)

Praha vybrala podobu mostu, který propojí Podolí se Smíchovem. Pro auta však nebude
    https://zpravy.aktualne.cz/...doli-zlichov-smichov-vitezny-navrh/r~f91f4306c62911e89de10cc47ab5f122/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem jedinej komu tahle debata uz prijde absurdni?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: takze je porad lepsi nekomu poskrabat auto...
    ono to, ze nahlasis blbe zaparkovany auto neni duvod proc bys tam mel zustat a cajtu to vysvetlovat.
    leda ze by ses chtel priznat k tomu, zes nekomu ponicil lak na aute...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: Jasne, kazdej ma dost casu na to volat cajty, cekat na ne a pak to s nima resit ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zajímavé, že pro někoho maximálně očividné řešení je některým lidem neustále potřeba vysvětlovat. Bystrý národ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam