• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MYJKA: Pardon. Krom Bansethu... ;)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Nahoru sezimovou u bansetu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kde kolem Synkáče opravdu dobře vařej? Co byste mi doporučili? Nějakou jistotu...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KETHAMINA: 188?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ad masna, super je pod Jezerkou Podblanické uzeniny, je v křížovatce, jak zatáčí 193 z tramvajové trasy podél parku.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ALONSY: stojí. a mají mletý skopový, mražený, ale mají!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já tím včera balil staženého bažanta, když jsem ho šel péct... ale teda ne z robertsona, ale vakuovanou, kterou á vietnamec dva vchody vedle něj (jako "snídaňovou slaninu" myslím). kupováno když měl robertson zavřeno. ale to už jsem docela OT :)
    CABI
    CABI --- ---
    REDSNAKE: No tahle slanina je super. Ono pokud si v anglii koupis slaninu, tak dostanes tuhle syrovou a ne tu nasi anglickou slaninu. Ale je to pecka treba obalit chrest na gryl, krasne se to zatahne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ALONSY: minimálně tu slaninu zkus jestli máš rád. Ono slanina je dost zavádějící název, protože to prodávaj pod označením American bacon tuším. S tím co si tady u nás představujem pod slaninou to nemá moc společného, je to poměrně nasolené, tučnější maso, tenké plátky. Na pánvi super:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    REDSNAKE:
    SPLIFFBOY: Jo, Robertson bude ono. Vždy na něj pokukuju a přemýšlím, jestli to stojí za to nechat si ten bus ujet. :-D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALONSY: ten malej kram robertson je skvele reznictvi, nakupuju tam vzdy, kdyz stiham otviracku. maso jiko vedle jsem nezkousel, je to filialka masokombinatu dolni brezany s dvaceti pobockama po cely praze, coz me uplne lakave neprijde, tim spis, kdyz je to o tri vchody vedle toho prve uvedeneho. kazdopadne obe jsou u zastavky horky, tak nevim, jestli myslis tato.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    THAIGRR: Super! Stavim se, diky za info. :) kafe v zahrade me moc nezaujalo.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MYJKA: THAIGRR: Typika už má otevřeno!!! zatím se teda rozbíhají a nemají ještě plnou nabídku, ale kafe už u nich teče a je moc dobrý
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ALONSY: Myslíš řeznictví robertson? Kupuju tam jednou za čas americkou slaninu, děláme si ji k vajíčkám..Prej tam maj dobrý párky, nevim. Menší výběr mi přijde že tam bude, ale to u čerstvého masa nemusí být nutně nevýhoda.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Stojí za něco ti řeznictví přímo na Kloboučnický? :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Diky. :)
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Tady se muzes podivat i dovnitr :)
    OBRAZEM: V Nuslích hořela hala obývaná bezdomovci, hasiči museli rozebrat strop | Praha.City.cz - Praha jsi Ty!
    https://praha.city.cz/...ajstvi/obrazem--v-prazskych-nuslich-horela-budova-obyvana-bezdomovci-/17784
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Hm. Ono s nima zatim nehli ani nekolikere navstevy policajtu, zasahovek, hasicu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MYJKA: Když jsem ještě bydlel na Budějovický, stačil jeden email na ÚMČ a obdobný hnízdo bylo v řádech dnů vyklizeno. Cca šest let nezpět. Až mě to překvapilo, jak rychle to udělali. Ani jsem nestih urgovat.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: A vysklili jedno to luxferove okno, takze je tam z ulice dira.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam