• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Kdeže to je?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak kafe v Typika moc dobre. :) muzu doporucit.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: nojo. my smulu jeste nemeli. teda smulu na extremne ofrnenou servirku jo, ale na spatnou pizzu ne
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: OK. Ono když se člověk podívá na hodnocení, tak zjistí že úplně konzistentní nejsou.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BIDAK: tak tři měsíce nazpět
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Před kolika lety?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Lucky Luciano byla snad jedinná pizza v životě, kterou jsem nedojedl. Doslova plavala v oleji a slaná tak, že se to prostě nedalo sníst. Pizzař musel bejt vožralej nebo to nechápu. Never more.

Tak holt asi jenom ti Bansethi a Vietnam Food. :/ Ještě zkusim ty Indy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: manzelka tam mela nejaky noky a ok prej. Hnusny je to uvnitr jak noc ale to bude subjektivni
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    THAIGRR: Sem tam byl teď v sobotu a vážně to nebylo špatný. Dobrá polívka, výbornej svařák, průměrný hlavní jídlo. Použité suroviny OK. V Lucianovi vaří líp, v Concordii je lepší prostředí.
    Je to dobrá restaurace, ale je skvělá? Ani náhodou.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    BIDAK: a co třeba Concordia přímo na Synkáči? já tam nikdy nebyl, od pohledu je to super-posh, jídlo pod dvě kila tam nebude, ale zase vařit blafy by za ty prachy nemuseli
    KALTY
    KALTY --- ---
    Na Viet chodím do Vietnam Food Praha - Nuselská 29 na Bun Ngan Nuong (grilovaná kachna s nudlemi).
    Nebo u nás do Bep Viet.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    V okolí Bratří synků se najíte, ale ne výborně. Prostě tu chybí nadprůměrné restaurace.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SPLIFFBOY: Aha. Vidíš, mě tam většinou chutná... Asi záleží, co očekávas. Ale jasný, že v Remember za Labutí mají bun chu lepší, ale není to v Nuslích... ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DOKUZONTA: ja tam mel jednou bun cha a bylo dost o nicem.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: Luciano má super pizzu a na Paloučku mají dobrou českou klasiku. kamarádi chodí na žebra a takové věci na Horky do Chapadla
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DOKUZONTA: mam rad jejich trhany veprovy
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    Jo a na Horkach Pho Nusle ;)
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    LIQUID_SOUND: Zlý Časy na burgery supr :) Mají i jiné vychytavky. A hlavně ty pivka ;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SPLIFFBOY: Do toho vedle bych asi nepachla pac mam pocit ze to patri "do holdingu".

ALONSY: Maji i eshop https://www.robertson.cz/?lg=cs
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    AXTHEB: jojo, sorry. Už jsem tím busem dlouho nejela, jezdim jen ze Synkáče na Budějárnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam