• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    IKI
    IKI --- ---
    REDSNAKE: To máš těžký. Většinou to obstarává firma, která tu kampaň distribuuje.
    Nám jak cpou letáky pod dveře, tak pokud prší a nedáš si bacha, kloužeš jak po mejdle. A nešetřej.
    Normální není nic a o morálce pomlčme prosím.

Jo a to okno umyješ vlažnou vodou s jarem. Škrábání nedoporučuju
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    REDSNAKE: To naštve... Tak tam ještě jednou zajdi si to vyříkat osobně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte jak je to na P4 s vkládáním reklamy za stěrač auta?

Dnes jsem našel na svém autě (stálo v ulici Pod Vilami) leták z restaurace Lucky Luciano. Samozřejmě lesklý papír, takže zvlhnul a přimrzl, po strhnutí letáku polovina papíru na skle zůstala a budu to muset zřejmě seškrábat. Dost mě to naštvalo, nechápu jak někdo může manipulovat s cizím majetkem/přidělávat mi práci.

Do Luciana jsme často zašli s celou rodinou, ale mě už tam nikdo neuvidí. Napsal jsem jim na Facebook a jediné čeho jsem se dočkal je to, že mi příspěvek smazali a zablokovali přístup na fb stránku.

Přijde vám podobné jednání normální a morální?

MACCINO
    MACCINO --- ---
    to my zase shanime sklad,kdyz se ten pivovar boura. budeme radi za kazdy tip.
    BPB
    BPB --- ---
    nevedel byste nekdo o malé dílně/prostoru na pronajem? s elektrinou? Praha 4 )
    FTN
    FTN --- ---
    SDH v Písnici mají předčasný Vánoce. Když je vidím každej víkend jak tam leští ty auťáky, tak tohle musí být docela vítaný rozptýlení. :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: Lepší je sledovat přímo hasiče imho. je to celkem mohutný, a jsou tam snad všichni profesionální i dobrovolní:

https://mobile.twitter.com/HasiciPraha/status/1069915527269761024
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BIDAK: Šálalálala? Obrázek (byť nelogicky popsaný "V Písnici u Prahy"): https://mobile.twitter.com/ZZMVCR/status/1069930440566423552
    KALTY
    KALTY --- ---
    Slušný plameny. Tady v 16 patře z Pankráce je to hodně vidět.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Hoří nám v Písnici.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BIDAK: Roh vladimirovy a svatoslavovy.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Kdeže to je?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak kafe v Typika moc dobre. :) muzu doporucit.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: nojo. my smulu jeste nemeli. teda smulu na extremne ofrnenou servirku jo, ale na spatnou pizzu ne
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: OK. Ono když se člověk podívá na hodnocení, tak zjistí že úplně konzistentní nejsou.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BIDAK: tak tři měsíce nazpět
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Před kolika lety?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Lucky Luciano byla snad jedinná pizza v životě, kterou jsem nedojedl. Doslova plavala v oleji a slaná tak, že se to prostě nedalo sníst. Pizzař musel bejt vožralej nebo to nechápu. Never more.

Tak holt asi jenom ti Bansethi a Vietnam Food. :/ Ještě zkusim ty Indy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: manzelka tam mela nejaky noky a ok prej. Hnusny je to uvnitr jak noc ale to bude subjektivni
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    THAIGRR: Sem tam byl teď v sobotu a vážně to nebylo špatný. Dobrá polívka, výbornej svařák, průměrný hlavní jídlo. Použité suroviny OK. V Lucianovi vaří líp, v Concordii je lepší prostředí.
    Je to dobrá restaurace, ale je skvělá? Ani náhodou.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    BIDAK: a co třeba Concordia přímo na Synkáči? já tam nikdy nebyl, od pohledu je to super-posh, jídlo pod dvě kila tam nebude, ale zase vařit blafy by za ty prachy nemuseli
    KALTY
    KALTY --- ---
    Na Viet chodím do Vietnam Food Praha - Nuselská 29 na Bun Ngan Nuong (grilovaná kachna s nudlemi).
    Nebo u nás do Bep Viet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam