• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    IKA
    IKA --- ---
    Je niekde na Pankráci, Vyšehrade, alebo okolo Synkáča nejaký arabský obchod prosím?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tam je nejdůležitější zabránit dalšímu průzkumu. Jinak zavřou silnici, kus DBK a tu plochu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HAWKENS: To už je dávno prostě fraška. Oni by to rádi prodali. Ale po menším průzkumu to nikdo nechce.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HAWKENS: Kazdy mesic zmena, tyvole. Ale jako to misto ma potencial, at jsou tam treba farmarsky trhy.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Pasáž na Budějovické nebude magistrát bourat ani prodávat, opraví ji - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...z-metro-budejovicka-magistrat-oprava-bourani.A190103_448426_praha-zpravy_rsr
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: na shellce na spojce pred sjezdem na zahradak. Se ti na to pri tankovani zamerim. Mozna i na shellce u nemocnice, mrknu na to.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FYI

Praha 4
    6 mins ·
    Praha 4 požádala o rozšíření parkovacích zón
    Parkovací zóny v Praze 4 se rozšíří do dalších lokalit. Rada městské části Praha 4 dnes na základě analýzy dosavadního fungování Zón placeného stání (ZPS) požádala pražský magistrát jako zřizovatele a provozovatele zón o jejich rozšíření, a to k 1. červenci 2019.
    „Konečně se podaří ochránit také obyvatele Dvorců, Braníka, Michle a dalších míst sousedících s dosavadními zónami,“ uvedl starosta Petr Štěpánek (Praha 4 sobě/ Zelení). „Měl by tak nastat pořádek v parkování podobně jako například v Podolí, kde zóny jednoznačně chrání místní obyvatele.“
    „Chtěli jsme, aby rozšíření ZPS mělo logiku a přitom nebylo plošné. Modré zóny jsme proto stanovili na hranici Jižní spojky, která přirozeně omezuje přelití parkujících nerezidentů do nejbližšího bezzónového sousedství,” doplňuje místostarosta pro dopravu a životní prostředí Tibor Vansa (Piráti).
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja teda krouzim vesele dal. Sice je pravda, ze po 10 minutach krouzeni vzdycky misto najdu, akorat treba o 2 bloky dal. Driv to bylo tak, ze po 15 minutach krouzeni jsem to vzdala a soupla nekam "na hulvata". Ale zas to bylo aspon bliz. Tak za me asi prast nebo uhod. Kdyz teda vodectu ty dva ucty za odtah, tak jsem asi usetrila.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Nechci to tu řešit. Převod trvalýho bydliště je pro mě jakožto osvč horor. Díky nechci. To radši budu chodit tu čtvrthodinu k autu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: na základě nájemní smlouvy ziskas trvalý bydliště a pak i parkovacku. jaký vynětí kde?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: S (jenom) nájemní smlouvou povolení na zónu nedostaneš. To už jsme tady ale ot.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Co myslíš vynětím nájemních smluv?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Já mám problém spíš s vynětim nájemních smluv. Plus nejednotností zóny pro celou Prahu. Ale to je spíš muj osobní boj. Co už no. S regulací jinak souhlasim.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Taky zóny nemusím, ale na druhou stranu je pravda, že od té doby co jsou na P4 zóny a vyřídil jsem si parkovací kartu, tak chytnu místo před barákem vždy. Do té doby jsem musel blok několikrát objíždět než se uvolnilo místo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Zálěží v kolik je to hodin tj. jak moc je to zalitý vidlema. Ale dál jak u nádraží jsem od zprovoznění tý sračky neparkoval. Zatim to ještě snášim. Jakmile to zavede i desítka, tak se z týhle prdele v centru odstěhuju někam se stánim.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: to bezne delam a taky tam dost casto neni misto
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Popojeď pod synkáč na Vršovickou, tam už ta debilita neni a je to cca tři minuty pěšky.
    CABI
    CABI --- ---
    THAIGRR:
    Maximální cena stání v oranžové, zelené a fialové zóně v době státních svátků, ostatních
    svátků2 a vánočních prázdnin3 za každé započaté stání v délce nepřesahující 24 hodin. (Cenové
    zvýhodnění platí pouze u úseků, které nemají provozní dobu v celotýdenním režimu.)
    1. cenové pásmo 80,- Kč
    3,20 €
    2. cenové pásmo 40,- Kč
    1,60 €
    3. cenové pásmo 20,- Kč
    0,80 €

Parkování v ZPS po dobu vánočních svátků – Parkuj v klidu
    http://www.parkujvklidu.cz/parkovani-v-zps-po-dobu-vanocnich-svatku/
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    víte někdo jak je to s parkováním na fialových zónách (okolí Synkáče) na svátky? je uvedená provozní doba, kdy se musí platit Po-Pá, ale o státních svátcích se nezmiňují...
    CABI
    CABI --- ---
    Praha zpřístupnila okolí terasy na Budějovické, i tak ji chce zbourat - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...dbk-podchod-pasaz-d60-/praha-zpravy.aspx?c=A181219_173155_praha-zpravy_nuc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam