• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ahas, takze i toho Prazskyho povstani bude prejezd tramvaje pres 5. kvetna, uz se tesim na ty zacpy.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Stejne tak na Pankraci zmizi vsechny ty parbovani mista uprostred ulice, protoze tam je prece parkovani vsude kolem dost a nestoji tam zadny administrativni budovy kam by lidi jezdili za praci. Ze se vybec rozciluju.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jasne, na veseli budou jezdit tramvaje pres 5. kveta. Stejne tak i auta a bude na ni krizovatka se semaforem. Tak urciteee, to navrhoval opravdu odbornik.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    fascinuje mě, že podle každýho tohodle návrhu prostě zmizej z prahy auta. Udělaj puf a najednou všichni budou chodit pěšky a jezdit na kole. Chodníky zas že by tam mohlo jezdit sloní trojspřeží..
    CABI
    CABI --- ---
    Letos se ma zacit s opravou Taborske:
    Táborská/Na Pankráci před a po
    http://www.iprpraha.cz/taborskavizualizace

Nevite nekdo jestli se budou zasypavat i podjezdy pod 5.kvetna jak je to ve vizualizacich, bo se to bude delat nekdy pozdeji (bo nikdy)?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALTY: Tak vono to furt nějak žije i lokálně, jen na ryšánce a prostupnost se dost snížila. Vesměs tam chodí asi hlavně lidi z erste, kde je čekačka a zevl asi v meritu pracovní činnosti, takže jim to asi nevadí.

Já tam byl minulej tejden asi po půl roce, fronta až na ulici, jídlo dobrý ale večer jsem pak proseděl na hajzlíku.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KORKMAZ: tak Rybárna s vinárnou byla super. Alespoň že dál vozí jídla na Pankrác.
    Nejlepší bylo řvaní z okna: objednávka pro kungpao dragon mastera :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: A tak už je to dobrej půlrok. Dneska tam byl hovnocuc a to asi vystihuje stav věci.

Když jsem viděl jak to staví, tak bych se tam skoro bál vkročit. Zlatá stará tržnice, kde v rybárně tu a tam padala omítka do jídla.
    KALTY
    KALTY --- ---
    OTAVA: Asi tak nějak.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LSDMASACRE: staci se zajet podivat a uvidis ze to je ve stavu nejmene 3 mesice pred dokoncenim, neli vice.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    neví někdo kdy se má otevírat ten Globus na Pankráci? Všude na netu jsou jen nabídky práce ale datum žádnej
    IKA
    IKA --- ---
    Je niekde na Pankráci, Vyšehrade, alebo okolo Synkáča nejaký arabský obchod prosím?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tam je nejdůležitější zabránit dalšímu průzkumu. Jinak zavřou silnici, kus DBK a tu plochu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HAWKENS: To už je dávno prostě fraška. Oni by to rádi prodali. Ale po menším průzkumu to nikdo nechce.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HAWKENS: Kazdy mesic zmena, tyvole. Ale jako to misto ma potencial, at jsou tam treba farmarsky trhy.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Pasáž na Budějovické nebude magistrát bourat ani prodávat, opraví ji - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...z-metro-budejovicka-magistrat-oprava-bourani.A190103_448426_praha-zpravy_rsr
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: na shellce na spojce pred sjezdem na zahradak. Se ti na to pri tankovani zamerim. Mozna i na shellce u nemocnice, mrknu na to.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FYI

Praha 4
    6 mins ·
    Praha 4 požádala o rozšíření parkovacích zón
    Parkovací zóny v Praze 4 se rozšíří do dalších lokalit. Rada městské části Praha 4 dnes na základě analýzy dosavadního fungování Zón placeného stání (ZPS) požádala pražský magistrát jako zřizovatele a provozovatele zón o jejich rozšíření, a to k 1. červenci 2019.
    „Konečně se podaří ochránit také obyvatele Dvorců, Braníka, Michle a dalších míst sousedících s dosavadními zónami,“ uvedl starosta Petr Štěpánek (Praha 4 sobě/ Zelení). „Měl by tak nastat pořádek v parkování podobně jako například v Podolí, kde zóny jednoznačně chrání místní obyvatele.“
    „Chtěli jsme, aby rozšíření ZPS mělo logiku a přitom nebylo plošné. Modré zóny jsme proto stanovili na hranici Jižní spojky, která přirozeně omezuje přelití parkujících nerezidentů do nejbližšího bezzónového sousedství,” doplňuje místostarosta pro dopravu a životní prostředí Tibor Vansa (Piráti).
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja teda krouzim vesele dal. Sice je pravda, ze po 10 minutach krouzeni vzdycky misto najdu, akorat treba o 2 bloky dal. Driv to bylo tak, ze po 15 minutach krouzeni jsem to vzdala a soupla nekam "na hulvata". Ale zas to bylo aspon bliz. Tak za me asi prast nebo uhod. Kdyz teda vodectu ty dva ucty za odtah, tak jsem asi usetrila.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Nechci to tu řešit. Převod trvalýho bydliště je pro mě jakožto osvč horor. Díky nechci. To radši budu chodit tu čtvrthodinu k autu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam