• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Bude jich podobné množství jako to teď těch, co to berou Nuselským údolím. Čili zanedbatelně.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Co je špatně na tom, že se na tramvaj nebude muset přes přechod?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: S Dejvicema nemůžeš srovnávat nic, průser na kruháku je výsledkem záměrného neřešení situace, o které se vědělo deset let předem. Nic takového tady není.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Mmch jsem si az ted vsimla ze na Paloucku chtej zrusit nastupni ostruvky. Uz jsem napsala nasranej mail architektovi, i kdyz je mi jasny, ze s tim nejspis nic neudelam.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jo, krizeni kolony posune. Ale pocitam, ze spousta ridicu se rozhodne semaforum vyhnout, sjet z magistraly a pres Nusle/Pankrac to proklickovat a najet na magistralu az u kongresace. Takze nam to tady opravdu prokoukne. Asi jako v Dejvicich. Tam me snad nikdy Waza nevede pres kruhac, vzdycky okolnima ulizkama mezi barakama.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: Ani za 20.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: ty koleje ohavne skřípaly už před 12lety, kdy jsem bydlela hned u výjezdu z vozovny....
    CABI
    CABI --- ---
    GUDRUN: Jo tohle ja chapu, jenom skoda ze DPP tlaci na opravu koleji do vozovny (coz chapu, jeste to o 2 roky posunuly, dyl to nejde odkladat). Kdyby se to delalo najednou tak by to byla parada. Uvidime co nove vedeni...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: nojo. je to strašný. ale furt lepší, než nedělat nic. svět je strasne nedokonalej a neefektivní :-)
    CABI
    CABI --- ---
    GUDRUN: Takze se ted opravi Taborska, komplet koleje az do vozovny s pripadnou odbockou na Pankrac a az se za par let rozhodnou zakopat podjezdy tak se novy koleje vytrhaj. A az pak se bude zakopavat 5.kvetna , tak se ty novy koleje na povrchu zase vykopou, udela se tunel a zase se daj novy koleje. To mame celkem 3x predelavat koleje behem dejme tomu deseti let na dvou mistech :)

Jsem taky pro zasypani podjezdu a zakopani 5.kvetna nekde od Bauhausu az po vysehrad, ale za 10 let to nebude...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    rušení podjezdu se zatím konat nebude. obecně regulaci vjezdu do města posunout dál od centra povazuju za dobrej nápad, ale nestane se to rychle. jsem holt dost idealista.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    resp. magistrála uhýbá
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    AXTHEB: Ani moc ne. Naštěstí uhýbá na Pražského povstání (resp.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LSDMASACRE: Ukaž mi kdekoliv ve městě pěkný prostor v podobné situaci. Křížení žádné nové kolony neudělá, jen posune ty stávající.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    AXTHEB: není to škoda. při dostatku invence se dá udělat pěknej prostor i pod magistrálou. Dokud ale bude magistrála na povrchu, je blbost to křížit a vytvářet kolony.
    BIDAK: jsem pro zakopání všema dvaceti
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BIDAK: Jenže tam je metro
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Pravda je taková, že spodem by měla jít magistrála. Ale potrvá, než to lidem dojde.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LSDMASACRE: Čili z jediný opravdu podstatný změny, která z tý mrtvý zóny mohla udělat normální místo se vycouvalo? Škoda:(
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    OTAVA: neboj, nebude.. stávající podjezd pod magistrálou bude zachován. :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Semafory jsou i za mostem a nikdo z toho kovbojku nedela. Je dobre, ze to tam prokoukne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam