• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Vesničko má středisková - Vybetonujem
    https://www.youtube.com/watch?v=-Ho_7mYFE6A
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Betonovat! Je to levnější.
    MVEK
    MVEK --- ---
    ANDRASTE: Jo, třeba mi to přijde i na Passerově Brumlovce. Stromy nahradili stromy, hlínu a keříčky dlažbou a stálo to miliony, jen asi nebyly města, ale kdoví, jestli něco nebyly dotace. Tím nenarážím na to náměstí, to budiž, tam snad stromy nekáceli, ale na prostor před Filadelfií.
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    A nejen tady, ale po celé Praze. :(
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    Nemáte pocit, že tady neustále ubývá vzrostlých stromů? Přijde mi že na 10 poražených, se tak 5 vysadí, a 3 z nich ještě uschnou. :/
    CABI
    CABI --- ---
    CARLOZ: Jasne, je tam dira v plotu :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    CABI: a tohle je zatim jen vizualizace, nebo to jde uz ted projit pres ten vlakac?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Jo takhle. No tak to vi jen pan buh asi, co tam bude.
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Coz o to, ja mam ten obrazek schovanej, ale je tak 10 let starej :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Ja nemuzu dohledat ty vizualizace, ale mam pocit, ze byly tady. Byl na nich park. Snad tam nebyla ani ta vetsi budova. Kovosrot nevim.
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: A ten "kovosrot" vedle asi jeste nebouraj, co? Jak to bude vypadat asi netusime, co? Nejakej peknej parcik by tam mohl byt, ten starej nadrazni objekt zrekonstruovat a nejak vyuzit?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A kousek pod pankracem otevreli novou pobocku euforie fitness. Je to tam asi postaveny na zeleny louce, nepamatuju si, jestli tambyla proluka, takze fungl novy... Jeste by to mohli malinko dovybavit, ale za me dobry.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jo, liberske lahudky taky cenim. A don pealo (= levny rumy a dalsi lepsi alkohol). Pankrac jde nahoru! :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    btw
    Celkem me mrzelo ze v Arkadach zrusili Karlovu pekarnu z posezenim... navic cast uz prestaveli na petshop..
    ale
    Vcera jdu kolem a koukam na velke napisy, ze tam budou Liberske lahudky..
    Yesss! Budu chlebickovy kral... ;))
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KORKMAZ: Tak udelame sbirku na nocni odtahovku? :D Skoda ze bystrozrakej je fakt bystrozrakej, oko mordoru sviti i v noci. Leda pri prilezitosti nejaky snehovy vanice.
    IKI
    IKI --- ---
    No, já se blbje zeptala. Ví někdo, proč to tam stojí?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    IKI: Nevim. Proč?
    IKI
    IKI --- ---
    Ahoj, víte proč na Synkáči u cedule Taxi už několik let parkuje vrak se soukromou botou? Napřed to byl forman s nějakou reklamou, pak tuším nissan(už bez reklamy), teď je to mercedes.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SINEAD: Už jsem to tu sice psal, ale proč ne...městapo má jeden oblíbenej vrak na jeremenkově, za kterej se už pár let chovává když měří rychlost.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Mne prijde vtipny ze tady na Vysehrade stoji jeden vrak primo fizlum na jejich soukromem parkovisti. Uz drahne dlouho. Hlavne ze tu kazdej den lita mestak na zavolanou a rozdava pokuty.
    Ale jako o ten se rozhodne nestarej, spis by me pobavilo reseni typu - navezt jim tam vsechny vraku z Nusli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam