• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LKA
    LKA --- ---
    LSDMASACRE: Bem byl primatorem kolik, 8 let? Hudecek sice nepostavil, ale pro legislativu v Praze, kdyz se bavime o te stavebni, udelal pomerne hodne. I za ten 1,5 roku, co primatoroval.
    A nechci se bavit o tom, co dobre co spatne, na Blance taky najdes hodne much a masařek. Jenom poznamka, ze Hudecek nic. Svoboda a Krnda skoda mluvit.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Vytvořit koalici pěti subjektů (jestli to čtu dobře) s převahou jedinýho hlasu je celkem odvážný.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: Sorry, ale dávat zlodějům možnost si něco nakrást výměnou že se něco postaví mi přijde jako hodně hloupá myšlenka. To je jako kdybys v obchodě dával dýško někomu, kdo ti prodal míň zboží za vyšší cenu :)
    Navíc to věčný nadávání na piráty nějak nechápu. Přijde mi to jako naučená fráze aniž by si člověk něco sám kriticky zjistil. Ale to neříkám že nutně musí být tvůj případ. Jen mi to tak obecně z debat s lidma přijde.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    DRACONIK: jojo, protože si stojim za tím, že ODS alespoň nekecá, nediskutuje a jedná. Když to vezmu v širším měřítku, co se v Praze od dob Béma postavilo? Ať už vezmu Hudečka Svobodu nebo Krndu, za nich se udělalo velký hovno. Sice je ODS banda zlodějů, ale lepší zloděj co alespoň něco postaví, než komunisti ANO nebo Piráti a Zelení.
    Hlavně ve výsledku je stejnak jedno kdo tam bude na tý radnici sedět. Každej politik je šmejd.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: ODS na radnici? To by bylo fakt krásný. Dopadlo by to jak na jedničce kde se prodávaly byty pod rukou a vůbec se krásně šmelilo s majetkem. Tahle sebranka černoprdelníků, StB a podrazáků bude ještě sranda. Uvidíme asi brzo jak se nám tu budou rýsovat krásný developerský projekty.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Jedinou radost mi dělá že arcizmrdi zelení táhnou. Radost mi už tolik nedělá ANO. Na radnici by měla bejt čistě ODS.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "Jsme zásadně nespokojení s pokračujícími snahami likvidovat kapacitnost a průjezdnost komunikací Prahy 4,"

A s tímhle bohužel nelze moc nesouhlasit..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zelení nebo ano, to je jak dostat na výběr jestli chci pobodat do břicha nebo do zad...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    černoprdelní zmrd. prej chtěl funkční radnici. ale to se někdo asi přeslechl, on chtěl funkci na radnici. Nový pan místostarosta!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Co říkate na ty argumenty?
    CABI
    CABI --- ---
    Hnus velebnosti!!!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    smarja panno ja jsem tak nasranej!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RUDIE: to je peklo, a to jsem teď kus energie věnovala novému radnímu pro školství
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Lidovci zradili)

Dosavadní opozice navrhla post starostky zastupitelku Irenu Michalcovou (ANO), která v tajné volbě získala 23 z celkem 45 hlasů a bude starostkou.

https://zpravy.aktualne.cz/...tu-stepanka-a-dalsich-sedm-radnich/r~c9179c7666b011e98a200cc47ab5f122/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Převrat!

(ČTK) - Zastupitelé Prahy 4 dnes odvolali sedm z devíti radních městské části včetně starosty Petra Štěpánka (Zelení). V radě zůstali jen radní Josef Svoboda (KDU-ČSL) a Ondřej Růžička (STAN). Pro odvolání radních hlasovalo 23 z celkem 45 zastupitelů. Návrh na odvolání předložily opoziční kluby ODS, TOP 09 a ANO. Jejich návrh zařadit na dnešní jednání odvolání radních podpořil i Svoboda.
    CABI
    CABI --- ---
    Tady pisou ze ten podchod pod nadrazim by mel byt v provozu uz letos:
    Vršovické nádraží propojí s centrem Prahy první čtyřkolejná trať v Česku - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/...azi-propoji-s-centrem-prahy-prvni-ctyrkolejna-trat-v-cesku-20190420.html
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já jsem už od pátku byla zvědavá, jak to bude s uzavírkou v Nuslích a na Michelskè a jak to zvládne Praha 10 s tím podjezdem mostu vedle parkoviště pro busy, kudy loni všichni svištěli - protože tam občas projedu autem do práce. řešení je báječné, oni ten most ze strany od plynárny uzavřeli :) takže ta objízdná trasa nakládá zpět kolem ZŠ Mendíků a na Kloboučnickou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam