• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ACIDQA: napadlo je to rozmetat sekackou pekne v sobotu v 10 rano. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA: omluvte mou nesrozumitelnost - T9 z vás udělá dementa za vás :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: teď prej u na naši MČ už došel pokyn s magoše, že se má sekat max 3x ročně a nechavat porost, co nejvyšší.
    BULHI
    BULHI --- ---
    OMNIHASH: asi bych to uplne nestrhal, jak ty, ale byl jsem tam 2x pri nedavne navsteve rodny hroudy a taky jsem byl trochu rozladenej :) phocko fakt spatny, bun bo nam bo mi prislo celkem dobry.. mozna jsem cekal moc, po par nadsenejch referencich od znamejch
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: u nas je neposekano. A ta “louka” je plna psich hoven. Doufam, ze nikoho nenapadne to sekackou rozmetat po okoli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: hypoteticky jo, ale u nás Lhotka/Krč je posekáno před 8-14 dny.

První den to bylo jen asi 20cm na šířku po obvodu kolem chodníku a říkala jsem si, že na to snad přišli a nechají zbytek bejt, ale do 24h dojely s těmi pojízdnymi traktory a zplundrovali vše na úplný minimum délky, kdyby teď nepršelo, tak to jistě chcíplo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MYJKA: Ted si o tom ctu a pokud je to tak, tak nekdo vzal rozum do hrsti a hodnotim to jako sympaticky pocin :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: Prvni odkaz co vyplivl google
    V některých českých městech omezí sekání trávníků, mají lépe zadržovat vodu. Mohou vznikat i květinové louky | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...ravniky-melo-by-to-pomoct-zivotnimu-prostredi.A190521_085315_ln_domov_krku
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MYJKA: Tak to slysim prvne
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    REDSNAKE: A neni ted neco, jakoze se neseka trava kvuli suchu?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Netusite co se deje se zahradni firmou ktera ma na starost udrzbu mestske zelene na p4? V ulici svatoslavova, u kostelu je park s travou, ta uz ma skoro pod kolena coz by nebylo nic hrozneho. Nicmene par dni zpet jsem tu videl tu zelenou plochu obstaravat postarsi pani se sekackou, klasickou tlacenou, trochou odhodlani, peti plastovejma popelnicema na posekanou travu a dodavku kterou to asi chtela odvazet. Prislo mi v tu chvili ze pani je odvazna moc protoze te louky je fakt kus, to doceni az clovek co ma se sekackou neco nalitano. Pani jsem tu videl jednou, do travniku vykousala super dva pruhy a dal se nic nedeje
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: jestli správné koukám, tak je to bez přílohy.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: No, tak to je hodně někde :)) takhle vypadá ta gentrifikace? :))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Davam jim rok, maximalne dva...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: ajaj) ale tak knedlíčky cením, tak jim asi jednu šanci dám))
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: Uvnitr to vypada uplne, ale uplne stejne :))))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    tak teď jen aby to za ty prachy stálo...jak to vypadá uvnitř?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CABI: To zapomneli zmenit ceny a prevzali je z concordie ne?
    CABI
    CABI --- ---
    Tak už je vietnam místo Concorde otevřený:

BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: Dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam