• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RUDIE: bep viet jsem vyzkoušel na základě pochval v tomhle klubu a nic tak marnýho jsem dlouho nepotkal, nevím, jestli měl kuchař opici, nebo to tam je standard, ale poživatelný to fakt nebylo.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: Pokud by to bylo neco jako Bep Viet, tak proč ne)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Vypada to, ze misto Concordie, bude vietnamska restaurace...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Také mě vizualizace spíš příjemně překvapila tím, jak do ulice situaci vlastně zlepší. Uvnitř bude klasická kostka posledních dekád, ale tak co, v okolí je taky ledacos, a z ulice to vidět nebude. Samozřejmě chápu, že někomu, kdo to tam zná hodně dlouho, nebo třeba v mlékárně pracoval (já ani dodnes nevěděl, že to byla mlékárna), to přijde líto. Ale je to bohužel širší centrum, kde je takhle řídká zástavba luxus, takže rekonstrukce by moc nevynesla, no a zeleň tam stejně nebyla.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Me se to projekt misto toho docela libi. Rozhodne lepsi nez stavajici situace, jen je skoda, ze ten vnitrni prostor nebude pruchozi pro nerezidenty
    CABI
    CABI --- ---
    REDSNAKE: Jj,Horky.
    Tady je info a nějaká vizualizace:
    Praha zítra? Nové stavební projekty
    http://praha.camp/praha-zitra/5bf7d5ebab5be019679413eb-bytovy-dum-nuselska
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CABI: To je vedle tesca na horkach?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CABI: ten ruskej barak vedle je fakt vrchol eklu.
    CABI
    CABI --- ---
    Mlékárna to už má pomalu za sebou,budou tam krásné kostky:

HAAALA
    HAAALA --- ---
    ALDARION: TOPka na Praze 10 pokryla po odstoupení Kleslové všechna svinstva někdejších rad a starostů (Key Investnment, Bohemka apod.) a držela se funkcí jak lejno košile výměnou za uvolěné funkce v radě. Vzhledem k tomu, jaká je jejich stranická špička na čtyřce, mě podpora opálené ředitelky z Andrejovy stáje na postu starostky ani v nejmenším nepřekvapuje.

Rozdíl oproti Praze 10 je, že tam už je TOPka zase v opozici, kdežto tady na čtyřce v koalici. Bude veselo...

LSDMASACRE: máš recht, ODS je čitelná. Byla to banda zlodějů a zůstává stranickým zásadám věrná. Sice nevím, na jaké planetě jsi přebýval, když Prahu řídily esa jako Kasl, Bém nebo Svoboda a sekundovaly jim formáty typu Šťastný, Richter, Hrdlička, Zoufalík nebo Lipovský. Možná by sis teď po návratu do stratosféry mohl něco přečíst o jejich působení a odkazu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TOPka je v Praze už dlouho (řekl bych od začátku) dost pochybná, v mnoha městských částech je to tak nějak pokračování ODS jinými prostředky, jen občas vynaloží nějakou snahu, aby okecali, proč se zrovna musí s tímhle šíbrem "konstruktivně spojit" a nechat mu projít nějakou levotu.

Vlastně mne to od nich překvapuje mnohem míň, než třeba chování Pirátů na sousední Praze 11, kde Piráti nakonec "konstruktivně" šli do koalice s ANO (včetně lokálního šíbra z devadesátejch Jiravy), ODS (3 trestně stíhaní zastupitelé z party "jihoměstské Palermo") a TOP-STAN. (I tady bylo pro lokální TOP-STAN nepředstavitelné hovořit o koalici s lokálními aktivisty, kteří jsou proti výjimkám z územního plánu pro developerské projekty a vlastně to napřímo uvedli jako důvod - moc mne tím nepřekvapili, je to konzistentní s minulostí i s tím, co se teď stalo na čtyřce.) A už je vidět, jak musí Piráti ustupovat svým koaličním partnerům a nějaké svinstvo prostě projde - vypadá to hůř a hůř.
    Kdybych trošku víc nesledoval celopražské pirátské dění a neznal dost Pirátů, velice rychle bych se nechal přesvědčit, že to jsou kokoti a začal na ně taky nadávat. Takhle jsem jen smutný, že jim to prostě nejde...
    Jo a taky jsem se těšil, že svou oscilaci mezi čtyřkou a jedenáctkou brzy a nadlouho zakotvím na čtyřce - asi tak do včerejška. Stěhuju se totiž do Krče a vedle je hezky zdevelopitelná louka (ta nad IKEMem), jeden z důvodů, proč jsem byl ochoten zamířit na takový venkov bez pěšky dostupného metra...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: Kolik asi takovej Svoboda z tohle zikansoval, TOPka uz jede v modu po me potopa, hlavne kdyz si nahrabu. Pospisil chcce uz jenom do EP pak mu je to jedno.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak to vypada, ze vsem developerskejm projektum v Krci i Braniku padne v brzske dobe zelena...
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LKA
    LKA --- ---
    LSDMASACRE: Bem byl primatorem kolik, 8 let? Hudecek sice nepostavil, ale pro legislativu v Praze, kdyz se bavime o te stavebni, udelal pomerne hodne. I za ten 1,5 roku, co primatoroval.
    A nechci se bavit o tom, co dobre co spatne, na Blance taky najdes hodne much a masařek. Jenom poznamka, ze Hudecek nic. Svoboda a Krnda skoda mluvit.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Vytvořit koalici pěti subjektů (jestli to čtu dobře) s převahou jedinýho hlasu je celkem odvážný.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: Sorry, ale dávat zlodějům možnost si něco nakrást výměnou že se něco postaví mi přijde jako hodně hloupá myšlenka. To je jako kdybys v obchodě dával dýško někomu, kdo ti prodal míň zboží za vyšší cenu :)
    Navíc to věčný nadávání na piráty nějak nechápu. Přijde mi to jako naučená fráze aniž by si člověk něco sám kriticky zjistil. Ale to neříkám že nutně musí být tvůj případ. Jen mi to tak obecně z debat s lidma přijde.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    DRACONIK: jojo, protože si stojim za tím, že ODS alespoň nekecá, nediskutuje a jedná. Když to vezmu v širším měřítku, co se v Praze od dob Béma postavilo? Ať už vezmu Hudečka Svobodu nebo Krndu, za nich se udělalo velký hovno. Sice je ODS banda zlodějů, ale lepší zloděj co alespoň něco postaví, než komunisti ANO nebo Piráti a Zelení.
    Hlavně ve výsledku je stejnak jedno kdo tam bude na tý radnici sedět. Každej politik je šmejd.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: ODS na radnici? To by bylo fakt krásný. Dopadlo by to jak na jedničce kde se prodávaly byty pod rukou a vůbec se krásně šmelilo s majetkem. Tahle sebranka černoprdelníků, StB a podrazáků bude ještě sranda. Uvidíme asi brzo jak se nám tu budou rýsovat krásný developerský projekty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam