• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    uz si chci vymenit anglickej 2 roky tak este chvili pockam :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BIDAK: Vycekat co? Zadost uz jsem podavala.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: To nemá cenu. Tam musíš osobně a vyčekat to.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: ahoj, spadá pod ně i praha 12 a stejný problémy. Mají podstav asi 40% chybí + dovolené :(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Nevyrizovali jste nekdo v posledni dobe rodicak na up na novodvorske? Jako dva mesice na vyrizeni a porad nic uz mi prijde fakt dlouho. Ofiko na to maji 30dni, ale co jako zmuzu... pry jich je malo a nestihaji.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    prosím, je někde v okolí Synkace hračkářství? vím, že jsem viděla, ale Google nepomohl. díky!
    GINGERPOWER
    GINGERPOWER --- ---
    SARAJ: Tak třeba když se podíváš na Oh Deer bakery, mají to stejné, nebo o "kousek" dál na Zelňák v Brně, Bucheck na tom modelu jede dodnes, stále, úspěšně :-) Je to prostě jiný náhled na věc, třeba když děláš něco takhle malého a sám :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN: treba jo, treba ne.. jak rikam, jen jejich business modelu nerozumim, ale jidlo a obsluha fajn, jsem rada, ze to tady je. Jen mi prijde trosku ujete, tady ucuravat blahem, nad truckem, co po x mesicich ma trosku v pi*i jak ma otevreno:D ok, punk - snad jim tohle vydrzi i v zime:) Preju jim to - jsou fajn. Jen za me jako zakaznika - nebudu je nahanet pokazde, kdyz mam chut na burger.

SPLIFFBOY: eh, zakladni know how, kdyz delas v gastru, sorry jako.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Chapu, ze nasledky jsou ponekud neprijemne, ale vlastne se mi libi, ze to nemrazej a nerozmrazujou, kdyz cerstvy vyprodaj, tak smytec. Mozna proto jsou ty burgry tak dobry, je to vzdycky cerstvy, nikdy zbytek z predeslyho dne.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SARAJ: tak ono se bez kristalovy koule asi uplne vychytat neda, kolik mas koupit masa, ti neukazneni zakaznici si chodi, jak se jim zachce... ;) pokud zavre a na FB to neda, idealni to asi neni a vymluva, ze nestiha, mi prijde dost pofiderni (vzdyt skoncil driv a ma prece najednou neplanovane volno). nicmene me to zas tak nepohorsuje, je to food truck, z meho pohledu nic z kategorie "jedu tam na veceri pres cele mesto".
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SARAJ: treba proste kupujou tolik, jak maji spocitano, ze se jim to vyplati a pak hura domu. Me je to sympaticke
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SPLIFFBOY: my jsme si tam vcera s panem povidali a sam rikal, ze to obcas nestihaji na ten FB psat, ze zaviraji driv...a stava se jim to celkem casto. Hele, ja vitam, ze mame food truck v Nuslich, jidlo je to dobry, obsluha - asi spolumajitel - sympatak. Jen proste nerozumim tomu - stojime tady uz x mesicu a porad nejak nemame vychytano, kolik mame koupit masa:D Kdyz je odchytim otevrene, rada si tam na burger zase zajdu, ale sledovat FB, jestli maji uz zavreno, nebo stale otevreno.. mno ne no.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SARAJ: oni to vzdy pisou na fb, kdyz zaviraj driv... I na to upozornovali, kdyz meli akci na slevomatu, ze to tak delaj. Plus ja tam jednou byl tesne pred 19:30, kdy myslim normalne koncivaj, a vse meli, ani to rozhodne nevypadalo, ze by se ten den konaly nejaky zastupy zakazniky, celou dobu, co to chystal a pak co jsme jedli, jsme tam byli sami. Jako me je sympatictejsi model obcas vyprodat driv, nez pravidelne vyhazovat, tim spis, ze asi jeste nejsou tak zajety a maji to proste jak kdy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ok. Stihli jsme to - 18:15. Pan mel posledni dva burgery. Behem te chvilky co jsme tam cekali, prislo cca 8 dalsich lidi a smolik...mame vyprodano a dle info, co nam rikal primo typek - se to stava celkem casto..skoda. Fakt skoda..a trochu zahadnej business model. Pravidelne zavirame o hodku a neco driv, protoze uz nemame maso...eh.
    Burgery ovsem fakt dobry:)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Byl jsem tam s kolegama. Mají prostě nějaký určený počet co udělají. Když vyprodají, tak zavírají dříve.
    Burger byl super a hodně fér. Jen to mají hlavně přes oběd.

Masovbullce
    https://www.masovbullce.cz/
    Nuselská 20, Praha 4, 140 00

OTEVÍRACÍ DOBA
    PO-PÁ 11:30-19:30 (nebo do vyprodání)
    SO-NE: zavřeno

Telefonní číslo
    +420 728 296 298

info@masovbullce.cz
    ADITU
    ADITU --- ---
    SARAJ: kde je? budu se asi zítra přes den vyskytovat okolo, tak bych vyzkoušela.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN:
    CABI:

ok, zkusim to jeste dneska. Jako pres den se tam moc nemam sanci dostat, podvecer jsou zavreni a vikend, mno.. moc to nechapu, spis mi prijde, ze je to tam odstaveny a cau.
    CABI
    CABI --- ---
    SARAJ: Vcera meli pres den otevrino.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam