• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    FTN
    FTN --- ---
    Já bych ty lidi a ty jejich chodníky zakázal!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Cesta v Vinohrad do Nuslí, aneb jak jsem se dnes zase jenom úplně zbytečně, ale nebetyčně nasral.

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč se tady už nedá odbočit doprava a jsou tam nějaké stupidný betonové zátarasy? Jediná trasa tak vede přes autobusovou zastávku s poměrně intenzivním provozem MHD, takže v pravidelných intervalech je kompletně celá ulice zablokovaná vystupováním a nastupováním lidí.

https://www.google.com/...!1s0x470b9386df1d3d9b:0xed6456db09f8f5e1!2m2!1d14.4495687!2d50.0605461!3e3

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč je tahle křižovatka designovaná jak je designovaná? Po hlavní směrěm z michle při odbočování do svatoslavovky je problém odbočit. Auta najíždějící z ulice v Horkách blokují vjezd z hlavní do Rostislavovy, Samozřejmě při pokusu o odbočení do rostislavovy, která je zablokovaná provozem z horek dojde k zablokování provozu při pokusu o odbočování do horek z hlavní.

https://www.google.com/maps/place/50°03'42.2"N+14°26'46.4"E/@50.061721,14.4456598,186m/data=!3m2!1e3!4b1!4m17!1m10!4m9!1m3!2m2!1d14.4462497!2d50.0617033!1m3!2m2!1d14.4494325!2d50.0604721!3e3!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d50.0617207!4d14.4462073

Dneska jsem si tam popojížděl asi patnáct minut jak idiot, a to tudy jezdím už skoro deset let a ten provoz tam nikdy tak tragickej nebyl.

Katastrofa. Hlavně že jsou všude chodníky na osm prdelí.

Pardon, jsem trochu rozhořčen jak je asi poznat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    dnes se nam na jezerce pasou koně...

SINEAD
    SINEAD --- ---
    CABI: Ja bych byla pro. Na Mecislavku jsem chtela vyrazit ale rikam si ze se nechci prisirat kdyz tam nikoho neznam. Docela bych brala potkavat tu taky naky normalni lidi v okoli ne jen tu snusku komousskejch lampasaku co bydli u nas v dome.
    Akorat na pivovni slavnost tu taky nejsem.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hmm... tak proto jsou ty auta dole pod brumlovkou a udelaly z dvou proudu jeden.. ja jsem si rikal cim to. Ze to tam nikdy nebylo :) A ony toi zony...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Ano fakt mám ten pocit, že je to stajný/horší než před zónama. V šest večer v Žateckých fakt nezaparkuju. Zpravidla bejvá okýnko než/kdy náplava přitáhne/odtáhne do satelitu, trochu to povolí a v devět už je zase plno tzn. zaparkuju třebas až u Květnice. Stejně jako před zónama. Dost lidí na to mrdá a do rána to hodí na chodník. Taktéž stejně jako před zónama. Jediná změna je, že se cáluje a že nezaparkuju v jiný čtvrtí. Fakt paráda.

L4MA: Nicméně třeba na Bidějovický hned první den platnosti zón už dopoledne objížděly ty svině s kamerovejma autama.
    CABI
    CABI --- ---
    KETHAMINA: Bohuzel nejsem v Praze o tomhle vikendu. Ale zrovna vcera jsme meli v Mecislavce grilovacku. Tam by jsme se mohli nekdy srazit...
    Ale tady v pivovaru bude Nuselska Parta dost aktivni, takze vlaste to takovej malej sraz bude :)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CABI: to vypada super
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CABI: Neuděláme nyxí sraz? Je to trochu s předstihem, tak snad by se nás sešlo víc :)
    CABI
    CABI --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    KALTY: dik.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Rozšíření ZPS Praha 4 od 2.12.2019 – Parkuj v klidu
    http://www.parkujvklidu.cz/rozsireni-zps-v-praze-4-od-2-12-2019/
    KALTY
    KALTY --- ---
    L4MA: a jsou tam už značky? Pokud ne tak neplatí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    kdyz mi tento tyden namalovali pred domem zony, mam nejakou dobu hajeni na zrizeni opravneni, prosim?
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: jj Lounskych je uzasna zalezitost, ze si k parkovisti na strese, podzemni garazi a velkemu parkovisti pred barakem sebrali se zonamai celou ulici za barakem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Jo tak. Tak ty afaik 'taktně neřešit' nejdou, aspoň ne z uliční úrovně (auto má povinnej rozvrh, natáčí automaticky a nejde to vypnout)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Ale on mysli soukromy auta fizlu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Policejní auta můžou parkovat kdekoli
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Vážně máš pocit, že se v Žateckých parkuje hůř? V šest večer zaparkuješ na dohled od vchodu, to šlo naposledy v devadesátých, a v devět zaparkuješ nejdál za gymplem, to posledních pár let taky nebylo běžné. A navíc mi už rok nikdo nepomačkal plechy ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Jojo vídám to vělmi často, že to městská obchází. Občasně vídám fízlovský auto i mimo ty jejich parkoviště tj. mezi civilama. To asi Eltodo nějak taktně neřeší tipuju. NIcéně zóny tak jak jsou aktuálně nastavený jsou zrůdnost. Stačí mrknout na Web P4 sekce zeptejte se na úřadě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam