• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PISKVOR: jeste jsem to nedocetl, je to sakra dlouhy, vracim se k tomu ve volnych chvilkach po kouscich, ale skvely. narovinu priznam, ze jsem o tom takhle v sirsim urbanistickym kontextu nikdy nepremyslel, ale dava to velkej smysl.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LIQUID_SOUND: Vy nečetli, a přesto komentovali?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    uprimne me vic stve ze vsechny travniky jsou posrany a pochvcany od psu, copek je to nejake lidske pravo mit zachod pro psa zdarma ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pkud nekde bydlis, platis za byt, platis dan z nemovitosti, mestska cast dostava cast tvych dani. Takze moznost zaparkovat si predplacis bohate.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PISKVOR: Nejsem si jistej, jestli nejde o ironii, nicmene erar holi provoz automobilu co to jde. A prestoze si myslim, ze nejaka forma regulace vjezdu do mest je potreba, tak se da imho jen tezko mluvit o nejaky dotaci ve forme ‘parkovani zadarmo’.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CABI: Jak to resi skutecnost ze kde muze byt prechod jsou betonove zatarasy?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: TL;DR: autokomunismus nefunguje, jako ostatně žádný komunismus. Parkování zadarmo^Wbezplatně je sakra drahá dotace: "já si pořídil auto, město, zaplať mi provozní náklady!"
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: popravde, odbocovat z nuselsky do Svatoslavovy je fakt desivy. Silnice je tam natolik uzka, s parkovacimi misty, ze je mi hodne neprijemny tam vjizdet. Bojim se vzdycky ze tu zatacku nevykroutim dostatecne a dojde ke kolizi s protijedoucim autem. Je to trochu nestastne vyresena krizovatka, i kdyz jsem rad, ze pro chodce je tam vice prostoru.
    CABI
    CABI --- ---
    REDSNAKE: doporucuji si na vychladnuti precist treba tohle (opravdu cele az do konce) a zamyslet se, proc vubec existuji mesta:
    Lepší parkování • Blogy Respektu
    https://pbednargmail-com.blog.respekt.cz/lepsi-parkovani/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FTN: Tak jako prechod by nikoho nezabil, ostatne tam byl i drive. Zas tak silny pohyb chodcu tam neni
    FTN
    FTN --- ---
    Já bych ty lidi a ty jejich chodníky zakázal!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Cesta v Vinohrad do Nuslí, aneb jak jsem se dnes zase jenom úplně zbytečně, ale nebetyčně nasral.

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč se tady už nedá odbočit doprava a jsou tam nějaké stupidný betonové zátarasy? Jediná trasa tak vede přes autobusovou zastávku s poměrně intenzivním provozem MHD, takže v pravidelných intervalech je kompletně celá ulice zablokovaná vystupováním a nastupováním lidí.

https://www.google.com/...!1s0x470b9386df1d3d9b:0xed6456db09f8f5e1!2m2!1d14.4495687!2d50.0605461!3e3

Můžete mi prosím někdo jako laikovi vysvětlit, proč je tahle křižovatka designovaná jak je designovaná? Po hlavní směrěm z michle při odbočování do svatoslavovky je problém odbočit. Auta najíždějící z ulice v Horkách blokují vjezd z hlavní do Rostislavovy, Samozřejmě při pokusu o odbočení do rostislavovy, která je zablokovaná provozem z horek dojde k zablokování provozu při pokusu o odbočování do horek z hlavní.

https://www.google.com/maps/place/50°03'42.2"N+14°26'46.4"E/@50.061721,14.4456598,186m/data=!3m2!1e3!4b1!4m17!1m10!4m9!1m3!2m2!1d14.4462497!2d50.0617033!1m3!2m2!1d14.4494325!2d50.0604721!3e3!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d50.0617207!4d14.4462073

Dneska jsem si tam popojížděl asi patnáct minut jak idiot, a to tudy jezdím už skoro deset let a ten provoz tam nikdy tak tragickej nebyl.

Katastrofa. Hlavně že jsou všude chodníky na osm prdelí.

Pardon, jsem trochu rozhořčen jak je asi poznat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    dnes se nam na jezerce pasou koně...

SINEAD
    SINEAD --- ---
    CABI: Ja bych byla pro. Na Mecislavku jsem chtela vyrazit ale rikam si ze se nechci prisirat kdyz tam nikoho neznam. Docela bych brala potkavat tu taky naky normalni lidi v okoli ne jen tu snusku komousskejch lampasaku co bydli u nas v dome.
    Akorat na pivovni slavnost tu taky nejsem.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hmm... tak proto jsou ty auta dole pod brumlovkou a udelaly z dvou proudu jeden.. ja jsem si rikal cim to. Ze to tam nikdy nebylo :) A ony toi zony...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Ano fakt mám ten pocit, že je to stajný/horší než před zónama. V šest večer v Žateckých fakt nezaparkuju. Zpravidla bejvá okýnko než/kdy náplava přitáhne/odtáhne do satelitu, trochu to povolí a v devět už je zase plno tzn. zaparkuju třebas až u Květnice. Stejně jako před zónama. Dost lidí na to mrdá a do rána to hodí na chodník. Taktéž stejně jako před zónama. Jediná změna je, že se cáluje a že nezaparkuju v jiný čtvrtí. Fakt paráda.

L4MA: Nicméně třeba na Bidějovický hned první den platnosti zón už dopoledne objížděly ty svině s kamerovejma autama.
    CABI
    CABI --- ---
    KETHAMINA: Bohuzel nejsem v Praze o tomhle vikendu. Ale zrovna vcera jsme meli v Mecislavce grilovacku. Tam by jsme se mohli nekdy srazit...
    Ale tady v pivovaru bude Nuselska Parta dost aktivni, takze vlaste to takovej malej sraz bude :)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CABI: to vypada super
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CABI: Neuděláme nyxí sraz? Je to trochu s předstihem, tak snad by se nás sešlo víc :)
    CABI
    CABI --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    KALTY: dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam