• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: inu, kazdy by chtel luxusni restauraci v dochazkove vzdalenosti. Na to je jediny lek - zaloz ji :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: To už je od Synkáče ale hodně daleko.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    je to ale trosku z ruky
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: Jina krajina a Maestro na Moskevsky
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Fakt nechápu, kdo chodí do pizza West. Zkusil jsem vloni a tohle fakt ne. Nejlevnější Makro přísady, obsluha v nějakym špinavym triku, pantoflích a nevoholenej. Vypadal jak po nějaký příšerný kalbě. Ostatní hosti leda občané bejvalýho SSSR. Ne díky. To už radši Bareta. Nicméně díky za tip na Le Pizze di Frankie. Určitě zkusim.

Jinak obecně za dobrym jídlem je to kolem Synkáče imho fakt bída. Leda Banseth nebo burgry ve Zlejch časech, ale obojí můžu tak jednou za čtvrt nebo spíš půl roku. Jinak tu sázka na jisotu neni žádná. Tipy bych uvítal.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    CABI: je mensi no, je to asi dany hlavne tema stolnima elektrickejma pecema, ktery na to pouzivaj. Pec na drevo tam asi mit nemuzou (navic oni s temahle prenosnejma obrazeli i nejaky food festy).

BAAL: v tomhle stylu jede treba i Pizza Nuova vedle Kotvy
    BAAL
    BAAL --- ---
    HAWKENS: wau, to jsem vemi zvedav, po tom co jsem se omylem vyskytl v Neapoli jsem v Praze schopen jist jenom v San Carlu, tak pokud bude druhe takove misto a jeste v nuslich tak to bude pecka.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: znovuotevreli koncem listopadu. navic i behem rekonstrukce bezel rozvoz
    CABI
    CABI --- ---
    Tady pisou ze lavka pres nazdrazi by mla byt v kvetnu:
    Vršovické nádraží „baví“: Na nové nástupiště podchodem? Ne, tramvají - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/...ha-vrsovice-nove-ctvrte-nastupiste-podchod-tramvaj-pesky-szdc-nusle.html
    CABI
    CABI --- ---
    HAWKENS: Zrovna vcera jsem si tam daval salamovou. Jako dobra je, o tom zadna, ale za 170,- je dost mala... S Mozzarellart to ma stejneho vlastnika, davaj na to jejich sejra. Ale jsou mily, oprasil jsme trochu italstinu, chlapik umel jenom anglicky bo italsky :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Já taky svého času brousil Pizza West že se z toho nedalo ani vybrousit už, ale poslední dobou už si nechávám posílat z puzzle pizza na Ostrčilce, kde si člověk může složit svou kocovinovou prasárnu :D
    Úvod | PuzzlePizza.cz
    https://www.puzzlepizza.cz/
    Navíc, není Pizza West v permanentní rekonstrukci už nějaké dva roky? :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    mi teda prijde ten west fakt precenovanej. takze doufam, ze se tu chytne neco, kde budou mit opravdu dobrou pizzu a ne kus teplyho testa s ingrediencema ktery jsou nudny jak vanocni darky od rodicu.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    RUDIE: do Pizza West jsem kdysi chodil, ale nikdy ne na pizzu, ale na ty jejich balkansky talire a k tomu rakiji .)
    nicmene tahle pizza je skvela, kez by se jich po Praze chytilo vic, navic je to tady evidentne dobra spoluprace s Mozzarellart
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    HAWKENS: jako zrovna tahle oblast je nemálo přepizzovaná (tuhle jsem koukal, že už zase funguje Pizza West), ale jak jsem pochopil, tak neapolská pizza je teď hrozně trendy, tak by se tam mohli chvíli udržet)
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    na Otakarove otevreli paradni neapolskou pizzu... Le Pizze di Frankie

https://www.facebook.com/lepizzedifrankie
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    no pockejme az postavi ty bytovky na horkach a penta uskutecni svou vizi nuselskyho pivovaru. za dva roky muze byt leccos jinak
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    RUDIE: Tak doufám, že žádný další Žižkov ani Letná z Nuslí nebude. Je tu svatej klid. :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BAAL: Tak v dnešní době musíš mít příběh všude. Žižkov, Letná i Karlín už jsou out, ale z Nuslí se ještě dá nějaká nová story vyvařit. Sleduju ty pokusy už delší dobu))
    BAAL
    BAAL --- ---
    CABI: "Nusle i díky poněkud lacinější ceně nájmů lákají k bydlení mladé, ale i chudé. Vzniká tak autentická, místy poněkud špinavá čtvrť, kde most nad hlavou vše z výšky zastřešuje. "

Tady je to spis prani otcem myslenky ne?
    CABI
    CABI --- ---
    Město pod Nuselským mostem. V nejtemnější čtvrti v Praze najdete poklady, ale také děsivá zákoutí | ČtiDoma.cz
    https://www.ctidoma.cz/...elskym-mostem-v-nejtemnejsi-ctvrti-v-praze-najdete-poklady-ale-take-desiva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam