• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BINARY_PARANOIC: na zavisti mam pod barakem skoro, dal jsem si tam jednou zebra, na to, ze maj na tabuli napsano "nedochucujeme, varime" jsem pres sojovku/marinada/wtf vunec necitil chut masa. kdyz se obsluha zeptala, jestli vse v poradku, opravde jsem odpovedel a nasledovalo neco jako "ach jo, my mu to rikame, at to neprehani"

REDSNAKE: a koleno jsem taky zkusil jednou , teda nejakou minutku a obloha z rozmrazeny zeleniny me odradila se vracet. ale koleno jsem nemel. a koukal jsem, ze ho casto tlacej na slevomatu
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: hmm nedavno jsem si myslel na koleno, ale zapudil jsem to s tim ze na jare urcite pojedu do Bavorska, az me to prepadne znovu tak vyzkousim...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Já byl docela spokojenej vždycky u pečeného kolena
    RESTAURACE
    https://www.upecenehokolena.cz
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SPLIFFBOY: A třeba Bep Viet na Michelský mě třeba taky nikde nezklamal. Nenáročnější strávník preferující bezmasou stravu určitě nepohrdne ani Beasem na Horkách.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LIQUID_SOUND: Botič (na místě magický zahrady, za zastávkou pod jezerkou. byl jsem za ten necelej rok, co to otevřeli, několikrát. naposledy v neděli a skvělý.

u havlíčků, taky nedaleko zastávky pod jezerkou, taky velmi slušný.

thajská thai samuj, u zastávky michelská, velmi dobrá thajská kuchyně.

navíc ty zmiňovaný bansheti jsou v rámci svýho "žánru" podle mě dobrý i nad rámec lokality.

na to, že tahle čtvrt není z nejživějších, tu slušný možnosti jsou.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tak pizza West byla odjakživa divnej podnik, kam chodili různý polomafiani z širšího okolí. Ale v době kdy jsem ji využíval měla výhodu, že tam vařili do dvou) Jinak jsem ale dycky preferoval Barretu.
    Chapadlo mě teda v minulosti několikrát zklamalo, ale už jsem tam dlouho nebyl, tak třeba se to zlepšilo.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    LIQUID_SOUND: Chapadlo na Horkách
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HAWKENS: vcera jsme sli otestovat, brali jsme to s sebou, neni tam teda moc prostor na nejaky sezeni a jo, myslim, ze se vratime:)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: Ne. Nechci luxusní restauraci. Chci obyčejnou hospodu. Klidně ať neuměj cizí jazyk, maj jen jednostraně orientovanou kuchyni, jenom pět jídel jako u těch Bansethů. Nepotřebuju speciality nebo cokoliv s příbehem. Nezajímá mě to. Hledám místo kde konzistentně dobře vařej, najim se normálně z porcelánu a nebude trvat hodinu, než si dám oběd. To je všechno. Nic víc.
    KALTY
    KALTY --- ---
    OTAVA: a pak ji za půl roku zase zavři :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: inu, kazdy by chtel luxusni restauraci v dochazkove vzdalenosti. Na to je jediny lek - zaloz ji :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: To už je od Synkáče ale hodně daleko.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    je to ale trosku z ruky
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: Jina krajina a Maestro na Moskevsky
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Fakt nechápu, kdo chodí do pizza West. Zkusil jsem vloni a tohle fakt ne. Nejlevnější Makro přísady, obsluha v nějakym špinavym triku, pantoflích a nevoholenej. Vypadal jak po nějaký příšerný kalbě. Ostatní hosti leda občané bejvalýho SSSR. Ne díky. To už radši Bareta. Nicméně díky za tip na Le Pizze di Frankie. Určitě zkusim.

Jinak obecně za dobrym jídlem je to kolem Synkáče imho fakt bída. Leda Banseth nebo burgry ve Zlejch časech, ale obojí můžu tak jednou za čtvrt nebo spíš půl roku. Jinak tu sázka na jisotu neni žádná. Tipy bych uvítal.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    CABI: je mensi no, je to asi dany hlavne tema stolnima elektrickejma pecema, ktery na to pouzivaj. Pec na drevo tam asi mit nemuzou (navic oni s temahle prenosnejma obrazeli i nejaky food festy).

BAAL: v tomhle stylu jede treba i Pizza Nuova vedle Kotvy
    BAAL
    BAAL --- ---
    HAWKENS: wau, to jsem vemi zvedav, po tom co jsem se omylem vyskytl v Neapoli jsem v Praze schopen jist jenom v San Carlu, tak pokud bude druhe takove misto a jeste v nuslich tak to bude pecka.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: znovuotevreli koncem listopadu. navic i behem rekonstrukce bezel rozvoz
    CABI
    CABI --- ---
    Tady pisou ze lavka pres nazdrazi by mla byt v kvetnu:
    Vršovické nádraží „baví“: Na nové nástupiště podchodem? Ne, tramvají - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/...ha-vrsovice-nove-ctvrte-nastupiste-podchod-tramvaj-pesky-szdc-nusle.html
    CABI
    CABI --- ---
    HAWKENS: Zrovna vcera jsem si tam daval salamovou. Jako dobra je, o tom zadna, ale za 170,- je dost mala... S Mozzarellart to ma stejneho vlastnika, davaj na to jejich sejra. Ale jsou mily, oprasil jsme trochu italstinu, chlapik umel jenom anglicky bo italsky :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Já taky svého času brousil Pizza West že se z toho nedalo ani vybrousit už, ale poslední dobou už si nechávám posílat z puzzle pizza na Ostrčilce, kde si člověk může složit svou kocovinovou prasárnu :D
    Úvod | PuzzlePizza.cz
    https://www.puzzlepizza.cz/
    Navíc, není Pizza West v permanentní rekonstrukci už nějaké dva roky? :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    mi teda prijde ten west fakt precenovanej. takze doufam, ze se tu chytne neco, kde budou mit opravdu dobrou pizzu a ne kus teplyho testa s ingrediencema ktery jsou nudny jak vanocni darky od rodicu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam