• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PISKVOR: Tak to me posadilo na prdel teda :) dik
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Zastavka knight of the old republic
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SINEAD: Můj tip: Kotorská vpravo dole (křížek), PP nově mezi Lomnického a Děkanskou Vinicí I.

(zajímavé na tom je, že před 10 lety to MHMP zamítlo jako prý nevyhovující normě - buď se něco zásadně změnilo, nebo na tom přestali bazírovat, obojí je divný)

SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADITU: Muze mi nekdo vysvetlit jakej novej uzel vznikne? A kde ma byt zastavka Kotorska?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    CABI: :]
    CABI
    CABI --- ---
    CARLOZ: nj, už máme dvouleté výročí od uzavření :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Oprava terasy na Budějovické začne v červnu, Praha chce řešit i okolí metra - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...y/pasaz-terasa-budejovicka-stavebni-povoleni.A200129_093839_praha-zpravy_rsr
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: Zakopávání je taková folklórní tradice: venkovští vynášejí Moranu, magistrát zakopává magistrálu. Obojí symbolicky, pochopitelně: magistrálu od Nuseláku až po Hlávkův není kam zakopat, vede prakticky po stropě metra. Navíc, i kdyby se tahle Akce Transport Tycoon za velký prachy povedla, efekt by byl 0...bez MO a PO je to právě jen symbolické natřásání.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CABI: mrknete na fcb campu, jsou tam prednasky jak o realizaci metra D, tak prazskym okruhu a taky samostatna prednaska na stav koleji Na veseli - Prazak a co stim
    L4MA
    L4MA --- ---
    CABI: jj, urcite. Pankrac si vydechne uz tak v roce 3028...
    CABI
    CABI --- ---
    ADITU: No doufam ze na Prazskyho povstani bude jednotny prestupny bod, obcas kdyz pospicham dolu do Nusli tak cekam na semaforu a koukam do dali jestli pojede autobus nebo tramvaj a pak dobiham...
    Nekde jsem cetl ze dopravni podnik v zari zahaji rekonstrukci tramvajove trate at uz bude projekt na silnice a chodniky pripraven ci nikoli. Proste uz se po tom tramvaji neda jezdit.
    A myslim ze magistrat bude zakopavat celyho 5.kvetna, staci se podivat na dostavbu mestkyho okruhu, vsechno pod zem. A celymu Pankraci by to ohromne pomohlo...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Zasypávání podjezdu prozatím asi odloženo... Osobně jsem hodně zvědavá na ten "nový přestupní uzel tramvaj – metro".

MČ Praha 4: Doprava a doprava v klidu - Rekonstrukce tramvajové trati Táborská, Na Pankráci, Na Veselí se blíží
    https://www.praha4.cz/...i.html?fbclid=IwAR1tPIINa8Xe-D8pXtim19AAIv-5Z1mtQ9glpsJD28FvzbVdyO_BjxUIo6U

CABI
    CABI --- ---
    Na Taborske misto obchodu se zdravymi potravinami Herba je ted obchod Delia, nebyl jste tam nekdo?
    https://deliapotraviny.cz/
    OPIC
    OPIC --- ---
    KETHAMINA: to bude nejspis Sull' Angolo U Druzsta zivot na rohu se Zdarilou, slusny prumer imo. ale mit pizzerku 10 metru od vchodu ma obcas neco do sebe :D rozhodne lepsi nez ten Idea bar ci co to tam bylo :D

jinak dobre zkusenosti U Havlicku (supr gulasovka), Na Paloucku obed taky fajn, Kvetnice mi prijde celkem uz meh, jedine na ceskou klasiku. navic taky pomaloucku polehoucku posledni dobou vyrazne zdrazujou, ale rikam, vepro-knedlo-zelo/svickova vzdy v topu. a i to europivo se tam dalo pit.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    GUDRUN: Nyx... zeptáš se na A, odpoví ti B a ještě se dozvíš nějakej světonázor ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KETHAMINA: v ulici Druznosti, rohovy vchod
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CLUSMAN: kde přesně?

Jo a byl jste někdo v té indické restauraci, co je vedle busové zastávky kloboučnická, když se pokračuje do Vršovic?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BINARY_PARANOIC: na zavisti mam pod barakem skoro, dal jsem si tam jednou zebra, na to, ze maj na tabuli napsano "nedochucujeme, varime" jsem pres sojovku/marinada/wtf vunec necitil chut masa. kdyz se obsluha zeptala, jestli vse v poradku, opravde jsem odpovedel a nasledovalo neco jako "ach jo, my mu to rikame, at to neprehani"

REDSNAKE: a koleno jsem taky zkusil jednou , teda nejakou minutku a obloha z rozmrazeny zeleniny me odradila se vracet. ale koleno jsem nemel. a koukal jsem, ze ho casto tlacej na slevomatu
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jako v divadle jeste varej celkem ok. Pak je celkem slusna pizzerie na drustevnim ochozu, zalozila to byvala produkcni z ctcka, potom co ji v bedne ruply nervy.akorat je to teda jenom pizza sebou, ale dela dobrou
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    všimli jste si, že se na to neptám? :-) ptám se, kam chodit teď :-) na přesolený a mastný jsem hodně citlivá, takovou pizzu jsem nikdy neměla. ano, šlo to dolů, ale furt byla lepší pizza než v Barettě. Chodila jsem k Lucianovi s pauzama 14let asi? asi jsem holt měla štěstí. ve Westu to bylo děsný, nemám ani chuť se vracet zjistit, jestli ta hrůza byla náhoda nebo pravidlo....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam