• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

    rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CLUSMAN: kde přesně?

    Jo a byl jste někdo v té indické restauraci, co je vedle busové zastávky kloboučnická, když se pokračuje do Vršovic?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jako v divadle jeste varej celkem ok. Pak je celkem slusna pizzerie na drustevnim ochozu, zalozila to byvala produkcni z ctcka, potom co ji v bedne ruply nervy.akorat je to teda jenom pizza sebou, ale dela dobrou
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    všimli jste si, že se na to neptám? :-) ptám se, kam chodit teď :-) na přesolený a mastný jsem hodně citlivá, takovou pizzu jsem nikdy neměla. ano, šlo to dolů, ale furt byla lepší pizza než v Barettě. Chodila jsem k Lucianovi s pauzama 14let asi? asi jsem holt měla štěstí. ve Westu to bylo děsný, nemám ani chuť se vracet zjistit, jestli ta hrůza byla náhoda nebo pravidlo....
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GUDRUN: Luciano bylo ok tak 4-5 let zpátky ještě za původního majitele. Pak to převzali nějaký pitomci a začalo to jít od devíti k pěti. Jedině dobře, že to krachlo nebo se na to vykašlali.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Brrrr... Pizza z Lucianna byla první a zatim poslední pizza co jsem nedojedl. Něco tak přesolenýho a mastnýho, že to nešlo sníst. Doslova zaplavený tukem/olejem. Pizzař byl asi vožralej nebo nevim.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    bydlíme u Synkáče a rádi chodíme s prckem na pizzu. Ve Westu nemají rádi děti a nechutná nám, v Barettě to na sezení přes zimu není a v tom nově otevřeném zdá se taky ne. Tak kam, než Baretta zas otevře zahrádku? Pizzu v Barettě nemiluju, ale to prostředí je fajn. Luciano byl pro nás fajn za všech provozovatelů, chybí nám.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: kluci si ho tam dávají pravidelně a vždycky spokojenost a to jsou dost masožravci. Já tam měl trhané hovězí s brkaší a bylo to taky moc dobré.
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: hmm nedavno jsem si myslel na koleno, ale zapudil jsem to s tim ze na jare urcite pojedu do Bavorska, az me to prepadne znovu tak vyzkousim...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    LIQUID_SOUND: dle popisu by mohla vyhovovat Na Závisti (zast. Pod Jezerkou).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Já byl docela spokojenej vždycky u pečeného kolena
    RESTAURACE
    https://www.upecenehokolena.cz
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SPLIFFBOY: A třeba Bep Viet na Michelský mě třeba taky nikde nezklamal. Nenáročnější strávník preferující bezmasou stravu určitě nepohrdne ani Beasem na Horkách.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LIQUID_SOUND: Botič (na místě magický zahrady, za zastávkou pod jezerkou. byl jsem za ten necelej rok, co to otevřeli, několikrát. naposledy v neděli a skvělý.

    u havlíčků, taky nedaleko zastávky pod jezerkou, taky velmi slušný.

    thajská thai samuj, u zastávky michelská, velmi dobrá thajská kuchyně.

    navíc ty zmiňovaný bansheti jsou v rámci svýho "žánru" podle mě dobrý i nad rámec lokality.

    na to, že tahle čtvrt není z nejživějších, tu slušný možnosti jsou.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tak pizza West byla odjakživa divnej podnik, kam chodili různý polomafiani z širšího okolí. Ale v době kdy jsem ji využíval měla výhodu, že tam vařili do dvou) Jinak jsem ale dycky preferoval Barretu.
    Chapadlo mě teda v minulosti několikrát zklamalo, ale už jsem tam dlouho nebyl, tak třeba se to zlepšilo.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    LIQUID_SOUND: Chapadlo na Horkách
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HAWKENS: vcera jsme sli otestovat, brali jsme to s sebou, neni tam teda moc prostor na nejaky sezeni a jo, myslim, ze se vratime:)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: Ne. Nechci luxusní restauraci. Chci obyčejnou hospodu. Klidně ať neuměj cizí jazyk, maj jen jednostraně orientovanou kuchyni, jenom pět jídel jako u těch Bansethů. Nepotřebuju speciality nebo cokoliv s příbehem. Nezajímá mě to. Hledám místo kde konzistentně dobře vařej, najim se normálně z porcelánu a nebude trvat hodinu, než si dám oběd. To je všechno. Nic víc.
    KALTY
    KALTY --- ---
    OTAVA: a pak ji za půl roku zase zavři :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: inu, kazdy by chtel luxusni restauraci v dochazkove vzdalenosti. Na to je jediny lek - zaloz ji :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: To už je od Synkáče ale hodně daleko.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    je to ale trosku z ruky
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: Jina krajina a Maestro na Moskevsky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam