• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SARAJ: Za mě fajn, lektorka mluví na mikrofon a chodí -opravuje prohnuti/postavení rukou či nohou. Chodila jsem spíš večer , sprchy čisté, feny na místě . Prima prostředí, klasika za půjčení karimatky/ručníku a prodej chtějí majlant, ale když si to přineseš svoje, tak nikdo nic nenamítá.

Začínala jsem v běžném oblečení ,teď už cvičím jen v podprsence a kalhotkách na poledance, všichni se zabejvaji sebou,nikdo neocumuje. Chodí víc ženy, ale vždycky tam pár chlapů taky je.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KETHAMINA: jsou fajn, rikas? Koukala jsem na ne nekolikrat a nesla jsem. Vinohradsky Dum jogy mne vylozene zklamal. Hot joga a byla mi zima, zazemi strasny..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Kdyz he teplo cvici se myslim kazdej ctvrtek v parku na Vysehrade joga. Je to zadaco. Ale to si jeste pockas.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: mě hodně pomohla jóga v teple, pokud nejsi odpůrce sauny https://www.bikramyoga.cz/
    Prima sprchy, dost hodin v rozvrhu a ten startovací balíček je fajn.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    arenu doporucuju, zacal jsem ted nedavno, jsem kancelarska krysa ze stejny vekovy kategorie a myslim, ze tohle je naprosto idealni reseni. at uz skupinovy lekce, nebo individualne trenera, se kterym se bude pracovat na zlepseni hybnosti a kondice. plus berou multisport, activepass a dalsi tyhle benefity, ke kterym mivaji kancelarske krysy pristup :)
    SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: Díky za připomenutí v Aréně jsem párkrát byl, ale už je to nějaký čas, úplně se ztratila z mysli, trx přemýšlím pořídit domů, napíšu Vestigie pro nějakou průpravu. Já se k tomu protáhnutí na věži/činkám z gauče od práce dokopu, občas i k tomu běhu podél Vltavy směrem Zbraslav/Vrané, jen bych zapojil nějaký ten kontaktní sport jen tak ze srandy, pochybuji o nějakých zápasech v kleci za miliony :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: a co Arena ? https://www.arenapk.cz/kdy-a-kde-cvicime/
    osobne jsem tam nikdy nebyla, kamaradka chodila na P5 a byla spokojena..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: jo a kazdy mesic, posledni sobota v mesici se beha pratelsky sousedsky Podnuselak beh:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: tak primo na Zvonarce ma hodiny ID Vestigia, TRX a je super. Na Pankraci je Kynychova, na Vysaku je Sipkova..plus okolo mas slusna joga studia= jestli ti jde o protazeni se.
    SM3
    SM3 --- ---
    LIQUID_SOUND: Co si pro začátek najit nějaká videa na protáhnutí co můžeš dělat doma? A občas se projít rychlo chůzí / pomalým během pro začátek? Ono to udělá divy, pokud se teď vůbec nehýbeš ,) Jestli se k tomu tedy sám donutíš, pokud potřebuješ čas a kolektiv pro cvičení, aby Tě to dokopalo, tak chápu poptávku.
    Nějaký kontaktní sport v okolí Budějovické/Zelený pruh/Pankrác/Dvorce pro úplného začátečníka? Občas si jdu zaběhat, občas doma silovka, ale zašel bych jednou za čas někam, díky mé práci nehrozí pravidelnost po celý rok, ale snad bysme našli nějaký průsečík, klidně soukromě, pokud je tu někdo se zkušenostmi? Něco jako Krav Maga/Musado/Kick box apod. Nejsem zvědavý na žádné kecy o víře, nacionalismu/rasismu apod. sračky.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Včera jsem se zkusil ohnout bez pokrčení kolen a... Neporadil byste mi prosím někdo nějaký (asi nejspíš kondiční) cvičení pro chlapy 35-40 z kanceláří? Lokalita Vyšehrad, Nusle (klidně Zvonařka), Pankrác, atp. Kancelář je záměrný slovo tj. prosim ne nějaký fitka kam se choděj na perníku vybušit občané bejvalýho sssr. Díky moc za tipy.
    MVEK
    MVEK --- ---
    To už jasné je.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MVEK: místo rozfrcaný BUS/TRAM zastávky PP vznikne jedna centrální zastávka BUS/TRAM/Metro mezi metrem a parkem na nám. Hrdinů
    a protože lidi ze sídliště směrem k Pankráci by to měli na zastávku daleko, tak vznikne nová zastávka Kotorská, která bude v ulici Na Pankráci těsně před odbočkou pod magistrálu k vozovně
    CABI
    CABI --- ---
    MVEK: Zastávka Pražského povstání se posune blíž metru, také se sjednotí zastávka tramvaje s autobusovou(nyní máme 4ři autobusové zastávky Pražského povstání!) a nově vznikne tramvajová zastávka Kotorská o něco dal současné zastávky pražského povstání....
    Snad je to jasné
    MVEK
    MVEK --- ---
    CABI: Já jsem asi natvrdlý, jak to pomůže přestupu na metro, když metro je odtamtud dál než dosavadní zastávka tramvají?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Koukám, že na Budejarně je Rossmann s bezobalovou prodejnou, nebyl jste tam už někdo? Přijde mi to jako super alternativa pro tchyní, která na ekologické značky dost nadává.
    Drogerie bez obalu | ROSSMANN
    https://www.rossmann.cz/...xBRC62ZmyiqnfzI0BEiQA8qzC4oEIF5tonUtItU2XtNStMj_c0HsPT3xNjQz0C4kNlNLw_wcB
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Shánim zbytek montážní pěny. Nemáte někdo? Čtvrtina piksly stačí. Nemá smysl kupovat novou. Navíc to nespěchá. Dojedu si. Díky.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Nusle jsou pořád drsnej kraj :) dneska v noci nám tu hořel vrak.

CABI
    CABI --- ---
    SINEAD: Je to jak pise PISKVOR. Tady vizualizace, treti a ctvrty obrazek. Jenom to zakopani Taborske neprobehne. ale ten "uzel" by mel umoznit pohodlne prestupovani z metra na tram a busy do Nusli a Podoli:
    Táborská/Na Pankráci
    http://www.iprpraha.cz/taborska
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PISKVOR: Tak to me posadilo na prdel teda :) dik
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Zastavka knight of the old republic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam