• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ADITU
    ADITU --- ---
    LIQUID_SOUND: jj, ten je taky super. no nonsense přístup (takže to někomu může připadat třeba málo empatický, ale já to cením), odborník.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: Neni to čtyřka, ale určitě pan doktor Brunclík, veterina Na Hrádku u Botanický zahrady. Super chlapik, věcnej. Super servis. Chodil jsem tam léta s Čendou.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADITU: na kastraci kocoura to bude v cajku, to je celkem triviální záležitost, která se často ani nešije :)
    já mám výhrady kvůli chronicky nemocné kočce - co 14 dní zánět na plicích, takže antibiotika na týden, týden klid a jedeme znovu; moc bez nějaké snahy to celkově/systematicky řešit, resp. najít příčinu, plus (naštěstí) falešně pozitivní diagnóza HCM. způsobili mi tím svého času docela dost trápení, tak je prostě moc nemusím...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ADITU: a co tam bylo spatne?
    Prave jsem ho tam na zitra objednala....
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACIDQA: Pod pramenem byli fajn a kastrace kocoura byla výborná práce, Zelenou lišku moc nemusím, měla jsem tam s kočkou spíš horší zkušenost. Max spokojenost s doktorkou Lukešovou, ale je až na Smíchově kousek od Ženských domovů.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dik.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ACIDQA: na Zelený lišce je veterina nebo pak směrem od Budějárny na Kačerov, ulice Počátecká
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    ACIDQA: veterina zelena liska
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ACIDQA: Chodíme s psíkem semhle - http://www.vetnusle.cz, věřím že zvládnou i vymiškovat kóču. Jsou tam příjemní a ceny fajn.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Prosim, mate tip na ok veterinu tady nekde?
    Potrebuji bykastrovat kocoura. Idealne ASAP! :))
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    DRACONIK: Sel sem v masce rovnou... to se vi, ale uz jeden vesnicky sem absolvoval v sobotu, tak to byl obrovsky znatelny rozdil.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SIEMENZ: Já myslím že masek bude časem víc. My se rozhodně rádi přidáme.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    DRACONIK: Me teda docela zklamalo, ze tam bylo minimum masek... i když účast na první ročník docela slušná.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Jakože mám opouštět svůj byt v dobách kdy se někomu ze sousedů zachce hlučet venku a mám jít vyhledat tišší kout?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Počkat vy jste v tom bytě nějak zamčenej? Nebo vás tam někdo drží? Potřebujete pomoct?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: to mi pripomina tu historku jak se nekdo nastehoval primo nad hospodu, vedel ze tu putyku ma primo pod bytem a za ctvrt roku zacal psat stiznosti ze je z ty hospody hluk a bordel.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DRACONIK: Hele v zásadě by to vadilo úplně stejně, tady to navíc ještě nedává ani smysl, takže..

Ono to utrpení docela je, protože když je hezky, tak tam člověk celej den tak od osmi od rána do osmi do večera poslouchá hekání z tělocvičny s pískáním z kruhových tréninků, od osmi večer tak do 22, někdy dýl pak posloucháš hulákání ze zahrádky od rodinného krbu.

Tak se nediv, že mě pak takovýhle kratochvíle hejkalů popuzujou no.
    Prostě mi to přijde neohleduplné. Ještě si zalézt do vnitrobloku aby se to rozléhalo. Bravo.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: I kdyby to byly české národní písně, tak by ti to taky vadilo ne?
    Ale asi to muselo být obrovský utrpení, když tam byly odzpívaný čtyři písničky...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DRACONIK: On je rozdíl v tom někde žít nebo řvát. No nic, jen jsem si tak povzdechl.

Ukrajinský písně k masopustu taky patří jak sviň no..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: “Nastěhovali se do města a žili jim tam jiný lidi”

Jestli chceš klid, doporučuji samotu někde za vesnicí. Rušit tě tam budou maximálně lišky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam