• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    IKI
    IKI --- ---
    REDSNAKE: Bylo to jak z hororu.. Všude krev, řev..fakt mazec.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IKI: Tak to me mrzi, s nerozeznanym zanetem delohy u feny mame take neprijemnou zkusenost, tedy ne tady na teto veterine. Ja se s podobnym neprofesionalnim chovanim urcite nesetkal, pokud to tak ale skutecne bylo tak je to velmi neprofesionalni a nevhodne.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SIEMENZ: taky doporučuju kastrace a očkování 1* Dokonce když se objednáš tak v dohodnutej čas tě čeká !
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: S Boleslavkou jsem taky velmi spokojenej.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IKI: Muzes byt konkretnejsi? My tam byli vzdy spokojeni, je pravda ze pan doktor je trochu sveraz ale i s pani doktorkou ktera je moc mila zda se, rozumeji svemu remeslu.
    IKI
    IKI --- ---
    REDSNAKE: Tak právě tam mi "pan doktor" málem zabil psa. NEMÁ RÁD MALÁ PLEMENA! Fakt bacha na něj.

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ACIDQA: mily a sikovny pan doktor - http://veterinar-praha4.cz/
    CABI
    CABI --- ---
    ACIDQA: Ja jezdim (chodim) na veterinu do Boleslavovi a vzdycky skvela zkusenost, maj i v nedeli:
    Veterina Nusle - Veterinární klinika Praha
    https://veterinanusle.cz/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: Btw. pamatuju si, když jsem to pro Čendu hledal, tak Liška nebyla úplně skvěle hodnocená a pokud si dobře pamatuju, tak mi jí tady na Nyxu jeden nebo dva lidi nedoporučovali. Ale je to cca pět let nazpět. MOžná už to tak nemá nějakou vypovídací hodnotu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    LIQUID_SOUND: jj, ten je taky super. no nonsense přístup (takže to někomu může připadat třeba málo empatický, ale já to cením), odborník.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: Neni to čtyřka, ale určitě pan doktor Brunclík, veterina Na Hrádku u Botanický zahrady. Super chlapik, věcnej. Super servis. Chodil jsem tam léta s Čendou.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADITU: na kastraci kocoura to bude v cajku, to je celkem triviální záležitost, která se často ani nešije :)
    já mám výhrady kvůli chronicky nemocné kočce - co 14 dní zánět na plicích, takže antibiotika na týden, týden klid a jedeme znovu; moc bez nějaké snahy to celkově/systematicky řešit, resp. najít příčinu, plus (naštěstí) falešně pozitivní diagnóza HCM. způsobili mi tím svého času docela dost trápení, tak je prostě moc nemusím...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ADITU: a co tam bylo spatne?
    Prave jsem ho tam na zitra objednala....
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACIDQA: Pod pramenem byli fajn a kastrace kocoura byla výborná práce, Zelenou lišku moc nemusím, měla jsem tam s kočkou spíš horší zkušenost. Max spokojenost s doktorkou Lukešovou, ale je až na Smíchově kousek od Ženských domovů.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dik.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ACIDQA: na Zelený lišce je veterina nebo pak směrem od Budějárny na Kačerov, ulice Počátecká
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    ACIDQA: veterina zelena liska
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ACIDQA: Chodíme s psíkem semhle - http://www.vetnusle.cz, věřím že zvládnou i vymiškovat kóču. Jsou tam příjemní a ceny fajn.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Prosim, mate tip na ok veterinu tady nekde?
    Potrebuji bykastrovat kocoura. Idealne ASAP! :))
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    DRACONIK: Sel sem v masce rovnou... to se vi, ale uz jeden vesnicky sem absolvoval v sobotu, tak to byl obrovsky znatelny rozdil.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SIEMENZ: Já myslím že masek bude časem víc. My se rozhodně rádi přidáme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam