• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poraďte, kde jsou na čtyřce veřejný stoly na stolní tenis? Vim jenom u nádraží Vršovice což je technicky desítka. Ale blízko...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    tusite nekdo, jestli ma Galerka otevrene okenko?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALTY: a jaký tam mají pivka?

SM3: to máme bohužel dost z ruky. Ideální, kam jde dojít s kočárkem a nemuset použít MHD.
    SM3
    SM3 --- ---
    KETHAMINA: Moucha je fajn, ještě občas zajedu na Palačák do Pivního přístavu a do pivnice U Supa v Celetné.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KETHAMINA: tak já podporuji kámoše ve Vinohradském pivovaru
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    VASHA: Vetsinou zarizuje prodejce... prijede ti avie s kontejnerem sterku.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CERNAAMODRA: my se na Velikonoce znovuzásobili. Nejvíc mi chutná ta černá :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KETHAMINA: Díky za tip, včera jsme 3 petky taky zachranli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hola, hola, my teď v rámci https://zachranpivo.cz/ vyzkoušeli pivovar Moucha v areálu Branickeho pivovaru. Moc doporučuji, pivo je sice balené v plastu 1,5l,ale má trvanlivost měsíc. (ne že bychom trvanlivost měli šanci otestovat, všechno hned vypijem). Na muže je ta Německá Moucha sladká, tak tu už dál kupovat nebudeme, vše ostatní včetně černého je libové.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Dnešní Corinthia :)

JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    REDSNAKE: jel jsem kolem, kdyz to tam bylo v plny polni a vypadalo to, ze tam nekdo umrel. Byla tam sanitka, imho resuscitovali ale zaroven tam byli policajti co vypadali jako zasahovka
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: To me zajima taky, my odtamtud bereme obedy :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite co se deje pod kvetnici? Silnice uzavrena policajtama tak aby nebyla prujezdna a chodnik sprchujou hasici...?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Kdybyste někdo neměl ještě stále dostatek roušek, šiju, Podolí :-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    SINEAD, KETHAMINA: Díky, až se svět vrátí blíže k normálu a dám dohromady takhle odkládané věci na nabroušení, zkusím nejprve Prahu, a pak případně bych klidně se domluvil a podpořil pána na venkově.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MVEK: Ten Denk tam ma dilnu. Dala jsem mu 60 let stary nuzky po babicce s tim, ze to asi nema smysl. Vratil mi je jako novy, cely vycisteny, rozmontovat je asi musel, jinak nevim, jak by se mu toto povedlo. Nabrousil mi i holici strojek.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MVEK: asi by to šlo předat/poslat po mě. Brusič je místní vozíčkář, který krom lidových cen dává zákazníkům přednášky o materiálech, mě minule fakt hezky (rozuměj pro blondýny) vysvětlil, jak doma nože brousit ocilkou, aby po jeho na rušení vydržely, co nejdéle. Nosíme tam i řetězy na pily a spol, je vážně pečlivý a taková klasická stará škola. Vše umyje, dotáhne, opraví.
    MVEK
    MVEK --- ---
    KETHAMINA: Dobře, až pojedeme někdy s dětmi poznávat Blaník a okolí, poptám se:-). No, nějaký rok to asi nebude pandemie nepandemie.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MVEK: mám takovýho poctivýho brusiče na vesnici (Načeradec), ale v praxi v Praze jsem to nepotkala.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ad broušení - copak broušení, ale většinou mi řeknou, že jen přejedou na mašině. Zatím jsem nenarazil na brusíře, který by třeba nůžky roznýtoval a znovu snýtoval (celokovové nejméně 30 let staré), a tedy u očních nůžek asi nic moc výsledek. A u nůžek, které sice jsou rovné, ale nelícují dobře, takže samotné přebroušení by asi nestačilo, to je k ničemu, radši si to zkusit sám doma.

Nebo někdo u zmíněných má zkušenost, že to jen nepřejedou na stroji a zabývají se tím? Je mi jasné, že taková akce bude stát víc než třeba tu padesátku, co chtěl DeWalt na Záběhlické kousek od Kauflandu u Bohdalce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam