• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GUDRUN: co DBK na Budejovicky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: já pojedu s prckem na hřbetě :-)) jestli to teda hecnu, spíš ne....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Omg. Vinohradskou samozrejme :D
    No ja byla rada, ze jsem na chvili vypadla od deti. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: jj, to je jediný, co mě napadá, ale nemám tím smerem jiný pochůzky a nechce se mi :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Dnes jsem jela 11tkou ze synkace do latky mraz na vynohradskou trznici.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    napadá vás nějaká metráž dostupná ze Synkáče? Miros má jen bytovej textil a Mráz v Košický je zavřenej, tak fakt nevím kam. potřebuju nějakej šusťák nebo softshell. Díky!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: je to stejný jako na pingpong? Jeden máme skoro před domem, poblíž bus.zastavky Novodvorská. Na rohu Vzdušné a Na rovinách je hřiště na basket a minifotbal, tak u něj.
    IKA
    IKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Vieš kde je ten dom s hrnčekmi na plote, na Zelenom pruhu/Dobeške? Tak oproti nejaký stôl je, ale netuším, v akom stave. Relatívne nedávno som tam videla nejakých ľudí hrať.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LITTLEWONDER: Na webu maj Z důvodu nařízení karantény na celém území ČR je herna stolního tenisu.

Měl jsem ny mysli prostě nehlídaný stoly na veřerjnejch sportovištích. Ne uvnitř, ne za plotem kam se nedá dostat. ;)
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    LIQUID_SOUND: sokol michle
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poraďte, kde jsou na čtyřce veřejný stoly na stolní tenis? Vim jenom u nádraží Vršovice což je technicky desítka. Ale blízko...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    tusite nekdo, jestli ma Galerka otevrene okenko?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALTY: a jaký tam mají pivka?

SM3: to máme bohužel dost z ruky. Ideální, kam jde dojít s kočárkem a nemuset použít MHD.
    SM3
    SM3 --- ---
    KETHAMINA: Moucha je fajn, ještě občas zajedu na Palačák do Pivního přístavu a do pivnice U Supa v Celetné.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KETHAMINA: tak já podporuji kámoše ve Vinohradském pivovaru
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    VASHA: Vetsinou zarizuje prodejce... prijede ti avie s kontejnerem sterku.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CERNAAMODRA: my se na Velikonoce znovuzásobili. Nejvíc mi chutná ta černá :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KETHAMINA: Díky za tip, včera jsme 3 petky taky zachranli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hola, hola, my teď v rámci https://zachranpivo.cz/ vyzkoušeli pivovar Moucha v areálu Branickeho pivovaru. Moc doporučuji, pivo je sice balené v plastu 1,5l,ale má trvanlivost měsíc. (ne že bychom trvanlivost měli šanci otestovat, všechno hned vypijem). Na muže je ta Německá Moucha sladká, tak tu už dál kupovat nebudeme, vše ostatní včetně černého je libové.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam