• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACIDQA: v DBK je v prvním patře švadlena. nechávala jsem si zkracovat jen jednou, ale spokojenost jak s cenou, tak s rychlostí. teď by mohla mít ještě o něco míň zakázek...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: do greek marketu chodím jakoby pro olivy a balíky ze zásilkovny, vskutečnosti tam chodím na kopeček slanýho buráku a borůvku s levandulí :oD

Zároveň dotaz do pléna, kde si mám nechat zkrátit šaty? Nemusí to být nejlevnější, ale hlavně rychlý... :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: :) úplně to vidím v barvách
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Copypasta z Nuselský party... Pochvalný recenze šířim rád. Tak třeba to někdo využijete.

Martina Motýlek shared a link. 2 hrs
    Ahoj parto, někdo tu hledal kadeřnictví. Dnes jsem byla zde: http://www.malaphuong.cz/ A jsem spokojená jako nikdy. Paní je šikovná, pečlivá a konečně jsem ostříhaná úplně parádně. Musím taky vyzdvihnout ceny, za "hubičku". Otevírací hodiny má na domluvě po telefonu. Volala jsem v pátek a byla jsem dnes v 9h. Má to malý háček toto kadeřnictví je spojeno ještě s SM produkty...A tak pokud vám nevadí, že sedíte mezi gumovejma pinďourama, pipinama, bičema...Tak no problema.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    IKI: ta Zelenkova cukrárna na Horkách se teda za mě kvalitou moc nepovedla. Místo docela dobrý, ale obsluha a nabídka nic moc. To už radši do Luji na Nuselský, která sice kvalitou postupně upadá, ale furt je to dobrej standard.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KETHAMINA: myslim, ze takto(ruku do ohne za to nedam, ale jsem presvedcena, ze ano:-)): jedna porce 45,- (90g), dve porce za 90,- a pak lze vzit do termoboxu nejak vic, ale to uz nevim.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SHUKI: hehe, super, to ocení i POZITRON

Já tam v zimě chodím na Matcha late, ale zmrzku jsem ještě nezkoušela. Co ceny?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KETHAMINA: kdyby ses chtela projit dal, tak Puro maji i Pernickovi na Libussky, u zastavky U Zvonicky. Delaji pro ne i pernikovou ;-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: sezrala bych to vsechno. chtela jsem si dat 3 tejdny low carb, abych se narvala do obleceni, ale asi to odlozim, tak diky. :)
    IKI
    IKI --- ---
    Taky už má zase otevřeno Hájek u Arielu a na náměstí Horky X Nuselská otevřena Zelenkova cukrárna.
    Hájka davam první, protože má zmrzku s vajecnakem.
    Zelenka zatím dobry všecko, co jsem stihla za tři návštěvy spapat.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: jj, dneska měli tyhle. Vyzkoušeli jsme čoko, mandle, bazalku i straccia a fakt lahoda. V tom Greek marketu měli včera jahody s bazalkou, slaný burák, mango a borůvku - všechno úplně boží. To Puro má střední kelímek za 79,- a v Greek je 100g za 50, -. Mají akci 400g za 169 a mě jí donesl muž zkombinovanou ze tří chuti a za den jsem jí na etapy zbagrovala.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: pred novodvorskou tam maj jakou? kopeckovou?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Moje srdce plesá, objevila jsem 2 geniální místa na zmrzku v docházkové vzdálenosti od domu.
    1/stánek Puro gelato před OC Plaza
    2/Greek market na Novodvorské

Nejsou nejlevnější, ale těžko soudit, kde mají lepší.
    SM3
    SM3 --- ---
    Pražský Braník. To je David Vávra, Dobeška i ruina secesních ledáren - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...y-pivovar-david-vavra-divadlo-sklep-dobeska.A191212_153532_dum_osobnosti_web
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LSDMASACRE: Lamí filtr na Hlaváku funguje docela nesmlouvavě, cca lama/měsíc. Njn, každej je nesmrtelnej, dokud není.
    CABI
    CABI --- ---
    V Praze se otevírá provizorní lávka přes vršovické nádraží - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/v-praze-otevira-provizorni-lavka-pres-vrsovicke-nadrazi-51950/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    OTAVA: dneska teda moc ready nevypadala
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    od zitra ma byt oteverena.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    chodím přes koleje a řeší to vše! když není člověk lama, vlak ho nesejme a je to rychlejší než chodit po blbé lávce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SARAJ: takže ne, chjo. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam