• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CARNAQE: 35Mb?! To je luxus! Co by ti na tom neběhalo resp. na co by to nemělo stačit? Tady v Žateckých Airwaynet krásnejch 10/5 ;)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LSDMASACRE:
    Ty draty tam vlastni Cetin a pronajima je jak O2, tak T-mobile. Takze ten telefoni DSL neresim, to je zlodejina.
    Mel sem zajem o "bezdrat" od T-m [jakoze wifi?], ale to je dle T-m v Nuslich taky nedostupny.
    Jediny co mi nabidli je moblilni LTE [40 - 60 Mb/s].
    Kurva kde to jsme?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CARNAQE: nevím jestli to je tak stále, ale nevlastní náhodou O2 infrastrukturu? Tj. pokud tam má O2 35Mb/s tak s např. 50Mb/s od T-mobile ti tam taky pojede 35Mb/s

Já u máti na Družstevním ochoze zařizoval T-mobile tarif M "až" 50Mb/s a běží to sotva 20Mb/s a to vidím z okna na anténu.
    Hledal jsem alternativu od různých poskytovatelů a všude jsem narazil že max 50Mb/s kvůli infrastruktuře
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Chtel bych vas poprosit o nejakou zkusenost s internetem pres T-Mobile, resp. s jeho nabidkou: "Rychlý internet bez drátu".
    Stehuju se dolu do Mecislavky a v baraku je jenom zoufaly O2 s 35 Mb/s a jeste za randal. [Nehlede na to ze s O2 se neda normalne komunikovat.]
    Diky.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nemáte někdo, prosím, doporučení na mani/pedikúru, ideálně v okolí Náměstí Bratří Synků?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    RUDIE: Souhlas, Zelenkova cukrárna zklamala.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: nejde mi najít funkční web, ale tohle máme blízko domu a moje kadeřnice tam chodí na vacushape. Rozhodně jí tam jednou měsíčně přeměřují lecos.

Dana Jiránková (Praha 4 - Lhotka) - Najisto.cz
    https://najisto.centrum.cz/1089661/dana-jirankova/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WANAH: podle počasí. Když je vedro tak už ráno hlava na hlavě, my byly včera - i odpoledne asi jen 100 návštěvníků, 4 lidi ve vodě.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DRACONIK: jak kdy. minulej patek tam byla hlava na hlave uz dopoledne, i kdyz to byl vsedni den. kdezto treba v nedeli jen par lidi.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    WANAH: Dneska dávala kámoška fotku že je tam dopo prázdno :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    Btw jak to vypadá na koupališti na Lhotce v dopoledních hodinách? Bývá tam volněji nebo je narváno od rána ?
    WANAH
    WANAH --- ---
    Já se chystám vyzkoušet zasiju.cz je to na Kačerově,ale sem flink a ještě sem tam nebyl.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: já vše nosím opravovat a zkracovat do Sapy, naproti rybí "restauraci" v tom foodcorneru.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, zkusim to jeste jednou, nevite, kam zajit v okoli Libuse, Kunratic, Kamyku, Modran atd. na in body?
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACIDQA: v DBK je v prvním patře švadlena. nechávala jsem si zkracovat jen jednou, ale spokojenost jak s cenou, tak s rychlostí. teď by mohla mít ještě o něco míň zakázek...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: do greek marketu chodím jakoby pro olivy a balíky ze zásilkovny, vskutečnosti tam chodím na kopeček slanýho buráku a borůvku s levandulí :oD

Zároveň dotaz do pléna, kde si mám nechat zkrátit šaty? Nemusí to být nejlevnější, ale hlavně rychlý... :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: :) úplně to vidím v barvách
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Copypasta z Nuselský party... Pochvalný recenze šířim rád. Tak třeba to někdo využijete.

Martina Motýlek shared a link. 2 hrs
    Ahoj parto, někdo tu hledal kadeřnictví. Dnes jsem byla zde: http://www.malaphuong.cz/ A jsem spokojená jako nikdy. Paní je šikovná, pečlivá a konečně jsem ostříhaná úplně parádně. Musím taky vyzdvihnout ceny, za "hubičku". Otevírací hodiny má na domluvě po telefonu. Volala jsem v pátek a byla jsem dnes v 9h. Má to malý háček toto kadeřnictví je spojeno ještě s SM produkty...A tak pokud vám nevadí, že sedíte mezi gumovejma pinďourama, pipinama, bičema...Tak no problema.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    IKI: ta Zelenkova cukrárna na Horkách se teda za mě kvalitou moc nepovedla. Místo docela dobrý, ale obsluha a nabídka nic moc. To už radši do Luji na Nuselský, která sice kvalitou postupně upadá, ale furt je to dobrej standard.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KETHAMINA: myslim, ze takto(ruku do ohne za to nedam, ale jsem presvedcena, ze ano:-)): jedna porce 45,- (90g), dve porce za 90,- a pak lze vzit do termoboxu nejak vic, ale to uz nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam