• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    FTN
    FTN --- ---
    Jo pod jezerkou taky všechno bliklo a restartoval se router, ale třeba PC v pohodě.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REDSNAKE: uz je to zpatky. Pod Jezerkou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLUSMAN: Uz se to chytlo, prislo mi ze trochu i problikly svetla tak mozna nejakej mikrovypadek elektriny otocil modem.

Diky
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    REDSNAKE: Jo jede to, Jezerka
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nusle, funguje vam pls net od UPC, aktualne teda vodafone? Diky
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: zrada, vcera tam nebylo, pritom zrovna takovy vedro. to je znameni, ze mam prestat zrat. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: venku bylo auto, jak byl dřív bankomat Monety. Než přijdeš k tomu stánku se zeleninou.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: vcera jsem byla na kole na novodvorsky ve sportisimu a zadna zmrzlina pred novodvorska plaza nebyla. jen kebab a stanek s ovocem. kde by konkretne mela byt?
    pouze uvnitr pred tescem je zmrzlina, co je tam celorocne a pak ugo, jinak nic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LIQUID_SOUND: Upozorňujeme cestující, že to je až35 Mb/s dolů, nahoru to bude tak 5, max.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LIQUID_SOUND: Modelova situace: dva kluci hrajou na mobilech onlajnovky a ja chci streamovat video.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    VASHA: Diky. Ale to vede furt tim stejnym kabelem, kterej pusti jenom tech 35 Mb/s, coz je informace na zaklade mereni technika primo od Cetimu [majitele kabelu].
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CARNAQE: 35Mb?! To je luxus! Co by ti na tom neběhalo resp. na co by to nemělo stačit? Tady v Žateckých Airwaynet krásnejch 10/5 ;)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LSDMASACRE:
    Ty draty tam vlastni Cetin a pronajima je jak O2, tak T-mobile. Takze ten telefoni DSL neresim, to je zlodejina.
    Mel sem zajem o "bezdrat" od T-m [jakoze wifi?], ale to je dle T-m v Nuslich taky nedostupny.
    Jediny co mi nabidli je moblilni LTE [40 - 60 Mb/s].
    Kurva kde to jsme?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CARNAQE: nevím jestli to je tak stále, ale nevlastní náhodou O2 infrastrukturu? Tj. pokud tam má O2 35Mb/s tak s např. 50Mb/s od T-mobile ti tam taky pojede 35Mb/s

Já u máti na Družstevním ochoze zařizoval T-mobile tarif M "až" 50Mb/s a běží to sotva 20Mb/s a to vidím z okna na anténu.
    Hledal jsem alternativu od různých poskytovatelů a všude jsem narazil že max 50Mb/s kvůli infrastruktuře
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Chtel bych vas poprosit o nejakou zkusenost s internetem pres T-Mobile, resp. s jeho nabidkou: "Rychlý internet bez drátu".
    Stehuju se dolu do Mecislavky a v baraku je jenom zoufaly O2 s 35 Mb/s a jeste za randal. [Nehlede na to ze s O2 se neda normalne komunikovat.]
    Diky.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nemáte někdo, prosím, doporučení na mani/pedikúru, ideálně v okolí Náměstí Bratří Synků?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    RUDIE: Souhlas, Zelenkova cukrárna zklamala.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: nejde mi najít funkční web, ale tohle máme blízko domu a moje kadeřnice tam chodí na vacushape. Rozhodně jí tam jednou měsíčně přeměřují lecos.

Dana Jiránková (Praha 4 - Lhotka) - Najisto.cz
    https://najisto.centrum.cz/1089661/dana-jirankova/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WANAH: podle počasí. Když je vedro tak už ráno hlava na hlavě, my byly včera - i odpoledne asi jen 100 návštěvníků, 4 lidi ve vodě.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DRACONIK: jak kdy. minulej patek tam byla hlava na hlave uz dopoledne, i kdyz to byl vsedni den. kdezto treba v nedeli jen par lidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam