• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CABI
    CABI --- ---
    Zaběhnutý pes pokousal v Nuslích několik žen, případ řeší policie - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ousal-lidi-v-nuslich-praha-policie-vysetruje.A200910_140430_praha-zpravy_rsr
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PIZMA: doporučila bych Lhotecký les. Je bohužel blízko sídliště a lidi tam nechají kdeco. Cestou s kočárem sbírám jen, co vidím u cesty, a vždycky alespoň 3ks potkám.

Krčák má několik aktivních spolků, zejména venčitelé psů.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PIZMA: možná by se našlo víc vhodných lokalit na Trojmezi. tam taky funguje spolek, který by vám asi uměl poradit
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    MAWERICK: jo, asi myslim Krcak :)) diky za reakci. Chci se tam jet podivat, ale myslela jsem, ze by me nekdo z mistnich mohl nasmerovat, z jake strany s pruzkumem zacit.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PIZMA: Michelsky-Kunraticky les... to myslis Krcak?:) protoze jestli jo tak ten je relativne cistej... aspon casti u nemocnince a nahore u Chodova....
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: cha chaaa :)
    To je teda fakt banda debilnich diletantu :) :D

To si ani ten prijem do obecni pokladny nedokazou zajistit?:) navic kdyz se to delo uz Xkrat preditm.. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WTF...

Amatérismus radnice Prahy 4, dobrá zpráva pro motoristy | STAN Praha 4
    https://www.stanpraha4.cz/...ty?fbclid=IwAR3rbwmvvaptZZTTJkgIsWjO5oBQw92yjzDBja5eYMmuuuXheqKW97D7RMU

Díky amatérismu radnice Prahy 4 došlo ke zrušení rozšíření parkovacích zón do Braníka, Podolí, Krče a Michle! Radnice musí vybrané poplatky a pokuty vrátit! Ale v místech rozšířených placených zón asi radost mít nebudou, protože se situace vrací na začátek.

Magistrát hl. m. Prahy, odbor poze mních komunikací a drah rozhodl že opatření obecné povahy č.j.P4/373166/19/OŽPAD/PVLA-STA 201/19 ze dne
    14.10.2019 o rozšíření zóny placeného stání na místních komunikacích II. a III. třídy na území Městské části Praha 4, se ruší. Viz celé znění rozhodnutí zde.
    Administrativní chyby si všiml opoziční zastupitel Viktor Derka, kterému děkujeme za iniciativu.
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Ahoj,

mám dotaz ohledně Michelského-Kunratického lesa, vím, že není celou plochou na P4, ale máte tam ze 4 blízko.
    Hledám lokalitu na firemní úklid v rámci Ukliďme Česko. Napadl mě tenhle les, ale dlouho (možná nikdy) jsem tam nebyla a netuším, jestli je tam nějaký bordel, co by se dal uklízet.

Máte to tam někdo prochozený?
    MVEK
    MVEK --- ---
    PLACHTA: Vida, potkal jsem ho poprvé, i když jsem tam chodil často. Tedy letos od března ne, ale dřív ano.
    PLACHTA
    PLACHTA --- ---
    MVEK: V tom miste bydli pan, ktery tohohle papouska bezne venci na volno. Kdyby mu papousek uletel, tak to urcite resi sam.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Tak zase si to muzes zaplatit. A nezaparkovat kdekoliv jinde. Fantastickej system. :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Trochu pozdě, ale kdyby náhodou...

Pokud někdo postrádá papouška (patrně ara nebo podobného velkého červeného)... Ve čtvrtek jsem ho spatřil přistát na vysoké bříze v Žilinské u Tesco express na zastávce Severozápadní dole na Spořilově.
    Nevěděl jsem kam volat (na 156 mi to přišlo málo urgentní), tak jsem volal na Zvíře v nouzi, a ti mi doporučili volat do měcholupské záchytné stanice, že by mě tam policie stejně přepojila. Tam si to tedy poznamenali s tím, že pokud by už nelétal, nebo vypadal unaveně apod., tak by to byl na hasiče, ale jinak to jen budou evidovat, kdyby ho někdo postrádal.
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: Jj celou koronu a prazdniny slo v Zateckych krasne zaparkovat, ted tak nejbliz u zotavovny na Kvetnici
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Tady v Žateckých je to imho úplně stejný jak před zónama.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Parkovani je masivne horsi ze dne na den uz zase stojim pekelne daleko.

Prisuzuju to zacatku skoly a navratu z chalup a chat.
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    SINEAD: Ceduli daruji za odvoz a číslo na starostku?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    No prave vylejt olej mi karma asi taky neda, jsem na tohle malo drsna. Ono by stacilo odloupnout SPZetku asi pocitam, ale nic zasadne poskozovat nechci. Tak asi pockam az to z nej fakt zacne chcat.
    Paradoxni je, ze na to auto, jeste kdyz vypadalo rozumne, nekdo nalepil ceduli "koupim + tel." no a nic, ceduli odfouk cas.

Jinak teda se mi to zda, nebo se to parkovani uplne silene zhorsilo najednou? Jakoze je to jeste horsi nez pred koronou? To lidi vyuzili volnyho casu a zaridili si parkovacky?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    REDSNAKE: to BMW má VINko ... ale říkám si jakej je moc trestnej čin to začít rozebírat po dílech :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SIEMENZ: Nemuzes pokutovat vybydleny auta a vraky protoze nedohledas jednoduse majitele a nenaplnil bys kasicku, to je prece logicky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam