CLUSMAN: vyjádřit se je fajn, ale anketu bych více rozvedl. Vně i uvnitř parku je milion dalších problémů které by třeba bylo řešit i když se možná jeví malichernější než hovna od psů.
1. rozšíření cest (a. pěší cesta mezi ulicemi K Ochozu x U Jezerky) (b. strmá cesta od cca Družstevní ochoz 48 x až po dolní hřiště)
2. zábradlí u cesty 1b je nepochopitelně umístěno do kopce místo nad srázem
3. fajn by bylo osvětlení reagující na pohyb kdy by bylo od 23.00 - 05.00 sníženo na minimum.
4. celkové ohraničení parku plotem kopírující architektonicky bránu Divadla na Jezerce... (neříkám, že chci tři metry vysokou zeď)
5. jezírko rozhodně obnovit - pokusit se najít Libušin pramen pokud fakt není vyschlý a napájet to z toho.
6. Před divadlem na zimu obnovit prostor na bruslení... mám pocit, že jsem viděl prvorepublikové fotky, že tam bruslení probíhalo.
7. zrušit ty dementní cyklo retardéry. nefungují.
8. hodně silný kamerový systém. popřípadě posílení hlídek.
9. co se týče nějakého občerstvení do ruky, nebylo by od věci postavit menší boudu kde by se střídali každý víkend (přes léto) různí prodejci. Myslím, že by někdo jako Maso v bulce, zmrzlina ze synkáče apod rád zavítal (možná taky ne) popřípadě fleka pro food truck
10. rozdělit park na dvě zóny a to západní na kulturní a východní na odpočinkovou, což už prakticky je takto zažito.
je toho hromada.. možná sou některé nápady blbost, píšu co mě napadlo.