• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CLUSMAN: vyjádřit se je fajn, ale anketu bych více rozvedl. Vně i uvnitř parku je milion dalších problémů které by třeba bylo řešit i když se možná jeví malichernější než hovna od psů.
    1. rozšíření cest (a. pěší cesta mezi ulicemi K Ochozu x U Jezerky) (b. strmá cesta od cca Družstevní ochoz 48 x až po dolní hřiště)
    2. zábradlí u cesty 1b je nepochopitelně umístěno do kopce místo nad srázem
    3. fajn by bylo osvětlení reagující na pohyb kdy by bylo od 23.00 - 05.00 sníženo na minimum.
    4. celkové ohraničení parku plotem kopírující architektonicky bránu Divadla na Jezerce... (neříkám, že chci tři metry vysokou zeď)
    5. jezírko rozhodně obnovit - pokusit se najít Libušin pramen pokud fakt není vyschlý a napájet to z toho.
    6. Před divadlem na zimu obnovit prostor na bruslení... mám pocit, že jsem viděl prvorepublikové fotky, že tam bruslení probíhalo.
    7. zrušit ty dementní cyklo retardéry. nefungují.
    8. hodně silný kamerový systém. popřípadě posílení hlídek.
    9. co se týče nějakého občerstvení do ruky, nebylo by od věci postavit menší boudu kde by se střídali každý víkend (přes léto) různí prodejci. Myslím, že by někdo jako Maso v bulce, zmrzlina ze synkáče apod rád zavítal (možná taky ne) popřípadě fleka pro food truck
    10. rozdělit park na dvě zóny a to západní na kulturní a východní na odpočinkovou, což už prakticky je takto zažito.

je toho hromada.. možná sou některé nápady blbost, píšu co mě napadlo.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VASHA: ja po pravde tramvaj taky moc nechapu... a uz vubec ne tady kde se o ni bavime...
    Ale taky jsem to myslel obecne o likvidaci parkovacich mist a obecne "zklidnovani" (rozumej zpomalovani/zneprijemnovani/znemoznovani) individualni dopravy...

Prijde mi ze se ti co rozhoduji velmi casto vzhlizeji v nemecku... jenze tam je situace uplne jina a i provedeni tech uprav je jine...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PANACEK: jen to co rikam :) ze urednik vzdycky a vsude jedna nekocepcne, bez ohledu na jine zajmy nez jeho (jeho strany/toho kdo mu dal obalku), neefektivne a neekonomicky a skoro vzdycky "proti" lidem :) a je jedno jestli je to urednik mestsky nebo statni :) vsechno je to stejna verbez :)

A "chtit po radnici"? :) no... chtit muzes... to je ale asi tak vsechno :)
    A ja nerikam ze ji maji zariznout. i kdyz si osobne myslim ze je to nesmysl... jen rikam ze by bylo hezkky kdyby to jednou udelali spravne... ale to je prani otce myslenky bohuzel :(
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    caute, jestli nekdo bydli v okoli parku Jezerka a chtel by se vyjadrit: https://praha4.urad.online/
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    MAWERICK: A tim chces rict co? :) Spravny pristup je podle mne chtit po radnici, aby ta mista tentokrat zaridila, v projektu zohlednila, ne aby tramvaj zarizla.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SARAJ: My akorat prisli do cerne skolky a ja se lekla, ze je zavreno a nam nedali vedet
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tak kdo si dnes nestihl udelat ranni kafe?:D

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    taky mi ta posta prisla celkem... funkcni :) na postu teda :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PANACEK: tak tech mist tam neni "par" jak uz tu nekdo psal... a nezaridi se... aspon si teda nejsem vedom ze by se kdekoliv pri "zklidnovani" a "zlepsovani dopravni obsluznosti mhd" ci jak to vsechno nazyvaji nekdy nekde nejaka parkovaci mista nahradily nebo nedej boze pridaly... vzdycky se proste zrusej a je to...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GUDRUN: Jsou tam i varianty s parkováním kolem dráhy nebo u chodníku, tam by ta ztráta není tak velká, ale to se radnici P4 nehodí do krámu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Tak pozor, nechce se mi tomu samotny verit, ze to pisu, ale s touhle postou mam fakt dobry zkusenosti, oproti tem horrorum, co se odehravaji jinde. Dokonce mam pocit, ze v dobe lockdownu byli jediny schopny vyvesit na web realnou oteviraci dobu...coz se neda rici dokonce ani o centralni poste na Vaclavaku.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PANACEK: Ne, trojúhelník ne. Kolejový přejezd; lze právě teď vidět v akci nad zastávkou Pražského povstání, akorát se to dosud nepoužívalo ve stálém provozu. (Bývalo to na Spartě, když se dělala Blanka, co pamatuju.)
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    GUDRUN: ok, beru :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: jen mi šlo fakt o ten výraz "par parkovacích míst... "
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: někde jsem četla 480. jasně, dá se toho vymyslet spousta a já jsem pro, imho by stačil jeden pruh v každým směru a pak by se možná vešlo na jedný straně podélně a na druhý pricny parkovani. j
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    GUDRUN: 500 mi prijde nejak hodne, ale spocitany to nemam. Treba by to slo vymyslet i tak, ze by se parkovalo aspon nekde podelne, jakoze by tam nebyly 2 jizdni pruhy? Kazdopadne kompetentni radnice ma hledat alernativni parkovaci plochy, stavet parkovaci domy a nenutit lidi prestupovat nebo chodit daleko pesky. Ta ulice by ozila, lip by se darilo i tem kramkum tam...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: já jsem všema deseti pro tramvaj na Budějovickou, jen chci říct, že těch parkovacích míst by padlo téměř 500.
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    PISKVOR: Nemaj tou uvrati na mysli totez, co je na zvonarce nebo byvalo na radlicky, jakoze tramvaj si couvne do slepy koleje a frci zpatky normalne popredu?

Beztak je to reseni docasny, dokud nevypadnou z radnice soucasny kovarici.

-

Argumentace soubeznym metrem se nabizi. Jenze metro je krapet pro jiny cesty. Ma jinou vzdalenost stanic, navic bejva narvany. Tramvaji se zvysi komfort cestovani z Lisky - zastavka bude bliz, pri cestach z Nusli na Budejarnu odpadne nutnost prestupu atp... Komfort mhd ma mit prednost pred par parkovacima mistama, resp. ty se daj zaridit jinde/jinak nez uprostred mestsky tridy.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DRACONIK: Vopáterně, pane hrábě! Kdoví, na čem ji postavili...krchov je hned vedle, tak kdoví, jestli to nebylo obětiště...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: Ta pošta by potřebovala exorcistu. Tolik nekompetentnich lidi na jednom místě nemá ani 120.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam