• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SINEAD: Kolacove kralovstvi. Vyborne dorty a za fajn penize.

Minule jsme brali od dortikovo v mecislavce a ten teda stal 1700, coz uz mi prislo celkem dost, ale byl taky celkem dobrej. Na muj vkus moc sladky, ale hostum chutnal.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SINEAD: nebo u ČT ulice Nad Pekařkou...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: na IG je normal aktivni a reaguje.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: v Nuslich je primo Chez Lucie. http://www.chezlucie.cz/, zkus ji napsat.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak z jinyho soudku. Nekdo tip kde objednat narozeninovy dort? Klidne cela Praha 4. Hajka a Svetozor znam, to beru jako krizovku. Dik.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Jako napriklad naproti bordelu u podolskejch schodu? :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SIEMENZ: Mám zkušenost, že fízly, který by na to jinak srali, volá aktivně někdo, kdo tam běžně parkuje a timhle způsobem si to hlídá. ;)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: tak v tom mym pripade by me taky zabor nenapadl, protoze je to vedle komunikace a dalsich parkujicich aut.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FYI: Květnice zejtra všechen chlast včetně tvrdýho za polovic... Plzeň za 25.- ;)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SIEMENZ: já se nebavím o místech kde se jedná o zábor veřejného prostranství.....
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Pomozte prosím zlepšit veřejný prostor v oblasti Pankráce
    https://www.praha4.cz/...3.html?fbclid=IwAR3z5JuPD05BcNKr2cL1LocBq1ex2dFBgJfoZ5rhfmreopAN1sYibkXESDc
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: uz sem to tu pred nedavnem zminoval, ale to sem si taky myslel, mam ho skoro pred barakem, kde sem obcas nechal druhy auto - a pak mi prislo predvolani k podani vysvetleni za neopravneny zabor verejneho prostranstvi... :/
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    AXTHEB: To se ani nezminuji, kolik znám šedých zon, kde se dá prakovat bezplatně a měštáci nemůžou pokutovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Já jsem na tom podobně, rozladí mne když najdu místo za dvěma rohy, které jsem dřív považoval za terno. Ale LIQUID_SOUND je afaik víceméně soused a má pocit, že to nepomohlo.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    REDSNAKE: Tak to mám kliku, že jak v Podolský nebo Na Strži zaparkuju nejdál 50 m od baráku.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    REDSNAKE: zóny taky nemají nic řešit :)) ty mají dvě úlohy... Sypat do kasičky jak se řeklo a znepříjemnit vlastnictví auta jak se ti taky objevilo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Já nevím jestli jen tak sofistikovaně trollíš nebo si z toho jen děláš prdel:)

Kdybych byl o fous paranoidnější, tak si myslím, že se jedná o nějaký sociologický experiment a snahu znepříjemnit FO vlastnictví soukromého dopravního prostředku.

Nicméně, se státem to nemá nic společného, ne? Imho je to záležitost Prahy, konkrétně vedení, ne? Ne že by se jinde města ubírala jiným směrem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Taky se vždycky rozmejšlim a hodněkrát jsem radši jel sockou popř. šel pěšky právě z tohohle důvodu. Nicméně to i před zónama. Volnějc tu byl jenom půlrok po zavedení. Pak si to firmy a lidi zařídili a subjektivně je to s místama úplně stejný.

REDSNAKE: ... jen to sype peníze do kasičky a ještě i rezidenti za parkování platí aspoň roční bakšiš. A pak že nic nevyřešily ergo že nefungujou! Fungujou super ne? A jako bonus nezaparkuješ nikde jinde. Stát pro lidi. :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Presne aneb jak vcera rekl muj kamos u piva...ty vole ja jezdim do prace sockou, protoze jak vyparkuju, uz nikdy nezaparkuju. Bydli na Flore.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Nevím teda kde konkrétně myslíš ty zóny, ale tady kolem nuselský radnice mám pocit, že zóny nevyřešily nic. Nasadili tam tak nízkou cenu za hodinu parkování, že tu je stejně furt plno, jen to sype peníze do kasičky a ještě i rezidenti za parkování platí aspoň roční bakšiš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam