• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Pomozte prosím zlepšit veřejný prostor v oblasti Pankráce
    https://www.praha4.cz/...3.html?fbclid=IwAR3z5JuPD05BcNKr2cL1LocBq1ex2dFBgJfoZ5rhfmreopAN1sYibkXESDc
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: uz sem to tu pred nedavnem zminoval, ale to sem si taky myslel, mam ho skoro pred barakem, kde sem obcas nechal druhy auto - a pak mi prislo predvolani k podani vysvetleni za neopravneny zabor verejneho prostranstvi... :/
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    AXTHEB: To se ani nezminuji, kolik znám šedých zon, kde se dá prakovat bezplatně a měštáci nemůžou pokutovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Já jsem na tom podobně, rozladí mne když najdu místo za dvěma rohy, které jsem dřív považoval za terno. Ale LIQUID_SOUND je afaik víceméně soused a má pocit, že to nepomohlo.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    REDSNAKE: Tak to mám kliku, že jak v Podolský nebo Na Strži zaparkuju nejdál 50 m od baráku.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    REDSNAKE: zóny taky nemají nic řešit :)) ty mají dvě úlohy... Sypat do kasičky jak se řeklo a znepříjemnit vlastnictví auta jak se ti taky objevilo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Já nevím jestli jen tak sofistikovaně trollíš nebo si z toho jen děláš prdel:)

Kdybych byl o fous paranoidnější, tak si myslím, že se jedná o nějaký sociologický experiment a snahu znepříjemnit FO vlastnictví soukromého dopravního prostředku.

Nicméně, se státem to nemá nic společného, ne? Imho je to záležitost Prahy, konkrétně vedení, ne? Ne že by se jinde města ubírala jiným směrem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Taky se vždycky rozmejšlim a hodněkrát jsem radši jel sockou popř. šel pěšky právě z tohohle důvodu. Nicméně to i před zónama. Volnějc tu byl jenom půlrok po zavedení. Pak si to firmy a lidi zařídili a subjektivně je to s místama úplně stejný.

REDSNAKE: ... jen to sype peníze do kasičky a ještě i rezidenti za parkování platí aspoň roční bakšiš. A pak že nic nevyřešily ergo že nefungujou! Fungujou super ne? A jako bonus nezaparkuješ nikde jinde. Stát pro lidi. :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Presne aneb jak vcera rekl muj kamos u piva...ty vole ja jezdim do prace sockou, protoze jak vyparkuju, uz nikdy nezaparkuju. Bydli na Flore.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Nevím teda kde konkrétně myslíš ty zóny, ale tady kolem nuselský radnice mám pocit, že zóny nevyřešily nic. Nasadili tam tak nízkou cenu za hodinu parkování, že tu je stejně furt plno, jen to sype peníze do kasičky a ještě i rezidenti za parkování platí aspoň roční bakšiš.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Máš zóny ne? Neni to neošetřený a měl bys bejt spokojenej. ;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CARNAQE: Ja jsem nekonfliktni, je mi to fuk. Mne nejvic sere parkovani a tim se stejne uz nikdo zabejvat nebude.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jo, hajzly to se shodneme a narvat je na západní stěnu divadla
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SINEAD: No a co ty hajzly, na tech bychom se shodnout mohli, ne?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tahle diskuze asi jen hezky vykresluje, jakej to je asi chleba bekt urednikem MC. Kdyz se ani lidi na nyxu nejsou schopny shodnout, jestli by v parku mely bejt kamery a zda je tam moc, nebo malo krovi....ja bych nechtela bejt zastupitel a snazit se vyhovet nejaky podobny bande ktera je jeste tomu nahodnej vyber z obyvatel okoli :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SIEMENZ: Pachatel byl střední postavy, oblečen v černé mikině s kapucí, přes obličej měl tmavý šátek. :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    presne, a writeri se taky kamer myslim neboji... :P
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LSDMASACRE: kamera nicemu nepomuze/nezabrani.... A navic bude zneuzita :) to je overeny :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SPLIFFBOY: ok, ale minimálně jednu bych dal k altánu. fakt nechci aby byl zase zečmáranej jak posledně
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SPLIFFBOY: Presne, ted je to tady uz v pohode, tak proc otravovat s kamerama...

Ja osobne mam ten park rad, jak je. Uvital bych napusteni jezirka, v zime kluziste. Ale jinak jsem rad, ze je to jeden z mala parku, kde muzu v klidu nechat behat psa, deti, dam si tam kdekoliv pivo a nikdo me neprudi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam