• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: není ten zvýšený výskyt vozidel daný spíš tou policejní služebnou, co je za rohem v Táborský?
    /pokud to byl jenom fór, tak pardon že jsem ho pokazil((
    CABI
    CABI --- ---
    Tak policie obědní pauzu u Bansethů rozhodně nepodceňujte, foceno právě teď

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: tohle je focený právě v ten pátek někdy kolem 17h
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak tam je každej den fest narváno v celém okolí..sice dávaj piva agentsky do kelímku v papírovém pytlíku, ale : )))
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Tak tohle je takovej běžnej čínskochřipkovej stav. Nicméně, posílal mi kolega fotku, dneska už tam prej dva ozbrojený zedníci hlídkujou přímo na rohu a přibyl novej nápis o zákazu konzumace před provozovnou. ;)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Včera to prej fízlové rozpustili před Bansethama. Jak bylo hezky, stálo před okýnkem cca 100 lidí a pařilo. ;)
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Krokus jarní v parku za Krčskou lékárnou

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    a samozřejmě plno parkovacích míst v čoudu neb si tam rozložily tábor kluci z Eurovia...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    V kombinaci s tim, že se dá jet tak leda do prdele a světlo na konci tunelu se nezjevuje, to bude dobrej voser. :/ U fízlárny na pláni už jsou objezdový značky.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Jo sbíječky se zaply nedávno v sobotu dopoledne u nás pod oknama a už jedou... do června to teda určitě nebude... :(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CABI: sirim z fb skupiny, bude to zajimavy.

MVEK
    MVEK --- ---
    MVEK: Jo, tak papouška někdo včera zase na Spořilově venčil. Opravdu to tam bude časté...
    CABI
    CABI --- ---
    Tahle cedule na Synkáči mě dneska rozsekala, ale asi nás čeká fakt peklo příští měsíce

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: jestli je to dostupné v dané lokalitě samozřejmě netuším, ale to si určitě najdeš sám. O2 maj rodiče ženy a jako nechtěl bych. Ale je to i o tarifu, no..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MACCINO: já třeba jedu UPC po kabelu, za dlouhé roky jestli tu byl jeden výpadek kvůli údržbě sítě, tak to je moc, spokojenost. Někdo ale určitě bude mít s UPC zas blbou zkušenost, no..
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    REDSNAKE: ok, díky za doplnění. Tak tedy update: jedná se o část Pankrác kolem Jankovská ulice.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MACCINO: to je vždycky o konkrétní lokalitě, co platí v jedné ulici o kousek vedle už může být úplně jinak.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Řešili jste někdo, že vás přestal bavit přístup O2 a přešli jste na jiného providera, který byl schopen zaručit kvalitní internetové připojení s TV?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam