• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Tyjo kolem osmý je to tady v Žateckých už běžně úplně narvaný. A to aktuálně, kór když je hnusně, i o víkendech. Jediný dvě okýnka jsou cca 7-9 ráno a 17-19. Příliš pozdě mi včera došlo, že potřebuju na nákup a jenom kvůli parkování jsem se na to chtěl vysrat. Pak jsem stejně cca v osum musel a vracečka v půl devátý znamenala jízdu na Květnici a vlečení nákupu v náručí. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    REDSNAKE: Aha tak mame dost jiny zkusenosti. Ja jezdim vetsinou kolem 19:00 - 19:30 a krouzim jak debil. Vetsinou skoncim na fizlech :) Spis bych rekla ze je tam dost lidi ktery vyuzivaj nocni parkovani zadaco. Pac rano kdyz preparkovavam, je to pohoda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SINEAD: no, já si docela myslím, že to problém je, protože když jezdím kolem páté z práce, tak tam zaparkuju až kolikrát po hledání místa. Když venčím psa kolem osmé, procházím kolem spousty volnejch parkovacích míst. Tzn. že imho zabíraj místa lidi, co si prostě zaplatí těch 15kč/hod nebo co tam je za srandovní taxu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    REDSNAKE: Heled tim to nebude. Tak zaprvy...ted je rozkopana Taborska a koukala jsem ze Na Pankraci jsou cedule a cistenim ulic, coz je super kombinace. Takze tot k aktualnimu extremnimu stavu.
    Jinak k parkovackam, stav tesne po zavedeni se docela zlepsil, ale ted, je to (myslim) 2 roky pote, je to stejny peklo jako to byvalo pred zonama, s tim rozdilem, ze jsi o 1200/rocne lehci. Takze to nebude kratkodobym parkovanim, to by to totiz bylo spatny konstantne furt.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Tak zase nezaparkuješ ani v jiný městský části jako bonus. ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. žiju v domnění, že tady na pomezí Vyšehradu a Nuslí bejval pravidelně jednou týdně organizovanej nějakej skupinovej běh (tušim) směr Vyšehrad. Úterky nebo středy? Mívalo to FB skupinu cca dva roky nazpět, ale nedaří se mi to už najít. Potřeboval bych k tomu nějak donavigovat. Tuší někdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak hlavně že tu máme fialové nebo kýhošlaka jaké zóny a kdekdo si tu prostě zaplatí pár korun za parkování a člověk pak jako resident s parkovačkou nezaparkuje.
    Pecka.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: A bude to uz jen horsi a horsi. K tomu si tu v pondeli vecer (jakoby nedele ze byl svatek) jeste pohonili mestaci a rozdali boticky zoufalcum, ktery nesehnali normalni misto a namackli se nekde kde to slo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kua už se nedá zaparkovat ani na Květnici nad hospodou. Jsou zabraný i ty prochcaný místa u křoví. Dobrá adresa hm. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Potvrzuju. Lidi dost, mestaku 2ks. Jen stali a koukali jinym smerem. Zaplatpambu nekde se svet neposral.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Okej, dal jsem tam dneska tři pytlikový piva. S fízlama jsme dokonce mluvili. Přišlo mi, že řešej jenom řidiče co serou na zákazy vjezdu a objížděj je po chodníkách nebo objížděj zábrany ve vozovce. Tak čtyřicet lidí na chodníku před hospodou a určitě aspoň dvojnásobek naproti v parku. Nevim no. Rád jsem viděl kámoše co tam přišli přede mnou, ale že by mě kalení na chodníku prakticky bez možnosti se vychcat nějak bralo... To úplně ne no.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    RUDIE: hlavně když před služebnou teď nemůžou zaparkovat

CABI: Ale Mlho,vždyť o tom už dobrou čtvrt hodinu hovoříme
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dneska ráno svatoslavova ucpaná autama od paloučku až po ten pizza stánek na horkách. Co oko dohlédlo, dál nevím. To mám vskutku radost převelikou a těšení na příští krásné měsíce.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SPLIFFBOY: tak maji fajn polohu, parcik kousek, mno, jen jeste s tema zmenama na Taborsky.. smula. Cajti tam ted budou porad.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jako popravde u banshetu to bylo dost prehnany. ja chapu, ze to maj vsechny hospody tezky a proto se je snazim podporovat a vyrazim si do okoli z home office na obed. k banshetum jsem zasel asi trikrat taky, mam to k nim prece jen uz kousek dal. a tam byli nasackovany stamgasti za jakyhokoliv pocasi, kdyz jsem tam byl naposled, meli tam pro ne destniky, gastro stolky, lidi tam vzdy byly aspon nizsi desitky... policajtum se nad tim asi dost tezko priviraji oci.
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: No oni tady dva pořád stojí na rohu a koukaj na hospodu. Už jsem tu půl hodiny... Ale já jsem v pátek kolem osmý šel kolem a před hospodou se bavilo dobře 100 lidi, opravdu hodně...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: není ten zvýšený výskyt vozidel daný spíš tou policejní služebnou, co je za rohem v Táborský?
    /pokud to byl jenom fór, tak pardon že jsem ho pokazil((
    CABI
    CABI --- ---
    Tak policie obědní pauzu u Bansethů rozhodně nepodceňujte, foceno právě teď

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: tohle je focený právě v ten pátek někdy kolem 17h
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak tam je každej den fest narváno v celém okolí..sice dávaj piva agentsky do kelímku v papírovém pytlíku, ale : )))
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Tak tohle je takovej běžnej čínskochřipkovej stav. Nicméně, posílal mi kolega fotku, dneska už tam prej dva ozbrojený zedníci hlídkujou přímo na rohu a přibyl novej nápis o zákazu konzumace před provozovnou. ;)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam