• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CABI
    CABI --- ---
    HOBORG: Díky za info. Myslím že atrakci je tam fakt dost, stačí opravit chodníky a ty rozpadlé vodní prvky z 70. let. A to kluziště mobilní, jenom nástup z druhé strany, bo to bylo letos dost na blátě.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    ods/top peklo, tentokrat na folimance.. doufam ze se podari to nejak zabrzdit

Za Folimanku – Za změnu záměru „Folimanka – volnočasový areál pod Nuselským mostem“
    http://zafolimanku.cz/
    IKA
    IKA --- ---
    FIMFARUM: Boli sme minulú sezónu s deťmi, teraz asi pôjdeme tiež (majú tri roky a rok, tú staršiu to veľmi baví, mladší to možno zase prespí.)
    Ale okrem nás tam vtedy nebol takmer nikto a myslím, že nás nechali sa voziť o dosť dlhšie, ako pri predaji lístkov tvrdili.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FIMFARUM: já to za poslední rok a půl neviděla nikdy v provozu. Akorát mileniálové si tam fotí selfíčka :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Slovy klasika: pro rusaki dobri
    :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SM3: kterej navíc dotuje nějakýho podezřelýho kolotočáře
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    TETREV: Moje zakladka. Achich.
    SM3
    SM3 --- ---
    FIMFARUM: Jak píše ALOPEX_LAGOPUS: nechápu, že na to někdo vleze, když se rozhlédne okolo a musí mu dojít, že má podstatně lepší a statický výhled při procházce v okolí, než pár minut na tomhle nesmyslu.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    FIMFARUM: Chybí mi motivace, když ty nejlepší panoramata jsou z Vyšehradu, Kavek a Dobešky ....
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Pohled z Branických skal na ruské kolo v Podolí . Už jste na něm někdo jel ?

TETREV
    TETREV --- ---
    Si tu odložím. Foceno z Jílovské ulice směrem k Braníku někdy na přelomu 70/80 let. Foto 2019

ANNIE
    ANNIE --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CISTICZ: dik.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SARAJ: doudova
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CISTICZ: oook:D kde jsou?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nemate doporuceni na calounika v okoli? Rada bych dala novy kabat staremu usaku po prarodicich
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: obcas tam vidam vecer lidi co bud sportujou nebo se tam mlatej sviticima mecema. ani u jednech si nejsem jistej ze by meli nejaky povoleni od reditelky :) dej vedet jak to dopadlo
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OMNIHASH: Jo to je normál. Kdysi jsem bydlel na Budějovický u školky u který byla jednosměrka a cca 80m vzdálený parkovistě. Hádej kolik rodičů bylo ochotnejch dojet na to parkoviště. O tom, že se našly i maminky schopný ke školce jet dobrejch 100m v tom protisměru ani nemluvě. Vtipná situace pak byla, kdy pán na jednu takovou volal "Haló, paní, jedete v protisměru." a ona totál nasraná na něj řvala, že jí to vůbec nezajímá, že si jede pro dítě do školky. Wtf. Nepřekvapuje mě s parkovánim nic. Což neznamená, že mě to nesere.

Dobrý vtipnosti jsou ale taky na tom kruháči u Žabky, kdy je už tak nějak běžný že si ho leckdo zkrátí protisměrem. Co je hustší, že ty vostřejší frajeři i ob odbočku. Typicky z tý krátký obousměrky od fízlů doleva směrem ke gymplu. A protože to je potřeba udělat rychle, tak se může stát, že jedeš od gymplu a hodně zvostra na tebe vystartuje auto zprava. Nicméně viděl jsem už i od gymplu doleva protisměrem k Paloučku. Naštěstí je to docela přehledný. Stejně to ale nechápu.

SINEAD: Rozumim tomu nasrání, kopání do cizích aut nikoliv. Na ostrůvku už neparkuju. Stalo se mi první rok co jsem tu bydlel, že mě obparkovali natěsno tak, že jsem tam lezl nějak od spolujezdce a stejně nemohl s OIII vyjet, protože se nedalo vyrejdovat ani nadesetkrát.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: měťáky na dementy, co parkujou na chodníku, volám pravidelně, moji oblíbenci jsou firemní auta Avers, co stojej před zastávkou na chodníku, páč jsou líný zajíždět dva metry na svoje parkoviště na Michelský.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: No priznam se, ze tohle me s kocarkem taky pekne sralo. Ale nikdy jsem se nesnizila tak hluboho, abych volala policajty, skoncila jsem u sprostych nadavek a lehkeho kopance do blatniku :)

Poskozeni auta se mi tady teda jeste nestalo nikdy, predtim jsem bydlela Na Petynce a tam to bylo strasny, permanentne ukopany zrcatka od smazek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam