• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Hele, když mě někdo v okolí tímhle způsobem sral, zavolal jsem měšťáky a maximálně na třetí zavolání se věci daly do pohybu. Teď tam jsem jednou za uherák, takže je to na tobě. Zatím od tebe vidím jen řeči proč to nejde, párkrát to zkus a pak dej vědět.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: To imho nevysvětluje neřešený zmrdy bez registraček ne?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Od konce vš studií nekouřim ergo to už můžeme dát rovnou toho Klokočníka. :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak ona je rozkopaná Táborská a za dálnicí se taky předělává silnice, takže ten přetlak je větší.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    LIQUID_SOUND: pak už zbejvá leda jen číhat a konfrontovat majitele a natočit si ho u toho ....
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: jj nocni cesty pomalu od klokocnika zvlaste kdyz chcije, hmm labuzo, nekdy muzem dat spolu cestou cigaro:)))
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Nebudu sahat na cizí auta. Ani vy/ufukovat kola. Ani nic takovýho. Strhávání zastíněnejch značek už nefunguje, protože se to vomrdává jejich úplnym sundavánim. Fízlové imho taky nemaj smysl (vysvětleno níže), tak můžu leda zahájit masivní letákovou kampaň. Fér. Můžu si aspoň promejšlet co tam napsat cestou odněkud z temný prdele za Květnicí odkud chodim když přijedu po osmý a těšit se na to, až tuhle nefunkční kundovinu zdražej prostože the spice must flow.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    LIQUID_SOUND: Bud napsat vzkaz za stěrač (klidně opakovaně) nebo stačí lehce ufouknou kola. Radikálnější čin je nečim znečistit přední sklo.....
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Me serou neskutecne. Sami maj asi 300 parkovacich mist, ale zjevne jim to nestaci. Pred covidem jsem resila s Vansou flame ve stylu, ze by mohli ty parkovaci mista uvolnit alespon o vikendu a pres noc, jenze pak COVID, vsechno se prestalo resit. A ted, kdyz to tu vidim, jsem vlastne rada, ze jim to tam muzu soupnout alespon pres noc, pac prijet sem v 8 vecer rovna se parkujes v Ciklovce pod mostem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    '90s ofc
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Naah. Stávaj tu v pohodě mimo zóny na chodníku s takovou okázalou jistotou, že se k tomu ještě hlásej ergo jsou podle mě hájený. To je jeden z důvodů, proč nemá smysl nikam volat. Back to '90 no... Ten systém je platnej jenom pro normály, co musej chca necha cálovat bez nároku na zaplacenou službu. Zbytek na to kašle a čim víc existuje obecný přesvědčení že to prochází, tim víc vomrdávačů přibejvá a tim víc ty platící hledaj místa. Fuck.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Už jsem i viděl jak na 5. května stálo nějaký auto na sjezdu do Kongresové, přijeli měšťáci, okoukli auto, vyrazili do ředitelství a toho týpka přivedli a donutili přeparkovat:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BAAL: To úplně neva, tam hnízdí státní a tohle budou řešit měšťáci, takže minimálně nějaký pičování z toho bude.
    BAAL
    BAAL --- ---
    AXTHEB: Až na to že v zrovna v lounských by nepřekvapilo, kdyby to bylo auto policajta:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Fízly, no ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LIQUID_SOUND: a vyjma ničení aut ofc
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle se tu rozjíždí ve velkym. Fakt mě to sere, protože sám nemám kde parkovat, zato si za to můžu zaplatit a vysedět si to na úřadech. Sráči. Fízly volat nechci, s těma nechci mít nic společnýho. Na druhou stranu by se mi nějaká guerilla rada hodila. Někdo nějakej nápad (vyjma strhávání papírků zastiňujících registračku)?

BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    V Kolonce doporucuju skoricove sneky, jsou ukrutne dobre
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    WRNQ: Lahvacu jsem si nevsiml, ja blb tam kupoval cesnek a snytlik :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: udělali na mě dojem 1,5 litrovými lahvemi zelné šťávy a obskurnějšími druhy lahváčů :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Obcas jo, je to tam mozna jeste dyl. Barak teda urcite :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam