• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    '90s ofc
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Naah. Stávaj tu v pohodě mimo zóny na chodníku s takovou okázalou jistotou, že se k tomu ještě hlásej ergo jsou podle mě hájený. To je jeden z důvodů, proč nemá smysl nikam volat. Back to '90 no... Ten systém je platnej jenom pro normály, co musej chca necha cálovat bez nároku na zaplacenou službu. Zbytek na to kašle a čim víc existuje obecný přesvědčení že to prochází, tim víc vomrdávačů přibejvá a tim víc ty platící hledaj místa. Fuck.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Už jsem i viděl jak na 5. května stálo nějaký auto na sjezdu do Kongresové, přijeli měšťáci, okoukli auto, vyrazili do ředitelství a toho týpka přivedli a donutili přeparkovat:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BAAL: To úplně neva, tam hnízdí státní a tohle budou řešit měšťáci, takže minimálně nějaký pičování z toho bude.
    BAAL
    BAAL --- ---
    AXTHEB: Až na to že v zrovna v lounských by nepřekvapilo, kdyby to bylo auto policajta:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Fízly, no ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LIQUID_SOUND: a vyjma ničení aut ofc
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle se tu rozjíždí ve velkym. Fakt mě to sere, protože sám nemám kde parkovat, zato si za to můžu zaplatit a vysedět si to na úřadech. Sráči. Fízly volat nechci, s těma nechci mít nic společnýho. Na druhou stranu by se mi nějaká guerilla rada hodila. Někdo nějakej nápad (vyjma strhávání papírků zastiňujících registračku)?

BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    V Kolonce doporucuju skoricove sneky, jsou ukrutne dobre
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    WRNQ: Lahvacu jsem si nevsiml, ja blb tam kupoval cesnek a snytlik :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: udělali na mě dojem 1,5 litrovými lahvemi zelné šťávy a obskurnějšími druhy lahváčů :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Obcas jo, je to tam mozna jeste dyl. Barak teda urcite :)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Chodíte někdo nakupovat do Kolonky? Jak dlouho tam je (od 2019)?
    Mapy Google
    https://goo.gl/maps/upxPu9UNoFJRad2v5
    CABI
    CABI --- ---
    HOBORG: Díky za info. Myslím že atrakci je tam fakt dost, stačí opravit chodníky a ty rozpadlé vodní prvky z 70. let. A to kluziště mobilní, jenom nástup z druhé strany, bo to bylo letos dost na blátě.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    ods/top peklo, tentokrat na folimance.. doufam ze se podari to nejak zabrzdit

Za Folimanku – Za změnu záměru „Folimanka – volnočasový areál pod Nuselským mostem“
    http://zafolimanku.cz/
    IKA
    IKA --- ---
    FIMFARUM: Boli sme minulú sezónu s deťmi, teraz asi pôjdeme tiež (majú tri roky a rok, tú staršiu to veľmi baví, mladší to možno zase prespí.)
    Ale okrem nás tam vtedy nebol takmer nikto a myslím, že nás nechali sa voziť o dosť dlhšie, ako pri predaji lístkov tvrdili.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FIMFARUM: já to za poslední rok a půl neviděla nikdy v provozu. Akorát mileniálové si tam fotí selfíčka :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Slovy klasika: pro rusaki dobri
    :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SM3: kterej navíc dotuje nějakýho podezřelýho kolotočáře
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    TETREV: Moje zakladka. Achich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam