• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    OTAVA: hele nepatri to sem, ale at nejsem za pokrytce. rodice maj dve auta, platej si za obe parkovani v tech velkejch garazich vedle magistraly v ulici Na krivine. Ja mam objednany auto ve vyrobe ted, nejdriv jsem si ale poridil parkovaci stani. Jasne, asi jsem extremni pripad, stoji to spoustu penez a vetsina lidi na to nema. ale ja si fakt nemyslim, ze je vseobecne v poradku mit pocit, ze mam nejaky nezadatelny pravo kolem bytu zaparkovat. mesto ma byt misto pro zivot a tenhle konzumni trend, ze chtej vsichni vsechno, proste uspokojit nejde.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A kdyz jsme u toho v okoli Budejovicke a pnakrace neustale mizi parkovaci mista, tazke situace v okruhu jednoho kilometru je dost bidna, myslim ze odstraneni nekolika stovek parkovacich mist urcite pomuze vsem co tam ziji !
    Predstavy vs realite jako vzdy
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SPLIFFBOY: Ano, pro tebe mozna neni, ale treba pri kolaudaci domu se vyzaduje. Takze tem lidem kteri maji byty se zkolaudovanum statnim podle zakona reknes ze od ted maj smulu ?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    OTAVA: hele ja tady tuhle debatu o parkovani po ste rozjizdet asi rozjizdet nepotrebuju, takze jen kratce - za me neni parkovani nejake nezadatelne lidske pravo, z tramvajoveho spojeni profituje mnohonasobne vic obyvatel okoli nez z toho parkovani, o ktere se obavas. zijeme v hlavnim meste, ne na parkovisti. a ac to tak nemusi z tohohle postoje vypadat, nejsem zadnej nepritel individualni automobilove dopravy. parkovaci domy cesta urcite jsou, ale nejsem naivni, ze by se nekdo hrnul do jejich vystavby v tehle lokalite, soukromej sektor umi volne parcely zastavet necim s vetsim profitem a mestska cast se do toho nehrne.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    OTAVA: bohužel pouze jeden absolutně miniaturní na Družstevním ochoze, který snad ani není veřejný :))
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Co vlastne ten brownfield kolem arkad, planuje se tam neco?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KARLOSK: kolik znas parkovacich domu v Praze ?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    OTAVA: Zrušit poštu. Stejnak je ta instituce k ničemu a na jejím místě postavit parkovací dům o výšce dnešní pošty + 4 patra. Do podzemí by to asi moc nešlo kvůli metru, ale kdyby se to udělalo nějak "hezky" byla by to další pěkná výšková budova na to Pankráckým Manhattanu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SPLIFFBOY: a kam zmizí těch několik stovek parkovacích míst z Budějovické ulice?
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Mimochodem antivibracni opatreni pri konstrukci kolejovyho svrsku i tramvajovych podvozku jsou dnes na takove urovni, ze uz ani ten provoz tramvaji nerusi tolik, jak byvalo. Problem je prejezd pres vyhybku/krizeni, ale normalni trat umi byt relativne ticha
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja ten plan tramvaje z michle pres budejovickou k podolskymu mostu podporuju. mam tramvajou dopravu rad a pro zlepseni site mhd to muze byt velkej posun. a bydlet u tramvaje podle me takovy drama neni, zil sem primo nad zastavkou asi 6 linek vcetne dvou nocnich 14 let, pres zavreny okno jsem o tramvajich pod nim nevedel, fakt je, ze s otevrenym oknem se nad zastavkou spat neda, ale to me budil nad ranem i automobilovej provoz. kazdopadne chapu, ze staromilcum se zavleceni dopravy pod okna libit nemusi, jen nevim, jak si predstavujou vyvoj metropole, kdyz si to rekneme vsichni.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Podle mě by se u těchto akcí neměl vůbec brát ohled na místní a jednoduše to tam postavit. Jeden blbeček se kousne a nepostaví se nic. To je jako s okruhem a idiotama v Běchovicích.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    WEWERKA: V Plzni jsem bydlel u tramvajové trati a spal jsem v pohodě celou noc. Chápu, že to může někoho rušit. Ale přijde mi, že takhle se už se moc tratí nepostaví. Podle mě je fakt škoda, že naše radnice zařízla tramvaje na Budějovickou…
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KVALKAN: A taky pravidelne budes vstavat ve 4h v noci jak te bude budit ramus od kazde projizdejici tramvaje. Vlastni zkusenost z Flory k nezaplaceni, nikdy vice.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KVALKAN: no, nevím. Během rekonstrukce táborské nám pod oknama jezdila náhradní autobusová doprava a to zvýšené hlukové zatížení bylo opravdu značné. Neříkám, že se to nedá vydržet, ale jestli si mám vybrat jestli bydlet v baráku kde pod oknama jezdí jen osobáky nebo tramvaj s autobusy, tak jednoznačně beru taky tu první možnost...
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Web o tom, že jste proti autobusům a tramvajím? Mě postavit před barákem tramvaj, tak jsem nadšený. Lepší spojení a ještě zvýšení ceny nemovitosti.
    IKI
    IKI --- ---
    OTAVA: Tak pro začátek důsledně nepouštět do rezidentalu víc než 3,5 t. Překladišť je kolem fůra.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    IKI: njn ale tak jak jinak to resit zejo, kdyz ti stojej obcas auta ze vsech smeru ( z ruznejch duvodu)
    IKI
    IKI --- ---
    OTAVA: Co si pamatuju, tak do r. cca 1993 to bylo celý značený jako návazný komunikace k Nuselský, pruhy jasně vyznačený, když jsi stihl pochopit ten les značek, dalo se. Pokud jsi znal, vyhnul ses :)
    Pak kdosi prosadil umístění odpadových kontejnerů na roh nejširšího chodníku, přes který se křižovatka směrem do centra stala dost nepřehlednou jak z Horek, tak i z Michle. Hned při nejbližší rekonstrukci vozovky (a že jich od té doby bylo) pro kontíky sebrali z odbočovacího pruhu Nuselská x Horky cca 1,5 metru s tím, že kruhák bude vzápětí..
    Podle mýho by tam stejně nebyl moc prospěšnej. Nezapomínej na celkem častý průjezdy tramvají
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AXTHEB: fakt? Tak možná už to mám zkreslené.
    Mám pocit, že to je teď takové velkorysejší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam