• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MIDORI: Jedinej, kdo tady útočí je Vasha. Stačilo napsat, že je vskutku proti autobusům a tramvajím. A ne na všechny útočit. Když chci vybudovat nějakou komunitu, tak se to takhle podle mě nedělá.

A jak jsem psal, já bych za tramvaj byl rád, protože ty špatný spojení mě vyhánějí do auta…
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    PANACEK: Mas nejaky blizsi info o tom, ze bude?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tvl dejte uz s tom pokoj. Nechapu, co vas tak silene vytaci, ze mate potrebu posilat Vashu do prdele a utocit. Ze nechce, aby mu po oknama jezdily tramvaje? To teda fakt nechceme, staci jakej kraval tu delaji autobusy. Delate tu hrdiny, ale kdyby slo o vase bydleni, nebyl by nadsenej nikdo z vas. Nehlede na to, ze o tramvajich se sem bavit vubec neprisel, to jste tady rozjeli vy.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BAAL: to je velmi inteligentni vyuzitri prostoru :D :D jheste bych se utesoval myslkenkou ze to mozna nakonec prujezdny bude?
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    Tramvaj Jeremenkovou bude a je to dobře. Než tomu bránit, je třeba ohlídat, aby se to provedlo co nejlíp. Tolik za mne coby vlastníka nemovitosti s adresou Jeremenkova, který tu i bydlí a má v plánu v tom pokračovat.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VASHA: https://sandokanprague.cz/
    Objimam te. A zacni na tom githubu neco delat, je trochu trapny mit github a nemit zadny repa.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Mne ta výměna vlastně naplnila optimismem! ;) Protože s takovou snad ničeho nedosáhnou a té tramvaje se dočkám! :D
    Běžně jsem na straně kdejakýho NIMBY sdružení, když se jedná o developerskou výstavbu na okraji Krčáku, v nějakém jiném parku, když MČ prodá parkoviště jako stavební parcelu bez náhrady...
    Ale z druhé strany - myslím si, že tenhle konec města hrozně potřebuje tangentiální lokální dopravu, a ta tramvajová trať je prostě krok správným směrem. Vlastně mi ani tolik nejde o tu trasu na Smícháč, jako spíš o krátká lokální spojení, kterých bych tu chtěl vidět co nejvíc, včetně napojení na tu bývalou čtyřku co se udělala pro sebe jako jedenáctka. :) Myslím, že ten systém "busem jen na metro a tím do centra" co tu převažuje to tu hrozně ubíjí...
    A mít v ulici tramvaj, trasu autobusu, hospodu nebo školku je občas trošku vomrd, ale taky sakra úplně normální a patří to k životu ve městě. A to píšu jako někdo, kdo vždycky, když dole ve školce vytáhnou na zahradu repráky a pustěj dětšký popo-country začne mít tiky. Děje se tu spousta kokotáže, ale zrovna tramvajová trať IMHO není něco, co by ten kus města učinilo nežitelným...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: Aha! Tak to by me velice zajimal ten myslenkovej pochod za timhle vytvorem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Lol, člověk s takto křehkým egem, je jasnej kandidát na lídra komunity:)))) Doufám že todle rozloučení už bylo poslední a půjdeš už fakt do prdele....

REDSNAKE: Udělal jsem ti ranní kompozici, kdo v tom vidí špetku smyslu?

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: hele a co zkusit zadat po nasich "zvolenych" zastupitelich aby se tohle treba zmenilo? Jako ja chapu ze fialovy zony by mely byt kolem mhd uzlu atd, ale proc to neudelat tak, ze by treba pulka ulice byla modra a druha fialova ze jo. takhle to vypada, ze lidi ve vilach (kde maj garaze) maj vetsi sanci a moznosti na parking nez lidi v cinzacich dole :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VASHA: ty sem prijdes s zadosti o podporu, oznacis lidi za hlupaky, rikas tady jak se maji nad sebou zamyslet a pak tady fnukas ze ti nekdo rekne ze nemas pravdu. jestli s takovou pojedes ten svuj twitter, tak potes koste.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KARLOSK: libi se mi idea zruseni posty. zvlast tyhle.
    na svete neexistuje vic zbytecnejch baraku s jeste vic neschopnejma lidma jako tady.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VASHA: Jelikoz na konstruktivni argument o facebooku jsi reagoval lzi, ty mindraku.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VASHA: Facebook widget funguje stejne, jako ten twitterovej. Ale to ty nevis, protoze FB nemas - tak tvrdis, ze to neumoznuje.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    VASHA: obsah stranou, jen vecna poznamka.. nemyslim si, ze je twittter (a web pouze prejimajici ten twitter ucet) idealni platforma pro vytvareni/oslovovani lokalni komunity. facebook bude mit nasobne vetsi dosah.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Tak dík, od někoho, kdo má potřebu nálepkovat názorové odpůrce to potěší ;-)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Takže když se někde vyvlastňuje kvůli silnici, tak je to Ok. Ale kvůli tramvaji je to špatně. Tak asi máme každý jinou představu o kvalitním životě ve městě.

A kdybych náhodou žil u tebe v ulici nebo okolí, tak do tvé komunity nepatřím, protože fandím tramvajím a jsem tudíž to hnusné slovo?

Takže komunita jen pro ty se správným názorem?
    WANAH
    WANAH --- ---
    OTAVA: To se těch parkovacích míst na prostředku naprosto netýká.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IRONIC: Vidis, tak pokud to je takhle tak to jen podtrhuje muj dojem z toho, ze se jedna o dalsi zdaneni lidi, protoze mne jako residentovi to neprinasi vubec nic, jen dalsi vydaj.

Argumenty s parkovacim mistem co na me ceka nekde za trema kopcema jsou imho uplne mimo. Kdyz uz nekam razime, tak odtahnou veci na tydenni pobyt na chalupe, mimino v sedacce, psa…to muze fakt placnout leda clovek co moc nema sajn
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: v modrých 40, v ostatních 20 nebo 30 za hodinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam