• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KARLOSK: on je jeste nekdo posloucha/bere vazne? :) (no asi jo bohuzel:(( )
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CABI: ty popisky situací co se udělali blbě mě přijdou absolutně mimo, ale co čekat od automatů...
    CABI
    CABI --- ---
    Tady jsem našel článek o zpackané rekonstrukci Táborské. Ono je to asi opravdu finální, já bláhový jsem si myslel že to na podzim dodělají :)
    Výsledek rekonstrukce Táborské: o 10 přechodů míň! - AutoMat
    https://auto-mat.cz/27522/vysledek-rekonstrukce-taborske-o-deset-prechodu-min
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPLIFFBOY: jinak všude okolo se teď dělá plyn, tak možná i tam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: je to hnědá, ne modrá zóna. Ta na zemi modrou čáru logicky nemá.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AXTHEB: To je fakt spis ofiko akce protoze bejt to guerilla, moc si to neumim predstavit
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPLIFFBOY: Tak třebas budou domalovávat tu modrou čáru. ;) Nicméně izolepa a kartón na mě úplně nepůsobí jako ofiko...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    coz by me teda zajimalo co, kdyz uz jsme u toho :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    presne, vzdyt je tam zakaz zastaveni, tak bych spis rekl, ze zona je obalena ofiko, protoze tam nesmi stat nikdo a bude se tam neco vytvaret.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    plus teda možná je tohle obalený, protože je tam zákaz zastavení.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    REDSNAKE: Obalená značka neplatí, takže pokud máš fotku s obalenou značkou z toho dne, tak platit nebudeš.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: K cemu je to dobry kdyz realne pokuty resi auto s databazi kterou papirem neobalis?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Zóny poslední dobou rozjely slušně kreativní level vyčůranosti a na Květnici kde neni mordá čárda, někdo DIY balí značku. ;)

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    OTAVA: ted uz niceho to je pravda bohuzel...

OTAVA: no tak jiste ze jo... zklidnime za kazdou cenu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    a ta odbopcka u zastavky je taky pekne debilni. Tohle musel nekdo dlouho vymejslet. hlavne ze zustaly zachovany ty tri parkovaci mista v zatacce. tam parkuje asi nkedo dulezitej
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MAWERICK: ja to mam u prdele v podstate ale blil bych. ceho dosahnu - niceho
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    OTAVA: to je tak klasicky.... Halvne ze tu probehly flejmy jak to bude super skvely az to bude a jak to urcite neposerou :D

Ale trochu vazneji... Tohle ti imho UMC musi rict pokud jim posles ofiko dotaz...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    koukam taborska uplne dojebna naprdel.
    Ty novy pruhy a parkoviste se jim tam proste nevesly, tak to holt namalovali jak to slo a auta co parkuji pred mestakama a taky nahore v ty zatacce se nevejdou logicky na pakovaci misto - protoze je proste maly a prrdele jim presahuji do vozovky. A jelikoz je i jizdni pruh zmenseny, nelze kolem vetsiho auta proste projet (kdyz jede tramvaj).
    To by ma zajimalo kterej debil to vymyslel a kterej urad povolil.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Vono to asi chce zaprudit do MC Praha 4. Chystam se jim napsat. Ale bylo by asi dobry, kdyby psalo vic lidi. Cimz se tu snazim o takovej mensi apel :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: well, tak to zas tak zajímavý není. Ale víš jak jsem to myslel, jestli nezapracovaly něčí konexe... :)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    REDSNAKE:Podle katastru to vlastní Konstruktis majetková, s.r.o. a je to Penzion Palouček.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam