• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SM3
    SM3 --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Kam do rozumné optiky v okolí Synkáče, poradíte? Do Fokusu na Budějárně už nechci. Ideálně aby měli i optometristu a brali benefitky. Ale to už si ofc ověřím
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    SINEAD: Beas cafe na Horkách má taky v neděli, nemají asi celý dort, i když možná taky, každopádně zákusky mají super a všechny vegan, což je i dost alter :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Diky, nejak to pofackuju. Svetozor znam, jen jsem myslela ze sezenu tipy na neco vic alter:) A dortikovo ma jen v sobotu, ja jsem psala ze potrebuju nedeli.
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    SINEAD: Cheecup?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: Zelenkova ma otevreno v nedeli. Mela jsem od nich mensi dort v lete, za mne super - lehky piskot, ovoce a na Michelske je Ovocny svetozor, taky normal otevreno.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Dortíkovo dole na synkáči má taky v sobotu, ale tam je třeba o dost větší budget než ve světozoru.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Zkusil bych Ovocnej světozor na resp. u Budějovický. Nedělní prodej maj. Dorty supr. Teda pokud nehledáš nějakej extraluxus.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SINEAD: https://sweetcakes.cz/
    Zkus se domluvit.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SINEAD: svetozor na chodove nebo nad kacerovem napr?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus nevite o cukrarne na Praze 4, ktera ne schopna dodat cerstvy dort v nedeli?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    IKI: Jenze ja se neptala na STK, tak blba nejsem :) Ptala jsem se na parkovacku.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    SINEAD: kde to přesně je? možno nahlásit přes https://www.sshmp.cz/sluzby/nahlaseni-vraku/

nebo kontaktovat pana Vlasáka ze čtyřky, ten se letos po mnoha letech urgencí odhodlal k činu a hodně vraků z ulic zmizelo.
    MČ Praha 4: Oddělení dopravy
    https://www.praha4.cz/appo/card/112/Vlasak-Petr.html
    IKI
    IKI --- ---
    SINEAD: Jestli ma STK zjististis prostym pohledem na poznavaci znacku..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Da se nak zjistit, zda ma auto zaplaceny POP podle spz? Tady na ostruvku pred fizlama se zas zacinaj hromadit vraky. Teda...zatim jen polovraky, ale stojej tu uz radove mesice bez hnuti, jeden je uz nepojizdnej. Je to na chodniku, takze pocitam, ze si z toho proste delaj odstavny parkoviste aby nemuseli platit parkovacku.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: No úplně vidim, jak si kvůli tomu nedávaj po obědě viržinka. ;)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nechci tady zabředávat do fightu, nicméně krádež jsem řádně nahlásil na obvodním oddělení protože i kdyby nic, tak třeba toho hajzlík vzal povícero v okolí a toto mu trochu přidá.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: kazí Jim to statistiky objasněnosti a to je sere hodne
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LIQUID_SOUND: a co třeba pojištění? není? doporučuju. Mě šlohli kolo tři roky starý v ceně cca 10k a dostal jsem od pojišťovny alespoň 5k. Náhrada škody ale bez nahlášení policii neprojde.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: Moment… Co by jako fizly konkretne nutilo z tepla kancelare jit resit blby blikacky a tachac dohromady za 2k nekam mezi smradlavy fetky?! Nebo dejme tomu nosic za 8k, kterej je beztak znicenej? Nejsme v serialu na Prime. Vyplni se template o odlozeni, drobna kriminalita a cau.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam