• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Tak oni ti měšťáci, kdyby tam přijeli, tak stejně ty hasiče zavolají.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja vam nevim mne se to nejak ekluje volat hasice k takovy picovine. Kdyz si rikam ze mestaci se dloubou v prdeli a prudej slusny lidi.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    AXTHEB: a pokud to nepomůže, tak vylejt jakýkoliv provozní kapaliny pod auto a volat hasiče
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Pokud to jeste vyteka, volej hasice.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jsem se moc natesila...SINEAD...MP se na to samozrejme, jak jinak, vysrala. Zvlastni je, ze kdyz na Smichove chci neco vylozit pred praci a hodim to tam na blikacky na chodnik, mam mestaka za prdeli behem 10 vterin.
    Nonic, zkousim MC Praha 4.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Pokud taky máte chuť poděkovat zdravotníkům, co dřou jak mourovatý na covidáriích, tak tady je jedna příležitost přímo pod naším nuselským nosem: https://www.facebook.com/events/1036202006951726
    CORIM
    CORIM --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: IMHO je to s ohledem na okolní zástavbu strašně zahuštěné. A ta věž tam nevypadá hezky. 1 - 2 vyšší budovy na tomto pozemku by asi byly OK.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KARLOSK: Spíš sem zvědavej, jestli maj šanci zalobovat za výstup z metra umístěný do nového komplexu.
    Současná verze výstupu je navržena přes křižovatku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: náhodou, proč ne...
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Develeporské ambice 🤔

Pankrác: U budoucího metra Olbrachtova se bude stavět nájemní bydlení | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/696767/panorama-pankrace-doplni-nova-budova-u-metra-d-olbrachtova-se-bude-stavet-najemni-bydleni.html

SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak hura se snad konecne zbavime dalsiho vraku pred barakem, odstavenym na chodniku uz asi rok. Zacala z nej vytejkat nejaka sracka, mestaci zavolani, tak doufam, ze to ty jelita vyresej.
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    Sháním brigádu pro osobu, co dělala asistentku v kanceláři odhadce - přípravy podkladů, administrativa, práce s počítačem na kancelářské úrovni. Idelani je cokoli z domova, přepisování, případně 1-2 dny v týdnu, klidně i víkend něco na místě, lehčí práce, doučování, hlídání, lehká administrativa, jsou ideální. Za doporučení budu ráda.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Ja jsem naopak pred rokem a něco obesla s velmi akutnim problemem a zadankou od obvodaka vsechny kozare na poliklinice budejovicka a vsichni me vyhodili a vetsina mi rekla, ze ani nove pacienty nebere. Byli velmi neprijemni i kdyz jsem sedela v cekarne sama. Chodim ted na karlak a sice pokazde k nekomu jinemu, ale nejak ziju (celozivotni atopik plus pravidelne opary v ekzemu jako bonus).
    RUI
    RUI --- ---
    LIQUID_SOUND: Sice to není tip na konkrétního lékaře/lékařku, ale manželka nedávno podstoupila menší zákrok na dermatologii na Poliklinice Budějovická a byla spokojená.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nemáte někdo tip na kožní doktorku? Ideálně někde Nusle až Budějovická. Díky.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Díky, alespoň vím, co se tam po Bille chystá :/
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    ZVIRATKO: To už je ale taková ta hnusná Praha 4, ke který bych se vůbec nehlásil. :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: to mi nedošlo, koukám tam přes ulici z Prahy 4.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA: co s tim tady? Kamýk neni Praha 4
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Další sranda developer projekt na Kamyku
    Chtějí vytěžit co nejvíc, říká radní žalovaná developerem za nesouhlas se stavbou Dvou věží na sídlišti – A2larm
    https://a2larm.cz/2021/11/chteji-vytezit-co-nejvic-rika-radni-zalovana-developerem-za-nesouhlas-se-stavbou-dvou-vezi-na-sidlisti/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam