• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    L4MA: ale mam pocit, ze zachovali ty prapodivny trictvrtecni dlouhy schody, ze clovek nevi jestli to ma brat pod dvou nebo delat slepici krucky. :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    a venkovni schody k Cesky Sporitelne jsou po dekadach opraveny!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Wow, eskalatory na Budějovický z metra jedou!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SIEMENZ: bylo to super a diky za triko, cedule, samolepky, zpevnik a ze jste nas tam strpeli :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Honz rikal, ze za pulmice odstupnyho si to nekdo muze prevzit se vsim vsudy... vcetne zasob! :D

Jako vazne!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SIEMENZ: to je velká škoda, dobrý místo :/
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ZÍTRA!

Ňáký kafe pry s koncem roku bohuzel konci... skoda ho :(
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Taky jsme šli takhle "procházkou" z Thomayerky, když tam navždy zustala babička.
    Stavili jsme se u Labutě ji zapít.
    A bylo to tam mrtvý... :(
    SM3
    SM3 --- ---
    Repas z Kdo ví...
    Po snad 25 letech mi vypadla jediná plomba, můj zubař mi udělal novou, jen když jsem včera odcházel, tak mi přišlo, že vše ok, ale jak odezněla anestezie, tak bych tu výplň o milimetr ještě zbrousil. Je tohle schopný/ochotný udělal jakýkoli zubař na zavolání - je to práce na minutu - jasně, pak si tam musí uklidit apod.
    Ale nechce se mi objednávat a jet kvůli tomu na druhou stranu Prahy.
    Zaplatím to hotově bez papíru, ideálně v pondělí ráno na P4, pokud máte na někoho tip?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ACIDQA: jeli bychom zpátky na půlku, pokud bychom nenašli nic v Krči, spíš než se vypravovat směr Novodvorská, tak to bylo myšleno. Ideál by bylo se na půlku nevracet, ale tour de sociální podniky prostě zní ideálně!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GUDRUN: psala jsi, ze pak jedete zpatky na pulku ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ACIDQA: my naopak na půlce začínáme :-) Díky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    … a kdyz pak jdete na pulku, tak to budete mit takovy tematicky. :) Start je taky socialni podnik.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GUDRUN: mozna Cafe start?

Café Start - váš nový cíl v Krči
    https://cafestart.cz/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GUDRUN: tak labut normalne jede a to cilso co maji na google by melo fungovat
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ale jinak ma labut na google normalne recenze ze vcerejska... :) Takze imho fakt funguje
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GUDRUN: jo takhle. ja ti muzu dat zitra vedet. pojedu kolem tak se kouknu, ale myslim ze normlane fungujou.

jj ta obsluha na ty louce zeleny je trochu diuvna to je pravda....
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAWERICK: Labuť nemá web a recence jsem našla z roku 2017...
    na tý louce Zelený jsme seděli venku v altánku, touhle roční dobou, obsluha pomalá, zima tam byla... nechce se mi tam. Spíš bychom se pak posouvali k centru, a jeli zpátky do Café na půl cesty, odkud budeme vyrážet, no...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GUDRUN: okoli TM jako takovy je blby. Tady toho krom te labute moc neni (mrtva jako zavrena?)... pesky je nutnost?
    protoze kdyby ne tak par zastavek autobusem je Novodvorka, Kamyk pripaden na druhou stranu na budejarne taky par podniku je...

a co vam vadilo na louce zeleny? (teda krome divne obsluhy:) )
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Prosím vás, co je vhodné na takové přátelské posezení v sobotu odpoledne v okolí Thomayerky?
    Labuť vypadá, že je mrtvá, Za větrem je drahý gril (bude dost veganů atp... ), Na tý louce zelený jsme minule nadšený nebyly a úplně blízko to taky není... NE-smysl na Kačáku má v sobotu zavřeno... cca 10lidí, na hodinku, kavárna by asi byla lepší, než restaurace, pokud bude na výběr, ale zdá se, že není. Půjdeme od hlavní budovy pěšky a pokud by to bylo do 15minut, bylo by to boží... za tipy případně díky!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: Jo ted jsem objednanej nekam na Andel. Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam