• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LIQUID_SOUND: shanela jsem nedavno (asi jeste najdes vlakno s doporucenimi na mym fcb), a proto vim, ze na Budejarne neberou nove pacienty. ;)

(To te jen usetruji jednoho z pokusu.)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: To není o šmejdech, pokud z toho teče mastný tak prostě musej.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Jasny na to maj pravo, ale ten chodnik, co jsem pochopila, je problematickej. Nemuzou te jen tak odtahnout, muzou ti jen dat pokutu za stani na chodniku. Dostnes jich 100 ale muzes je sloucit, pac jsou za stejnej prestupek. Plus sem chodej rozdavat pokuty za stani na chodniku jen na zavolani a s tim je volat nebudu, pac tim postihnu i jiny zoufalce, ktety platej ale nemaj misto. A MU muze vuz z chodniku odstranit jen jako vrak. Cili se to panovi vyplati. Tohle auto ma nastesti nezaplaceny povinny ruceni tak na tom by se asi dalo otocit.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SINEAD: U nás v Podolí i Krči zmizelo vraků habaděj.
    Jednou za kvartál MP kontroluje auto po autu a odtahuje z modrejch zón neplatiče.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Smejdi:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Tak oni ti měšťáci, kdyby tam přijeli, tak stejně ty hasiče zavolají.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja vam nevim mne se to nejak ekluje volat hasice k takovy picovine. Kdyz si rikam ze mestaci se dloubou v prdeli a prudej slusny lidi.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    AXTHEB: a pokud to nepomůže, tak vylejt jakýkoliv provozní kapaliny pod auto a volat hasiče
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Pokud to jeste vyteka, volej hasice.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jsem se moc natesila...SINEAD...MP se na to samozrejme, jak jinak, vysrala. Zvlastni je, ze kdyz na Smichove chci neco vylozit pred praci a hodim to tam na blikacky na chodnik, mam mestaka za prdeli behem 10 vterin.
    Nonic, zkousim MC Praha 4.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Pokud taky máte chuť poděkovat zdravotníkům, co dřou jak mourovatý na covidáriích, tak tady je jedna příležitost přímo pod naším nuselským nosem: https://www.facebook.com/events/1036202006951726
    CORIM
    CORIM --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: IMHO je to s ohledem na okolní zástavbu strašně zahuštěné. A ta věž tam nevypadá hezky. 1 - 2 vyšší budovy na tomto pozemku by asi byly OK.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KARLOSK: Spíš sem zvědavej, jestli maj šanci zalobovat za výstup z metra umístěný do nového komplexu.
    Současná verze výstupu je navržena přes křižovatku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: náhodou, proč ne...
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Develeporské ambice 🤔

Pankrác: U budoucího metra Olbrachtova se bude stavět nájemní bydlení | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/696767/panorama-pankrace-doplni-nova-budova-u-metra-d-olbrachtova-se-bude-stavet-najemni-bydleni.html

SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak hura se snad konecne zbavime dalsiho vraku pred barakem, odstavenym na chodniku uz asi rok. Zacala z nej vytejkat nejaka sracka, mestaci zavolani, tak doufam, ze to ty jelita vyresej.
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    Sháním brigádu pro osobu, co dělala asistentku v kanceláři odhadce - přípravy podkladů, administrativa, práce s počítačem na kancelářské úrovni. Idelani je cokoli z domova, přepisování, případně 1-2 dny v týdnu, klidně i víkend něco na místě, lehčí práce, doučování, hlídání, lehká administrativa, jsou ideální. Za doporučení budu ráda.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Ja jsem naopak pred rokem a něco obesla s velmi akutnim problemem a zadankou od obvodaka vsechny kozare na poliklinice budejovicka a vsichni me vyhodili a vetsina mi rekla, ze ani nove pacienty nebere. Byli velmi neprijemni i kdyz jsem sedela v cekarne sama. Chodim ted na karlak a sice pokazde k nekomu jinemu, ale nejak ziju (celozivotni atopik plus pravidelne opary v ekzemu jako bonus).
    RUI
    RUI --- ---
    LIQUID_SOUND: Sice to není tip na konkrétního lékaře/lékařku, ale manželka nedávno podstoupila menší zákrok na dermatologii na Poliklinice Budějovická a byla spokojená.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nemáte někdo tip na kožní doktorku? Ideálně někde Nusle až Budějovická. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam