• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    N_I: co už moc lidí nemiluje je, když je majitel vožralej, nadává lidem a hází po nich věci, nebo když toho mega psa zapomenou zavřít a on se pak samostatně prochází po Nuslích
    N_I
    N_I --- ---
    antikvariát 11 nusle, jdu pro jarryho, venku odsunu toho mega psa kerej střeží branku, uvnitř milion knih, dost lidí se tam hrabe, mi otevře týpeček v trenkách, klidně mi podá knihu, dám mu dvacku jdu zas dál do ulic...miluju tyvole...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CLUSMAN: PS. zadnej randal nedelam
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Ahoj, hledam nejaky nebytovy prostor nejlepe Jezerka a okoli (Synkac taky ok) pro mensi postprodukcni zvukove studio, minimalni rozmery jsou nejake 4.5x3m mistnost + wc. Tak prosim kdyby nekdo nahodou vedel tak napiste vrele dik.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KARLOSK: I u nas to pak preslo behem asi hodiny. Tezko rict, co to bylo.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jezerka nesmrdí!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SARAJ: díky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    AXTHEB: u nas nic, taky Lounskych.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Dneska nám smrdí voda z vodovodu, je to jen u nás? (Lounských)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    btw vcera sem nahodou narazil na tuhle paradni fotku
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    L4MA: ale mam pocit, ze zachovali ty prapodivny trictvrtecni dlouhy schody, ze clovek nevi jestli to ma brat pod dvou nebo delat slepici krucky. :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    Teď ještě ty hnusný "truhlíky", ze kterých odstranili ty keře, osázet něčím příčetným, a pořešit dlaždice na zemi, aby po nich člověk po dešti nemusel jen v holínkách, a budou už všude jen jednorožci a duha...
    L4MA
    L4MA --- ---
    a venkovni schody k Cesky Sporitelne jsou po dekadach opraveny!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Wow, eskalatory na Budějovický z metra jedou!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SIEMENZ: bylo to super a diky za triko, cedule, samolepky, zpevnik a ze jste nas tam strpeli :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Honz rikal, ze za pulmice odstupnyho si to nekdo muze prevzit se vsim vsudy... vcetne zasob! :D

Jako vazne!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SIEMENZ: to je velká škoda, dobrý místo :/
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    ZÍTRA!

Ňáký kafe pry s koncem roku bohuzel konci... skoda ho :(
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Taky jsme šli takhle "procházkou" z Thomayerky, když tam navždy zustala babička.
    Stavili jsme se u Labutě ji zapít.
    A bylo to tam mrtvý... :(
    SM3
    SM3 --- ---
    Repas z Kdo ví...
    Po snad 25 letech mi vypadla jediná plomba, můj zubař mi udělal novou, jen když jsem včera odcházel, tak mi přišlo, že vše ok, ale jak odezněla anestezie, tak bych tu výplň o milimetr ještě zbrousil. Je tohle schopný/ochotný udělal jakýkoli zubař na zavolání - je to práce na minutu - jasně, pak si tam musí uklidit apod.
    Ale nechce se mi objednávat a jet kvůli tomu na druhou stranu Prahy.
    Zaplatím to hotově bez papíru, ideálně v pondělí ráno na P4, pokud máte na někoho tip?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam