• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BAAL: tenhle delal u nas na Pankraci, za me super: Petr Jedlicka +420 739 954 246
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mate tip na instalatera? Nekoho kdo bude rozumnej a bude mit cas driv nez za pul roku?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: jo, ja vim, jsme se o tom Opatove bavily, ja potrebovala neco narychlo a proste jsem pocitala s tim, ze tam ten Clovickov je a on tam nebyl. :)
    dlouho jsme tam nebyli, on uz je Jindra stejne na Clovickov velkej, to je spis pro deti okolo roku a pul, max 2 let. je zvyklej na Tanzanii.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: Človickov je teď na Opatově v OC a tchyně byla s dcerou cca 14dni zpět a prý vymeteno od návštěvníků, ikdyž byl déšť - asi 5 děti v herně
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ADITU: ajo, mas pravdu, tam je to uvedene.
    ja vlezla z googlu primo na odlaz nize a na miste akorat zavreny dvere.
    ADITU
    ADITU --- ---
    POZITRON: jinak info o uzavření Človíčkova mají na home a je provar, že to nepromítli do detailu pobočky :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    POZITRON: má být místo něj herna ve Skibi v -1. patře.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Kdyby to nekdo nahodou nevedel, jako treba ja, tak Clovickov na Budejarne uz neni a ne ze by se to obtezovali zminit na webu. :)
    Praha DBK Budějovická - Človíčkov
    https://www.clovickov.cz/pobocky/praha-dbk-budejovicka/
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    když už se tu řeší ta voda :) nějaký novější info o reko jezírka v parku Jezerka? dle posledních zpráv někdy ze srpna to má probíhat letos.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    PETJU: Pecka, diky! ;)
    PETJU
    PETJU --- ---
    PSYKUK: Bydlime v ulici vedle a ano, pusteny jsou ;)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SARAJ: Diky, ptam se prave tady, treba to nekdo videl na vlastni oci ;)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PSYKUK: Folimanka je pustena, tak predpokladam, ze to bude uz vsude.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Nevite prosim nekdo, jestli uz jedou fontanky na Roztylaku? Snad je to jeste Praha 4 ;)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SARAJ: Nikdo, zatim tam nic neni. Jen maj nejaky chlebicky kolem predstaveni. Taky me to sere. Park je super a to pivo tam chybi… ;)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SARAJ: to je Náš Chléb v Ukrajinské, mají pobočku i přímo na Nuselské naproti Tescu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SARAJ: u Klokoče jsme byli někdy brzy na jaře a teda nadchnulo nás jídlo, pán byl milý... jednu dobu tam byla šílená obsluha, takže se ti nedivím.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    A co mne mile prekvapilo - U Klokocnika, byla jsem tam kdysi, kdyz znovu otevreli a nastvali mne tak, ze jsem udelal miniscenku a nepachla tam x let, tak ted jsem jim dals druhou sanci a dobry!!

Btw - netusite nekdo, jestli nekdo prevzal hospodu u divadla? Celkem mi schazi moznost si dat pivko a sednout si v parku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SILVESTRAGON: majitel je moc fajn, parkrat jsme tam byli na veceri, jsem fakt rada, ze dali coronu!

Jeste mi napadlo Zrno zrnko a Dortikovo - cenove oboje trosku posh, ale dobry. Jinaj kdo bydlite okolo nadrazi - kousek od je dobra pekarna. Na strane Vrsovic - v Ukrajinske tusim, naproti je lekarna.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SARAJ: Seděl jsem tam asi 1,5 hodiny před tím, než jsi napsala tenhle dotaz, a nemohu si stěžovat. Výborný to bylo. :)
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    THAIGRR: Tady v okolí taky stojí za zmínku organic.sushi uprostřed Mečislavky, není to levný, ale stojí to za to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam